Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość booooooomba bromba

Czy wasi faceci gola się w miejscach intymnych?

Polecane posty

Gość spox
o kurde Teoria mam już pewną wprawę i doświadczenie ale takich orgazmów, że się cała trzęsę i płaczę, nie miewam. Ale wcale nie jest powiedziane że pochwowy jest lepszy. Ja miewam tylko lechtaczkowe i są super:D

Gość iyujmija
to tez zalezy od pozycji bo wlasnie jak leze w pozycji klasycznej a on mi robi palcowke to dluzej dochodze niz wlasnie jak na nim leze na plecach :P

nie nie boli mnie. i nie chodzi o to ze sie rozklejam... ostatnio nawet zaczelam sie z tego smiac ze mi lzy leca... a moj facet patrzal na mnie i nie widzial w koncu czy placze czy sie smieje:D:D:D:D:D:D:D

Spox ---> a no to możliwe ja miewam takie orgazmy , że wyję jak głupia ale to dlatego, ze tak mi dobrze i nie moge sie powstrzymać :D wiesz ja mam porównanie bo miałam i takie i takie wiec z czystym sumieniem moge stwierdzic ze zdecydowanie lepszy jest pochwowy ale Ty oczywiscie mozesz twiierdzic inaczej i wcale nie mam zamiaru Cie przekonywac ;) moze kiedys przekonasz sie sama ;)

Gość spox
mistrzu 👄 :D:D:D

Mistrz cientej riposty ---> hehehhe to się wypowiedz na temat :D golisz czy nie golisz ?? :)

Gość samantha goraca amantka ORALU
nie musi, podczas orala sama mu przy okazji robie depilacje zebami;)))

Gość elenaaaaaaa
sorki ale zmienie na chwilke temat- mam bardzo wstydliwy problem- otoz strasznie szybko robie sie mokra-wystarczy namietniejszy pocalunek a ja juz mam mokre majtki. jest to strasznie krepujace. czy jest na to jaksa rada?????

Gość taki jeden 24
to jak wy tym chlopakm ssiecie jajka jak sa nieogolone?? ja jakbym mial dziewczyne to bym spytal czy chce zebym je ogolil bo ja sam chcialbym lizac ogolona pipke :)

Gość lachuderka
goli jajka raz kiedyś i przycina włoski pod penisem:) i styka;)

Ja jestem facetem i uważam, że golenie pomaga w utrzymaniu estetyki. Nie trzeba całkowicie, można podgolić, skrócić tu i ówdzie. Jest jeszcze jeden aspekt: Wyobraźcie sobie las (widok z daleka). W lesie stoi wieża widokowa. Obcinamy drzewa. Jaki osiągamy efekt optyczny? Oprócz tego zastanawiam się, czy się nie obrzezać. To modne zwłaszcza w Ameryce i ma same plusy. Pozdrawiam wszystkich.

Gość lachuderka
nie daj się skusić:)

Gość dennis_rozrabiaka
Ayu29 nie obrzezaj sie.to jest okaleczanie.no chyba ze masz stulejke albo problemy z przedwczesnym wytryskiem to obrzezanie jest wskazane. Ale napletek,np podczas walenia,zwieksza doznania. nie wyobrazam sobie trzepanka bez napletka :)

Gość zxcvbn
Dla wszystkich przeciwniów golenia powiem tak,w przypadku gdy stosuje facet gumkę i wychodzi z partnerki kiedy jeszcze nie opadł mu ściagnięcie gumki z małego jest przyjemne jak zaplatują się wloski.Po drugę gdy krzaczków się nie pielęgnuje włosy same wypadają i pełno ich wszędzie w wannie na sedesie i nie tylko,bardzo estetycznie to wyglada, co?A i względy wizualne zarośnięte krzaki ,chyba że kilka razy dziennie robicie im fryzurkę . Facet ogolony w miejscach intymnych ,może nie koniecznie ale z wyraźnie skróconym owłosieniem to napewno tak ,bynajmniej tak podoba sie mojej żonie i mnie.