Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ooops... I did it again

Czy nie wydaje się wam, że bogaci ludzie są tacy śmieszni!

Polecane posty

Gość Ooops... I did it again

Dzisiaj spacerowałam sobie po mieście i nie wiedzieć czemu natknęłam się przypadkiem na śmietnik. I jak tak sobie przechodziłam koło niego to nagle zobaczyłam jak podjeżdża takie super czadowe auto jak z reklam, nie znam się na samochodach, ale na pewno było bardzo drogie. Wysiada z niego megaprzystojny gościu w czarnej koszuli i w ogóle widać po nim, że dziany jest i wiecie co zrobił???? Wyjął sobie z bagażnika worek ze śmieciami, podszedł do kontenera i jak gdyby nigdy nic wyrzucił go!!! Czy to nie śmieszne? Ludziom nawet się już chodzić nie chce tylko autami wożą śmieci.

Gość taka_sobieeeeee
mi sie nie wydaje, ja to wiem ze sa śmieszni

Gość jasna dupa ale masz problem
ja też czasem pakuję worek ze śmieciami do samochodu,i potem jak przejeżdżam obok śmietnika to śmieci wyrzucam:P:P:P

Gość nie rozumiem co w tym śmieszne

Gość znowu to zrobiłas
a może te śmieci były takie top sicret i wyrzucał daleko od domu...trzeba było zajrzeć

to Ty chyba jesteś śmieszna nazywając tego gościa bogatym człowiekiem :O:O:O bogaci mają swoje śmietniki - chyba :P

He he, ale to nie są ludzie, którzy dla szpanu jeżdżą wypasionym autem 200 metrów do śmietnika :D gość pewnie mieszka gdzieś w drogim wolnostojącym domu, gdzie nie jeżdżą śmieciary i jednak szkoda mu kasy, żeby opłacić abonamencik MPO więc podjeżdża pod osiedlowe śmietniki i wywala śmieci. :o Nielegalnie, zresztą, za pieniążki spółdzielni mieszkaniowych. :o

Gość medica
hehe my tez tak ciagle robimy- tak jest po prostu wygodniej i po drodze a nie lazic specjalnie... A moze ten pan w ramach oszczednosci wywozil smieci z domq jednorodzinego do zwyklego smietnika zeby nei placic wiecej.. W koncu ludzie bogaci czest sa bardzo oszczedni.

Gość mandarynka maciczna
ja myslałam, że gościu ma własny dom, a nie chce płacić za wywóz smieci i wywala na jakimś osiedlu :O TAki przypadek znam!! ale to, że sobie podjeżdża................. :classic_cool:

Nie wiem, czemu Was to tak dziwi - pod śmietniki na moim osiedlu co rusz podjeżdżają drogie samochody z wielkimi workami śmieci ;) :P

mnie to dziwi....bo za wyrzucenie smieci sie płaci...ale dobrze chociaz , że wyrzucaja do smietników a nie do lasu.

Tyle dobrze, ze wyrzuca śmieci na śmietnik. Bo ja znam takich co wszystko \"utylizują\" w lesie :O 😠

Szkotka - dziwi Cię, że ludzie nie chcą płacić za wywóz śmieci? Wczoraj się urodziłaś? :P

Gość jasne ze dziwi...dlaczego
ja mam za nich płacić.

Dziwic nie dziwi (aczkolwiek dziwne, że Ci których na to stać nie chcą płacić). Tyle wkurza mnie to, że jak chce iść na spacer, zaczerpnąć świeżego powietrza i napawać się pięknem natury :P to jedyne co moge podziwiać to stosy smieci walające się pod nogami 😡 Skoro nie chce im się płacić to niech już wyrzucają te śmieci na osiedlowych smietnikach, a nie do lasów itp 😠

Gość ja też czesto
wywożę samochodem. o świcie jade na siłownie i po co mam iść do śmietnika skoro i tak przejeżdzam obok niego. zatrzymuje się, wyrzucam i jadę dalej. Ale dziwne

Gość mała uwaga
na siłownię to można by tak pobiec chyba nie? dodatkowy trening

Mnie to mtv w jaki sposób ktos te smieci wywozi. Moze je nawet wyrzucić z samolotu :D Ja sie czepiam tylko miejsca, gdzie te smieci trafiają :O

Gość ja też czesto
nie można pobiec-do siłowni mam ok 10 km. Poza tym Biegam tylko wieczorem ok 8 km. dziennie. Rano tylko siłownia.

Gość mała uwaga
no to fajnie, że nam się tu chwalisz, ale niektórzy ludzie pracują i nie mogą sobie pozwolić na taki tryb życia jak twój

Gość ja też czesto
pracuję na calym etacie. wstaje o 4:05. Biegam ok. 20(w zimie, w lato ok.22-w zależności o której zasną dzieciaki) Poza tym prowadze taki tryb życia od lat. Nawet jak chodziłam do szkoły.

Gość ja też czesto
człowiek zorganizowany na wszystko potrafi znależć czas.

Gość nie wydaje się

Gość a mi się wydaje

Gość nie wchodze
za swoje smieci ze swojej posesji trzeba placic......wyrzucone do pojemnika na mieście czy tez na osiedlu oplacaja lokatorzy tego osiedla czysta sprawa oszczędzają na biedakach:P

Gość prawdziwi nie oszczędzają
..... ten co go autorka widzaiła.... to pewnie przykład tzw 'kozaczyny marnego'..... czyli kupuje super autko za wszystko co mam, a potem muszę śmieci podrzucać sąsiadom bo nie stać mnie na OC.... mam najnowszy model telefonu... ale 0zł na karcie itd. :P śmieszni są tacy kolesie....