Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aanaugi

plus gsm czy orange

Polecane posty

Z moim chłopakiem mamy komórki w orange ale chcielibysmy znalaźć najoptymalniejszego operatora. On teraz żeby mieć do mnie darmowe rozmowy ma mixa i płaci 50,00 zł.za abonament plus 15,00 zł za te tańsze rozmowy.Słyszałam, że w Plusie jest korzystniej. Może jakaś para ma komórki w plusie i poradzi mi czy się bardziej opłaca i jakie mniej więcej sa warunki.Z góry dziękuję za odpowiedzi

Gość aaaaaabbbbb
ja lubię orange i nie zamierzam go zmienić

Gość Vronka
My oboje mamy w mixplusie Najtańsze doładowanie jest zależne od tego, jaki i za ile telefon wybierzesz, ale przykładowo najtańsza (nasza) opcja to: 30zł/mies za doładowanie 10zł/mies za darmowe rozmowy

wtrące swoje 3 grosze i polecę taktak odkąd uruchomili tą usługę eragg to mają najlepsza oferte - cały czas jestem dostępna pod gg przez co wysyłam mniej smsów a za tydzien klikania na gadu tylko złotówe płacę trochę gadam też przez komórkę a połączenia mają tanie więc uważam że najbardziej się opłaca!

Gość ked
Ja jestem w Plusie, płacę 85 zł miesięcznie (chyba 110 min) i do tego dokupuję za 25 zeta 10 h na plusa i stacjonarne. Można pogadać, acz czasem braknie...

Gość najwyzsza_prawda
Z ta era gg to faktycznie rewelacyjnie wymyślili - az sie chce kupic tego tak taka ale niestety umowa umową muszę czekać az wygaśnie mi abonament :(

Gość dolores_pila
proponuje Ci jednak plusa. stawki ma naprawde niezle. najlepiej mixplusa konkretnie. sama korzystam. poza tym w plusie masz kupe fajnych promo np czasoumilacz itd :) pozdr

Gość jagodzianka_wawa
też polecę Ci plusa. świetne stawki za internet i fajne aparaty mają w dobrych cenach :) no i czasoumilacz oczywiście ;) faktycznie