Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dghdghdfgfdghdfghdfgh

Wolelibyscie dziewczynke czy chłopca

Polecane posty

Gość dghdghdfgfdghdfghdfgh

Co woleliebyscie aby sie urodzilo chłopiec czy dziewczynka? Jestescie zgodni z partnerami co do płci?

Gość precelkowa zosia
wole chłopca a raczej mam w brzuchu dziewczynke. Ale mysle ze jak sie urodzi i tak beda ja bardzo kochac.:-)

Gość jesteśmy zgodnie

Gość jesteśmy zgodni
chcemy bliźniaki, ale za parę latek :)

Gość nie podoba mi sie
chciałam i mam córeczke :D

Ja bardzo chcialam miec dziewczynke, wrecz sie modlilam o nia! W 16 tc dowiedzialam sie ze bedzie chlopiec, ale ja i tak mialam nadzieje ze bedzie dziewczynka poniewaz rzadko kiedy w 16tc eidac na 100 procent plec. Kolejne badania USG potwierdzily ze bedzie chlopczyk i z dnia na dzien oswajalam sie z tym. Teraz jestem w 33tc i nie wyobrazam sobie zeby moj ukochany synek okazal sie byc dziewczynka! Tak bardzo go pokochalam ❤️ Pamietajcie, najwazniejsze by bylo zdrowe :) Mam nadzieje ze moj synek nie ma mi za zle ze na poczatku nie potrafilam go zaakceptowac. Czekamy na Niego z niecierpliwoscia!

Gość 3456
mamy juz dziewczynkę i bardzo chciałam ją, gdy sie dowiedziałam że nosze dziewczynkę to byłam wniebowzieta. Teraz jestem drugi raz w ciąży i znów chciałam dziewczynkę choć mój mąż chłopca - to normalne :) Ostatnio na USG widzialam "klejnoty" i mój mąż jest DUMNY :) Płeć jednak moim zadniem nie ma znaczenia - to wielka loteria :)

Gość dziewczynkę
bo chłopczyka już mam :P

Ja chciałam pierszego chłopca i jest chłopiec. Druga miała być dziewczynka, a jest drugi chłopiec. Kocham go jak dwie dziewczynki ;) I nie chcę już więcej dzieci. :)

Gość Nie mająca pewności
A ja w ciązy marzyłam ,że będzie syn...i jest.A teraz chciałabym córeczke i w 19tc lekarz powiedział ,że córka,w 25 powiedział ,że córka ,a w 32 powiedział ,że będzie syn.......

Gość ja chyba też dziewczynkę
Wiem, że zdrowie jest najważniejsze, ale był taki moment w moim życiu, że chęć urodzenia córeczki była moją obsesją i nawet teraz podświadomie o niej marzę, dlatego wolę się nie nakręcać i absolutnie nie chcę znać płci dziecka. Boję się, że lekarz powie mi, że urodzę córeczkę, ja się na to nastawię, będę się cieszyć, a potem okaże się, że to jednak chłopiec.