Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pumpernikel

Kupuj jogurt bo zgubisz miłość

Polecane posty

Gość arturroo gatttii
nie czytałem całego topiku więc nie wiem - czy pucio to kolejny z serii "jestem prawiczkiem i przepraszam mamo że żyję" ? :classic_cool:

Gość dyżurny...............
eeeeeeeeeeeee... jest trochę niebanalnych, jak wszędzie ja sam raczej jestem banalny z elementami dziwactwa (niegroźnego)

eeeeeeeeeeeee... znalazłoby się kilka osób, jak wszędzie ja sam raczej jestem banalny z elementami dziwactwa (niegroźnego)

Gość arturroo gatttii
męczyli Cie ześ z briggsem romansowała? :classic_cool:

Gość
dyżurny :) już potwierdziłam. jestem banalna :) i na pewno nie zaprzeczę, bo jak już wspomniałam do oryginałów nie należę. nie jest mi z tym źle. może jestem żywcem wyjęta z BRAVO? :D przepraszam, jeżeli czasem musiałeś obcować z tą banalnością. :)

Gość arturroo gatttii
czyli prawiczek :classic_cool: no to spierdalaj :classic_cool:

Gość Ty dyżurny a kto wg Ciebie
wchodzę tu i z przerażenie czytam te topici :O. Sfrustrowne kobiety, samotne kobiety, otyłe kobiety, czy jest tutaj chociaż jedna nie mieszcząca się w takich gównianych schematach. rozumiem kobiece forum, ale serio,się rozczarowuję :O

Gość arturroo gatttii
ja pirdole dea po co Ty się wdajesz w takie gadki z jakimś muflonem niegolonym? :classic_cool: masz tu lepsze towarzystwo do poćwirkania :classic_cool:

Gość
A. raczej tak a bardziej przyziemnie - musiałam wykasować, żeby moje dane poznikały ot, cała prawda Brysiu wrócił? :P

Gość Ty dyżurny a kto wg Ciebie
dea a ty to chyba teraz przesadzasz z tą skrajnością. Taka postawa, przepraszam że żyję jest ni w kij ni w oko :O

Gość arturroo gatttii
dane? że jesteś z takiego miasta, studiujesz to i masz naprawdę na imię tak a srak? :classic_cool: to ja to moge powtórzyć :D

Gość
nie! ja nie przepraszam za to że żyję to nie skrajność no ludzie! dystansu :D jeżeli ktoś tak twierdzi, ja nie zaprzeczam zresztą zawsze tłumiłam te wielkie uwielbienie na mój temat chociażby ze strony stańczyka bo taka nie jestem i już! to jest naprawdę w s z y s t k o ja przepraszam tylko za to, że kogoś rażę moją banalnością ale skoro to forum ogólnodostępne każdy musi sobie znaleźć swój kącik l;)

Gość dea studiuje marketing i zarzą
dzanie mówi chyba samo przez sie, nie :O. Na takie studia u nas mówi się " Gra w zabawę" :O. Porażka.

Gość arturroo gatttii
ja pierrrdole przestań tak się tłumaczyc bo strace do Ciebie wkrętkę 😡 :classic_cool:

Gość
A. spróbuj tylko ! :D

Gość arturroo gatttii
duch brysia krąży i szuka ofiary :classic_cool:

Gość
A. :P widzisz, to jest jak łożko na scenie każdy widzi :D pomiędzy aktami trzeba wytłumaczyć co robimy :P

dea się nie tłumaczy ona uzasadnia :D

Arturro Gatti wymysl cos lepszego bo na razie slizgasz sie po powierzchni..jak wodolot po wodzie

Gość
B. wróci czy nie? a zresztą, mnie jedno zastanawia. topik przepadł, ja skasowałam, to go łowią. już myślałam, że B. się przestraszy i wróci a On dalej twardo się ukrywa :P

Gość arturroo gatttii
chuj tam z uzasadnianiem :classic_cool: masz byc wyniosłą panną a nie się tłumaczyc 😡 łózko? no eej....nie przy wszystkich że my od tej striony się znamy :classic_cool: nie dziwota ze B. sie przetransformował jak masz taki długi jęzor :classic_cool:

Gość
dyżurny obraziłam się :P masz za swoje! :D

to jest prawdziwa dea czyli ta osoba która posługuje się nickiem dea: "widzisz, to jest jak łożko na scenie każdy widzi pomiędzy aktami trzeba wytłumaczyć co robimy" dea pragnie być tajemniczą, dzięki temu posiadłaby wiedzę zastrzeżoną dla wtajemniczonych a to przecież tylko zwykłe życie i niczego nie trzeba tłumaczyć dziekuję za uwagę, jutro znajdę inny obiekt do "analizy"

Gość arturroo gatttii
pucio wymyślić to se możesz nową ksywę na kafe - ta jest już przyciężkawa od ciężaru twego prawictwa :classic_cool: załóż mu topic to może wróci :D

Gość
oh! jak jestem taka - nie pasuje jak jestem inna - też nie pasuje A. dla Ciebie żawsze wyniosła, bo TY nadal nie chcesz mi wyznać czegoś. a ja jestem pełna obaw, co do Twojej tożsamości ;)