Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martusi_a

Miłość na odległóść.....

Polecane posty

Gość 470km
dobra wiec ja tez mykam z tad....:( moze jeszcze dzis zajrze

PIĘKNY WIOSENNY DZIEŃ:) włąśnie skończyłam zajęcia i majsterkuję obiad:) z moim K zobaczę się chyba w piątek:) a co to za umowy na pierniczki bez nas, co? ja kocham pierniki:P

Ja też już po zajęciach :) Dzisiaj jakoś źle się czuję :( chyba wyżynają mi się zęby mądrości,bo cała prawa strona buzi mnie boli :( A ja za pierniczkami nie przepadam :P

jak mnie się anonsowały zęby mądrośći to ze 3 miesiące bolało,a mądrzejsza mam wrażenie ani ciut ciut nie jestem;) trzymaj się cieplutko:)

Gość Witam.
Mam pytanie do osób,które planuja zamieszkac ze soba albo wyjechały do kochanej osoby do innego miasta.Jak znosza ta samotność?Bardzo kocham mojego mężczyzne,ale boje sie przeprowadzki.Na pewno bede chciała miec dziecko i będe sama.On w pracy Ja w domu z dzieckiem.Jego rodzice mieszkaja również w innym mieśćie więc byłabym zdana na siebie.On chyba nie chce sie przeprowdzić do mnie.Ma lepiej płatną prace odemnie i niestety studia zaoczne rozpoczete w swoim mieście.Zaczynam mieć wątpliwośći jestem osoba aktywną i towarzyską wiem ze zle znosiłabym ciągłe siedzenie w domu a na opiekunke żeby wyjśc gdziekolwiek raczej nie będzie mnie stać.

Gość 550 km
zamieszkac ze swoim ukochanym... fajna sprawa:) ale rozumiem Cie:) jestem w podobnej sytuacji on chyba wolałby zebysmy zamieszkali w jego mieście tam jest wiecej mozliwośći,praca itd.. Ehhh co zrobic chyba miłośc i cheć bycia z nim wygra:) Mam go rzadko dla siebie bo wiecej go nie ma w domu jak jest. Taka niestety jego praca:)

ja od zębów mądrości jestem pół ciua mądrzejsza:D... wybaczcie humorek dopisuje:)

ehhh, rozlegulowało mi się wszystko z tym zegarem i teraz spię kiedy nie powinnam, a pózniej umieram na łóżku nie mogąc zasnąć:) jedyną prawdiłowością jaką u siebie widzę, to fakt, że na naukę nadal nie mam czasu;P

Gość werta
Ja jestem z moim chlopakiem juz dwa lata. Dzieli nas 500 km. Widzimy sie co 2-3 tygodnie a dla mnie to i tak malo. Niedawno sie zareczylismy. Na szczescie w czerwcu koncze studia i przeprowadzam sie do niego. Nie moge sie doczekac. Jestem z nim bardzo szczesliwa i nie zamienilabym go na nikogo innego nawet jakby mieszkal blisko mnie. Jest ciezko ale milosc jest najwazniejsza.

Gość werta
No super. W piatek jade do niego i zostaje do swiat a potem razem przyjedziemy do mnie na swieta wiec chyba nie moge narzekac. Dzisiaj trafilam na ten topik i bardzo mi sie podoba, przejrzalam wszystkie strony ale troche mi sie juz pomieszalo wiec moge sie mylic ktora z was skad jest itp

Gość werta
jesli moge sie przylaczyc oczywiscie

Dziewczyny, nie ma co się pytać, czy możecie się przyłączyć. Pewnie, że można, Każda, która tylko chce:) Ale CI dobrze:) MY się widzimy w piątek, ale tylko na weekend. ALe to TRZY dni dla nas w sumie:) :) pozdrawiam znad zeszytów;(

to 3 dni szczęścia 3 dni pełne zielonych jak paproć pocałunków Uścisków o smaku truskawki To tyle łyków kawy, ze Szczęściem - tuż obok:)

kurcze kobietki ja tez tęsknie:(:( byłam na aerobiku dzisiaj bo myślałam że moze wtedy troszke uspokoje sie od tęsknoty...a tu zonk:(:(:( tęsknie tak bardzo za moim B:(:(

najbardziej uspokaja robienie lalek z wosku:P hihih

Moj Ukochany bardzo chce zebym z nim zamieszkała w UK ,najchetniej rzucilabym to wszystko i wyjechala do niego...ale jejku co na to rodzinka:(:( mimo ze 20 latek juz....:/ kurcze..:(:(

nie smuć się-wszystko się ułoży, zobaczysz:) kiedyś będziecie miec gromadkę dzieci i zestarzejecie się razem:) tak jak my:):)

Gość tylko a moze az 400km
Witam Was. Ja tez jestem w zwiazku na odległosc i ...własnie...mam wrazenie, ze cos sie wali. Juz nie rozmawiamy przez tel, tylko piszemy maile- co jakis czas. oddalamy się od siebie .. z każdym dniem coraz bardziej... Pozatym, mam wrażenie, ze z 'tej gliny' juz nie bedzie chleba..bo ciagle to ja wyciagałam ręke gdy bylo źle..a teraz nawet nie jest źle...a mnie juz nawet nie chce sie walczyc o ten zwiazek...bo ilez można... Zazdroszcze Wam tej wytrwałości...

ja tydzień, ale i tak mi Go brakuje... Oj, Kobietki, silne jesteście, poradzicie sobie:)