Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barbarika

8 dzień cyklu czy bedzie ciąża

Polecane posty

Gość barbarika

Kochałam sie z facetem w 8 dzień cyklu dwa dni wczesniej skończył mi sie okres, wszystko było ok tylko zsuneła nam sie guma ale jeszcze przed wytryskiem czy moge zajść, to było w sobote, a dzisiaj mam dni płodne bo mam wydzieline taka z krwia zawsze koło11-12-13 dnia, napiszcie??

Gość a co my k....a wróżki
?:O

Gość barbarika
dzieki za rde a za wulgaryzm nie bo moim zdaniem nie na miejcu, tylko pytam

Gość brr
zalezy jakiej przecietnie dlugosci masz cykle.. rozumiem, ze dzis wiesz, ze owulacja tak? teoretycznie szansa jest... jesli ktoremus z plemikow udalo sie przezyc, przed owulacja sluz zmienia sie na bardziej im sprzyjajacy i wtedy moga dluzej pozyc...

Gość o boże boże
Teoretycznie jest szansa na dziecko ale mała jak bakterria czy plemnik którego nie widzisz (heheheh) . Ale naprawde znikoma. Nie panikuj! Ale jakby co to BLAGAM!!!! NIIE ZABIJAJ TEGO CZŁOWIECZKA

Gość barbarika
tak dziś wiem ze jest owulacja bo boli mnie brzuch i mam plamienia jak co miesiac a okres dostaje tak 28 dzien lub 29 regularnie

Gość o boże boże
znam to bo sama tak nieraz miałam i dzidzi nie było (tyle że ja mam męża i 2 dzieci), ale ostatnio kochaliśmy sie bez gumy w 10 mdniu cyklu a mam owulacje miedzy 11 a 15- podobnie jak ty , tez panikowałam że bedzie trzecie- oswajałam sie z tą myślą a tu nic. Okresł nadszedl i finito

Gość barbarika
je jeszcze meża nie mam i tu jest kłopot hmmm..ale troche sie obawiam, ginekolog mówiła mi zebym dała sobie spokój od 10-20 dnia jesli narazie nie chce brac tabsów, ale nie wiem, a mój chłopak nie skończył we mnie tylko boje sie zeby coś wczesniej nie było w tej gumce co pekła

Gość o boże boże
nie zadreczaj sie co ma byc to bedzie - nikt ci tu nie wywróży. Uwazaj nastepnym razem, a jak bedzie dziecko to gwarantuje ze ono Ci wynagrodzi stres(moje są przekochane najcudowniejsze na świecie 2 szkraby- nie planowane a teraz ŻYCIE BYM ZA NIE ODDAŁA- DOSŁOWNIE). Ale niepotrzebnie Cie stresuje- bo Ty w ciaży na bank nie jestes

Gość barbarika
a ile miałas lat jak te szkraby sie pojawiły??? i czy tez to sprawka wypadku z gumkami???