Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość co za debilizm
Nie ma to jak sprzedawać własne dziecko i mieć z tego zabawe, gratuluję świadomego macierzyństwa!

nie pokazuje zdjec typu- dziecko bawi sie klockiem, dziecko je. lubie robic zdjecia i niektorzy mowia ze nawet fajnie;) wiec pokazuje sztuka w moim wydaniu a nie sprzedaje dziecka jako rzeczy do pochwalenia sie- POKAZUJE ZDJECIE

w stopce mam zdjecia maluchow- tam pokazuje swoje pociechy a nie zdjecie. to galeria dla znajomych ale w konkursie wystawilam zdjecie do oceny a nie twarz dziecka

Gość co za debilizm
Nie tłumacz się to było moje zdanie, którego nie zmienię.Czy dziecko byłoby zadowolone z rozpowszechniania jego wizerunku, zapytaj jak dorośnie!

Gość Ale można
założyć mu konto na fotka.pl

Gość Iza..
ta strona nie wchodzi....:(

nie tlumacze sie ale rozumiem ze mowisz ze to debilizm- ja np nie lubie zdjec dzieci nagich, upackanych w jedzeniu itd. wiem ze to nie zdrowe i cie rozumiem. ja jednak nie moglam sie niepowstrzymac od pokazania zdjec swoich synkow- przyzwoitych zdjec:) (w stopce) a zdjecia ktore uwazam za sztuke pokazuje chetnie. Nie tlumacze sie ale probuje wytlumaczyc ze zdjecie to nie tylko obrazek z danejj chwili. uwielbiam zdjecia- lubie je robic- ucze sie je robic. I chce uczulic osoby ze to sztuka a nie samo pstrykniecie http://fotografia.interklasa.pl/index.php?akcja=autor&rid=11790&ostatnio_skomentowal=1

ci ktorzy rozumieja slowo fotografia wiedza o co mi chodzi a mniej rozumiejacym osoba nie bede tlumaczyc bo to nie ma sensu!!!

Gość co za debilizm
No i sama widzisz!

Gość to Anne Geddes
też jest sprzedajna? bo fotografuje dzieci za pieniądze? chyba przesadzacie

Gość Ale można
Ale to modele a nie jej dzieci.

Gość Iza..
Czy te wszystkie zdjęcia ,ktore sa w linku podanym przez Ciebie są Twoje? Jeżeli tak, moim zdaniem masz talent.Są naprawdę rewelacyjne.Każde oglądałam z ciekawością i zachwytem.Chciałabym umiec zrobic takie nietuzinkowe zdjęcie swojej córeczce.Próbuje ,próbuje, ale wszystkie sa raczej pospolite, choc modelka najsliczniejsza na świecie:)Naprawdę fajne zdjęcia, a komentarzami powyżej nie ma co sie przejmować, bo moim zdaniem nie ma w tym absolutnie niczego złego,a wręcz przeciwnie.

\"Czy dziecko byłoby zadowolone z rozpowszechniania jego wizerunku, zapytaj jak dorośnie!\" równie dobrze można spytać jak dorośnie czy podobały mu się ciuszki w które je ubierasz i kolor pokoju, łóżeczko, itd. Znajoma powodzenia w konkursie, zazdrośnice zawsze się znajdą...

w linku z interklasy 2 zdjecia sa mojego meza- zachod z ptakiem i zachod. reszta moje. moj maz tez robi zdjecia- ladne;) w linku ze stopki nie wiem ktore sa moje a ktore meza- nie pamietam- tylo w linku sa zdjecia tzw do albumu:) ale mi sie podobaja:D dzieki za uznanie 🌻

Gość Ale można
A co ma piernik do wiatraka?

Gość a moze ja tez wezme udzial

:) niektore zdjecia na tej stronie(stronie z konkursem) sa fantastyczne. mowie o wszystkich kategoriach. podziwiam ludzi ktorzy robia zdjecia perfekcyjnie- to dla mnie sztuka tak samo jak np. malarstwo:)

Gość znajoma ladnie fotografujesz
i masz urocze dzieci fajnie fotografuje tez acha na blogu corki piekne zdjecia sa a tak wogule to czemu acha nic nie pisze odeszla z kafeterii?

Gość kfjjkf
Ze acha ma ładne dziecko to troche przegięcie....

Gość ja tez uwazam
ze corka achy jest zjawiskowo ladna te oczy ! wogole jest sliczna a blog fantastyczny wiecej obiektywizmu poprzedniczko

Gość ja tez uwazam
ze corka achy jest zjawiskowo ladna te oczy ! wogole jest sliczna a blog fantastyczny wiecej obiektywizmu poprzedniczko

Gość znow aha
temat chyba inny?

Gość jkhhjj
W obliczu stwierdzenia, ze dziewczynka Achy jest ładna mozna stwierdzic, że wszystkie dzieci są ładne ....Obiektywizm mam jak najbardziej,dlatego własnie to napisałam. Oj tam,dokładnie- temat inny.... P.S.pewnie wpisuja się mamy którys dzidziuś jest podobny do dziewczynki Achy i tyle....W kazdym razie coreczkę ma uroczą-ladna nie jest z całą pewnością,ale urocza tak:)

Gość czosnkowa laska
coreckza urocza, ale tylko dlatego, ze jej mama slodzi w opisach. bez tych slodziachnych opisow klejenia pierogow i mycia zabkow bylby to pospolity bysiorek.

Gość urocza jak dziecko
fajne sa male dzieci , choc nie wszystkie ladne. Im lepiej zrobione zdjecie tym fajniejszy maluch;)

Gość pozwole napisac
czosnkowa to po co ogladasz"bysiorka"i jestes na biarzaco skoro dziecko nieciekawe a mam slodzi?bzdura

Gość no tak no tak