Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet_zapuszcza_włosy

Czy można przerzedzić włosy,żeby nie były takie gęste??

Polecane posty

witam Panie,zwracam sie do was bo jestescie ekpsertkami w tej dziedzinie.Zapuszczam wlosy,juz ze 3 m-ce nie bylem u fryzjera. natura dala mi bardzo geste wlosy i teraz kiedy sa dluzsze na glowie mam prawdziwą 'szopę'. czy fryzjer moze je przerzedzic,ale tak zeby nie stracily na dlugosci,a tylko na objetosci?? pewnie nie za bardzo,chyba zeby mi wycinal co ktorys kosmyk. chce miec dlugie wlosy,ale zeby ladnie wszytsko wygladalo. poradzcie mi!

Gość cieniowanie
pewnie mógłby ci je pocieniować i zrobiłoby się ich mniej. mi tak kiedyś zrobił. i tak mam mało włosów a wtedy to już załamałam sie całkiem... a najlepiej obetnij na krótko - tak góra 3 cm. bo facet wygląda najbardziej męsko i niesamowicie seksownie jak ma takie krótkie włoski.

Gość ja mam pomysl rob to co ja
rozjasniaj ,uzywaj prostownicy, suszarki, lokowki, chodz na basen i solarium ,szarp przy czesaniu, nie uzywaj masek i odzywek, myj szamponem do tlustych wlosow.Acha oi przejdz na diete oczyszczajaca. Gwarantuje ze po 2 miesiacach zobaczysz niesamowite efekty !!! ;)

Gość maluj
często maluj to ci połowa wyleci.

Gość nie słuchaj tych
idiotek które każą ci się ogolić na zero!!!! w takiej fryzurze dobrze wygląda tylko Wentworth Miller...

Gość a kto każe
a kto mu kazał się golić na zero? nie widze tu takich... pozatym w długich własach naprawde ładnie jest niestety tylko nielicznym. ale może i on do nichj należy. napewno wie co robi i to jego sprawa.

no wlasnie w krotkich jest mi niedobrze. tylko ten miller dobrze wyglada (nawiasem mowiac,co on ma za imie,doslownie tlumaczac 'poszedlWarty). chcialbym miec fryzure cos a la Rubik,tylko nie blond,zostane szatynem.

Gość smaruj codziennie smalcem
będzie ich tyle samo ale będą przyklejone do czaszki i nie będzie efektu "szopy" :)

za takie wypowiedzi to powinni ci leb odciac,bo na co ci skoro z niego nie korzystasz!!

Gość bo taka jest prawda
nie masz pewnie burzy wlosow na glowie tylko tzw efekt szopy bo pusza ci sie wlosy.Moim zdaniem powinienes je wygladzic na maxa.A potem sprobowac nafty bo daje efekt takiego przyklapniecia i wygladzenia

Gość jhf
:o :0

Gość łooooomatkoooo
chłopie! jak rubik? czyś ty oszalał!? dobrze chociaż, że nie chcesz malowac. a swoją drogą to taki fryz jak ma rubik to da sie chyba wycieniowac i bedzie ich mniej. ja osobiscie jestem za krotkimi u facetow. ale to cie napewno nie interesuje bo chcesz tylko rade jak zmniejszyc optycznie ich ilosc. chyba tylko cieniowanie. i moze jakies odzywki aby sie nie puszyly.

Gość odżywka
odżywka od puszenia się, albo prostująca czy wygładzająca. powinno choć trochę pomóc.

Gość Rubik prostuje i farbuje sobie
włosy,do tego ma cały sztab stylistow dlatego jest fryzura zawsze wygląda idealnie:-o

Ja jestem za zapuszczaniem, jeśli facet ma piękne i gęste. Moja rada jest taka: przeczekaj etap przejściowy (szopa też wygląda seksownie zresztą), bo naprawdę warto. Dłuższe włosy u faceta TAKKK, ale tylko, jeśli są odpowiednio grube, zadbane i gęste :D (jak u mojego faceta na przykład :D )

hm... uwielbiam facetów z długimi/dłuższymi niż wiekszosc chłopaków. Każdy moim zdaniem wygladałby milion razy ładniej w długich.Wentworth to juz w ogóle;p No, ale nie kazdy lubi. Zresztą dobrze, przynajmniej sie wyróżniają z tłumu ;] Wentworth

Gość długie
bleee...

Gość ssexyy
mam genialny pomysl- ja mam za rzadkie, zrobmy przeszczep - z Twoich cebulek do mojego skalpu . Od razu bede miala pasemka, bo ja mam naturalny blond :D:D:D

Gość hehehehe....eee
smieszne te wasze wpisy, :D