Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cass

Blekitne soczewki

Polecane posty

Gość cass

Moj naturalny kolor oczu to taki brudny niebiesko-szary. Chcialabym kupic kolorowe soczewki dzieki ktorym mialabym jasnoblekitne oczy. Czy mozecie mi jakies polecic? Firme? Przejrzalam sporo stron, jednak prawie wszedzie sa takie chabrowe. Chcialabym naturalny efekt jasnolekitnych oczu. Cos takiego: http://www.wallpaper-land.com/Celebrites-fem/Alexis_Bledel/Alexis_Bledel3454wp19_1024.jpg

ta dziewczyna na zdjeciu ma akurat soczewki moonlight z freshLook radiance a firma to chyba ciba vision. Jesli mnie masz naturalnie blekitnych oczu to te soczewki nie sprawia ze bedziesz miala inny kolor tylko sworza taka swietlista poswiate takich jakby srebrnych drobinek ladnie to wyglada ja akurat mialam takie same tylko ze sunrise

Gość cass
wlasnie nosze te soczewki w tym miesiacu, zawsze mialam zwykle przezroczyste a zapragnelam odmiany-myslalam ze te beda dobre, podkreslenie naturalnych oczu i malo radyklana zmiana ale niestety zawiodlam sie :( sztuczny efekt a moje oczy maja brzydszy kolor niz w rzeczywistosci-jedynie sa troche bardzej wyrazne bo maja czarna obwodke (z komputerowym efektem) wiec szukam zmieniajacych kolor i blekitnych-jasnych

mi pasowaly milam inny kolor a mam bardzo ciemne oczy. A probowalas tych na jeden dzien tam jest taki blekitny kolor.Tylko ze wiesz nigdy nie bedziesz miala na oczch tak jak jest na obrazku bo to inaczej wyglada, wszystko tez zalezy od Twojego naturalnego koloru

Gość sssoczewka
a ja mam pytanko czy w Vision Express mozna kupowac soczewki na sztuki czy cale opakowanie ,np.miesiecznych lub dwutygodniowych? chodzi o zwykle -nie kolorowe i czy w opakowaniach plynow do soczewek jest pudeleczko na soczewki?

Gość cass
sssoczewka -> nie kupuje co prawda w vision express ale gdzie indziej mozna oczywiscie kupowac na sztuki, w koncu nie kazdy ma wade jednakowa w obydwu oczach, moze w jednym nie miec w ogole :) ale to sie tyczy tylko zwyklych soczewek, kolorowe kupuje sie w opakowaniach parami. w duzych butlach plynu jest opakowanie na soczewki (przynajmniej w baush&lomb), w malych nie ma, ale cenowo bardziej oplaca sie kupic duze skyhigh -> te radiance`y na ciemnych czytalam ze swietnie wygladaja wiec pewnie dlatego jestes zadowolona :) czytalam tez opinie dziewczyny o moohlight i rowniez nie byla zadowlona ale zaryzykowalam-niestety rozczarowalam sie. wiem ze na zdjeciach producentow kolory sa zupelnie inne-robione komputerowo zapewnie. czy spotkalas sie u optyka ze mozna bylo przymierzyc soczewke? podobno niechetnie daja ale u niektorych mozna.

Gość sssoczewka
cass dzieki!

jesli chcesz kupic kolorowe soczewki to raczej musza Ci dac przymierzyc na probe :) ja kupuje zawsze tylko kolorowe i nie spotkalam sie jeszce z tym zeby ktos nie pozwolil przymierzyc, chyba bym wtedy nie kupila bo soczewki nie sa wcale takie tanie, gdyby sie nie sprawdzily (czyli np nie bylo by zadnego efektu).Zreszta przeciez trzeba tez przymierzyc zeby sprawdzic czy jest dobra.Ja niewiem :) Jesli sie spotkalas z takim czyms to lepiej sie przejdz do innego salonu.

Gość cass
skyhigh -> wlasnie nigdy nie pytalam czy mozna przymierzyc, pierwszy raz kupowalam kolorowe soczewki i myslalam ze bedzie ok. a jak to jest? przymierzasz i oddajesz? w jakim salonie kupujesz soczewki? moze maja filie w roznych miastach polski to wybralabym sie do tego samego ;)