Sylwia-19 0 Napisano Luty 19, 2007 mam do Was pytanie:kochalam sie z chlopakiem i pekla nam przezerwatywa choc nie doszlo do wytrysku.to byl moj 18 dzien cyklu a zazwyczaj mam 27 dni.Byl ten przed wytryskposze napiszcie mi czy jest mozliwosc zajscie w ciaze??czy wtedy byly dni nieplodne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernadetka 0 Napisano Luty 19, 2007 jest możliwość...pamiętaj zawsze jest możliwość.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia-19 0 Napisano Luty 19, 2007 boje sie poprostu a nie mam pieniedzy na te tabletki72 po Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia-19 0 Napisano Luty 19, 2007 ale z tego co liczylam to sa prawdopodobnie dni nieplodne.a ze ten przed wytrysk ma malo plemnikow a czasami nawet wogole... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia-19 0 Napisano Luty 19, 2007 wiec zostalo mi tylko czekac na okres.juz jestem zalamana bo sie strasznie boje ale jestem dobrej mysli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krzyzaczkowa Napisano Luty 19, 2007 na moje nie w tej przezroczystej wydzielinie mozliwe ze znajduja sie plemniki ale jezeli twoj cykl wynosi 27 dni a to byl 18 to to napewno byly dni nieplodne a jezeli bedziesz chciala sie jakos upewenic to poprostu zrob test za kilka dni pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gyby Napisano Luty 19, 2007 Zaszlas w ciaze na 100%;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madzia-lena 0 Napisano Luty 19, 2007 Myślę, że możesz być spokojna...aczkolwiek czasami cuda się zdarzają. Zasada numer jeden...rozpoczynając współżycie pamiętaj o tym, że w każdej chwili możesz zostać mamuśką, jeśli nie jesteś na to gotowa to...chłodny prysznic dla obojga :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość syliaa 19 Napisano Luty 19, 2007 Wczoraj uprawialam sex analny z moim puszkiem. Czy moge byc w ciazy?:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie demonizujcie Napisano Luty 19, 2007 nie sądzę, aby możliwa była ciąża, ale traktuj to jak doświadczenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rfgrgb Napisano Luty 19, 2007 a tak w ogole sylwia toi jak nie masz na Postinor pieniedzy to jest tylko jedyne wyjscie- nie pierdolic sie!!!:O Jakbys zaszla w ciaze toz czego utrzymasz dziecko?? co kurwa? jak nie masz 100 na tabletki!!:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aisha_19 0 Napisano Luty 19, 2007 sylwia 19 jesli myslisz o tabletkach wczesnoporonnych to bedziesz skonczona idiotka jak mozna zabic wlasne dziecko.pomysl o o osobach ktore chcialy by a ni emoga miec.tabletki moga powodowac rozne zle rzeczy.po co sie dupisz skoro pozniej chcesz je brac?moze warto pomyslec o skutkach uprawiania sexu zanim sie zacznie co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kapa333 Napisano Luty 19, 2007 nie jestes w ciazy. Jak chcesz obliczyc dni płodne, to od ostatniego dnia cyklu czyli w twoim przypadku 27 odejmij 14. Ten dzien jest Twoim dniem jajeczkowania. Dolicz jeszcze z dwóch stron zakładajac ze plemniki moga zyc dłuzej. I gotowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia-19 0 Napisano Luty 20, 2007 mam nadzieje ze wszystko bedzie ok.bo to byly dni nieplodne a on sie nie spuscil.tylko ze ta prezerwatywa pekla.Modle sie zeby bylo ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wizzz Napisano Luty 20, 2007 dziewczyny prosze o pomoc i o rade.zaczelam brac pigulki anty i zawsze sie bierze od 1 dnia miesiaczki i tak wlasnie zrobilam i po 1 tyg brania kochalam sie z moim chopakiem(mialam jeszcze okres) i on niezdazyl i skonczyl w srodku we mnie czy moge byc w ciazy mimo tego ze biore pigulki?? to byl 1 tydzien ich brania proze o pomoc i odpowiedz pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mia* 0 Napisano Luty 20, 2007 no oczywiscie ze nie ma sie czego bac. czytałas ulotkę w ogole?jesli nie to co to za podejście gdy bierze się coś nie czytając ulotki. tabletki zabezpieczaja Cie od 1 wziętej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bez_przesady Napisano Luty 20, 2007 POSTINOR nie jest tabletką wczesnoporonną!! on nie dopuszcza do zagnieżdzenia się zapłodnionej komórki w macicy, jeśli już do tego doszło, i Postinor nic nie zrobi tabletki wczesnoporonne powodują wydalenie już zagnieżdzonego zarodka.. boshe, jakie zorientowane te nastolatki.. a za sex się biorą..:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wizzz Napisano Luty 20, 2007 oczywiscie ze czytalam ulotke ale mimo tego boje sie MIA czy napewno niezaszalm??ßporadz mi plsss boje sie bo mialam wtedy okres;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Manutan 0 Napisano Luty 20, 2007 wizzz---> Tabletki działają od pierwszej tabletki wziętej z pierwszym dniem okresu. Nie masz się o co martwić. sylwia19---> Sądze że nie jesteś w ciązy i możesz spać spokojnie. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wizzz Napisano Luty 20, 2007 dziekuje MUTan troszke bardziej sie uspokoilam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mia* 0 Napisano Luty 20, 2007 wizz na pewno. ja tez kochałam sie od pierwszj tabletki. ulotki nie kłąmią bo gdyby było inaczej zakłady faramceutyczne zbankrutowałby na skutek setek procesów w sądach toczących się z racji umieszczania na ulotkach leków fałszywych informacji:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nzaaaassa Napisano Luty 20, 2007 zaszłaś na pewno 100% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mia* 0 Napisano Luty 20, 2007 chciałaś być zabawna? ha ha ha kulamy się na ziemi i zachwycamy się kunsztem Twego dowcipu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wizz Napisano Luty 20, 2007 dziekuje Ci Mia a ty nazasaa niejestes zbyt zabawna i twoj dowcip wcale mnie nie rozsmieszyl po co tu wchodzisz i wypisujesz takie bzdury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinga22 Napisano Luty 20, 2007 raczej to sa dni nie płodne głowa do góry bedzie dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia-19 0 Napisano Luty 20, 2007 a czy w dni nieplodne nie da sie na 100%zajsc w ciaze czy jest taka mozliwosc???ja sie ciagle boje a za 5-6 dni mam dostac okres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mia* 0 Napisano Luty 20, 2007 nie da sie zajsc w dni niepłodne...dni niepłodne oznaczają niepłodnośc. co najwyżej mogłaś się jebnąc w obliczeniach i mieć płodne albo organizm zrobił Ci psikusa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wizz Napisano Luty 20, 2007 a ja mam jeszcze pytanko bo zawsze nieiwem jak liczyc te dni nieplodne one sa zawsze w czasie miesiaczki i przed czy< po?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość duzo tu podszywaczy Napisano Luty 20, 2007 bliźniaków życze :) :*:*:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość takajakaja Napisano Luty 20, 2007 gowno prawda ze tabletki dzialaja od pierwszej wzietej. Moja kolezanka po 2 tygodniach "tabletkowych" ma w brzuszku 4-miesięcznego malucha ;> i co wy na to? dla mnie tabletki tylko z gumka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach