Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość __glodna__

brak pomyslu na obiad

Polecane posty

Gość __glodna__

Czy macie moze pomysl na pycha obiad???

Gość dział gotowanie dom i ogród

Pomidorowa + palcki ziemniaczane. Kotlet mielony z ziemniakami + zupa ogórkowa. Fasolka po bretońsku.

Gość nudze sie dziś troche
smażona ryba + surówka + ziemniaki ( ew frytki) wszystko obficie polane olejem i tłuszczem :P

Gość iWONCIA
dzis sroda popielcowa,wiec ryba-panga-smazona z ziemniakami,surowka

Gość jaktotak*
rybka - dziś post

Mistrzu dzis prawdopodobnie wszystko zniknie - mam babskie pogaduszki :D Ale powiadomie cie, gdy znowu bede miala wene tworcza ;)

Gość polecam makaronik
z sosem pomidorowym: podsmażyć cebulę i czosnek dodać pomidory z puszki gotować doprawić solą cukrem pieprzem oregano bazylią na talerzu dodać żółtego sera to jedyna rzecz jaką potrafię ugotować ale doszłam już do mistrzostwa:P

\"polecam makaronik\" - ja nigdy nie lubilam gotowac i generalnie nadal nie przepadam ;) Ale pamietam moja pierwsza potrawe, w ktorej wyszkolilam sie do perfekcji, a bylo to spaghetti :D najlepsze jest to, ze bylo dosc pracochlonne, ale wychodzilo rewelacyjnie :D

Gość skfona
spaghetti ze schabowym? a gdzie poczucie dobrego smaku? przecież to barbarzyństwo jest a nie jedzenie

Gość skfona
nie no to męskie żarcie! chcesz mi powiedziec, że oliwą polewasz sobie pizzę i na dodatek ci to smakuje? to sam tłuszcz jest... słabo mi

Gość skfona
słuchaj nie wiem, nie byłam, nie wypowiadam się, bo się nie znam, ale... polewać tłuste tłustym?.... to jakby jeść ciastko czekoladowe polane czekoladą z kawałkami czekolady! aż mnie mdli:O

Gość pumeksol
naleśniki ze szpinakiem :P albo z czym kolwiek innym...

Gość Kleksikkaczka
naleśniki:) A kto ma dzisiaj mięso???? Popielec

Gość aaaaaaaaaaa aa
to ciężki grzech Katerina , będziesz się za to smażyć w piekle na tłustej oliwie i oleju :P

Przykro mi, ale nie mam ochoty zaczynac dyskusji (ktora przerodzi sie w klotnie) nt. religii. Nie jestem katoliczka i to wszystko.

Będąc w stanach spowiadałem się z łamania piątkowego postu, ksiądz popatrzył na mnie jakbym mu ojca naleśnikiem zabił.:) Myślę że to nie kwestia religii stricte ale tradycji

Mistrzu calkiem mozliwe - np. katolicy holenderscy nie tylko nie poszcza, ale nawet nie stosuja spowiedzi \"usznej\". Niestety na Kaffe spotkalam sie juz z niezlymi wyzwiskami z tego powodu :O A naprawde nie chce mi sie ani tlumaczyc ani wyklocac z kims, kto wszedl na topik tylko po to, by sie poklocic o przyslowiowy plaster szynki ;)

Gość skfona
Mistrzu co ty dziś od samego rana o zabijaniu ciągle?... i to przy jedzeniu! fuj!

aj em de czołzen łan - brokuly to ja tez zjem, ale w zapiekance :D Jestem maniaczka brokulow, kalafiora i brukselki ;) Mniam :)