Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yhh

Pierwszy raz - ile lat i gdzie?

Polecane posty

Gość Yhh

Interesuje mnie tylko ile lat miałas/ miałeś i gdzie ? :) Prosze bez jaj :P

Gość Cohones
15 lat - wesele u rodzinki pod miastem

Gość Yhh
wszystko jest możliwe :D

Gość Kinia-Binia
17 - moje urodzinki w domu

Gość KJFNjnlsvjln
w domu, ja - 17, Ona - 16 a obok tyle ludzi(impreza rodzinna;P)

Gość Yhh
tzn ? wy jadziecie na srodku pokoju a rodzinka patrzy? :D Cyz w innym pokoju ?: )

Gość to by pokaz mieli
:D

Gość farjvaj
w pokoiku malym obok... oj siotra sie dziwnie pozniej patrzyla... ciekawe co sobie pomysleli Jej rodzice, jakis fagas ktorego zna 2 miesiace piepszy nasza coreczke... ale jakos przeszlo... i dobrze bylo ponad 2 latka... troche milych wspomnien zostalo...

Gość a ile Ty masz lat
ze Cie to tak interesuje Yhh?

Gość Yhh
17 :) ale musze Ci powiedzieć, że zawsze mnie to interesowało

Gość a dlaczego tak
każdy robi wtedy kiedy czuje że to ten i że już jest na to gotowy... (no dobra czasem sie zdarza że nie koniecznie :p ja to bym chciała być dziewicą na Twoim miejscu...nawet nie wiesz jaki to zaszczyt...bo niestety w tym wieku dziewczyny są już tak głupie i niodpowiedzialne ze szok

Gość też 20letnia
prawie 19 lat,w hotelu i z partnerem,którego kocham do dziś....

Gość Yhh
no ja narazie to tylko petting z chlopakiem i musze przyznac ze bardzo ciezko mi wytrzymac ale daje rade i chce jaknajdluzej wytrzymac :)

Gość i tak ma być
no i bardzo dobrze..... jak już bedziesz wiedzieć że to napewno on....to wtedy bez wyrzutów sumienia i z dobrymi wspomnieniami nie załując bedziesz mogła sie oddać :D a tak to po co potem żałować przez całe zycie? ja też mam 17 lat :D

Gość Yhh
tzn kurde ja wiem ze to jest ten jestesmy 2 lata ze soba i on jest taki kochany ze ja sie sama dziwie ze tacy chlopacy jeszcze istnieja :)

Gość w sumie to jak uwarzasz
2 lata to w sumie już długo...no i dalej Ci sie nie znudził :) też bym tak chciała... a on Cie nie namawia?...

Gość Yhh
Nie namawia mnie walsnie, bo czeka az sama zadecyduje kiedy bedzie ten moment. Wiec zadnego nacisku z jego strony nie czuje. On mnie bardzo kocha i ja jego tez i naprawde takie chloopaka to z swieczka szukac i nie znudził mi sie jeszcze, bo naprawde go kocham :) no ale petting i te sprawy juz sa :) Tak naprawde to sama chcialabym sie mu juz oddac ale poczekam jeszcze :P Zakazany owoc lepiej smakuje ( ale pojechałam ) :D

Gość no to szczesciara z Ciebie
skoro tak jest jak mówisz... też bym chciała takiego chłopaka...inni to po miesiącu oczekują że wskoczysz im do łóżka...blleee

Gość upioloka
19 lat pod namiotem , mieliśmy poźniej pietra bo był przedwczesny wytrysk:D ale wszystko się dobrze skończylo. Teraz jesteśmy małżeństwem i mam to na codzień;);)

Gość iyujmija
no to szczesciara z Ciebie * - uważam, ze naprawde trzeba trafić dobrze. Jeżeli chłopak dopiera sie do Ciebie po miesiacu to wiadomo po co z Toba byl przez ten miesiac i jest niewarty nawet grosza :/ A na pierwszy raz zabezpieczaliście się prezerwatywami czy niektóre dziewczyny probowaly tabletek zeby maksymalnie zmiejszyć ryzyko?

18 lat i 8 miesięcy, Sylwester u kolezanki w domu, pokój jej brata a mówiąc dokładniej dywan w tymże pokoju :classic_cool:

Gość iyujmija
odrazu mowie ze zmienilam nicka :D

p.s inicjatywa wyszła ode mnie bo mój M. tak samo jak założycielki topiku dał mi czas abym była gotowa :P czekał niecałe 2 msce bo nie mogłam już wytrzymac :classic_cool:

Gość iyujmija
ale duzo dziewczyn mowi ze w sylwestra wlasnie? Ale nie bylyscie pijane ? Bo jakos zle mi sie kojarzy pijanstwo i pierwszy raz :/

ja byłam zupełnie trzeźwa przysięgam ;) ale czasami warto sobie kieliszeczek winka walnąć po pierwsze na odwage a po drugie, żeby sobie mięśnie rozluźnić i żeby tak nie bolalo bo jak sie zepniesz z nerwów to dupa będzie w pierwszego razu choć mnie np ani troszeńkę nie bolało i nie było krwi więc to też nie reguła ;)

Yhh====> to masz tak samo jak ja... W sierpniu bede miala 17 lat... z moim facetem jestem od 2 lat. on tez mnie nie namawia. Fakt rozmawialismy juz o tym ale on powiedzial ze ja jeszcze chyba nie powinnam i nie bedzie mnie namawiac. i zrobimy to jak naprawde bede juz pewna. I chce podkreslic ze on jest 5 lat starszy wiec nie potwierdza sie regula ze starszym facetom zalezy tylko na seksie ;)

Gość iyujmija
Unitra - ale pewnie sama masz ochote na to prawda ? :)

Gość iyujmija
teoria - to zależy bo ja np. nie czułabym sie spieta :P