Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MŁODAAAA

czy to brak higieny?

Polecane posty

Gość marekkkkkkk
no dobra, ale jemu nie było głupio, ze tak podśmierdywał?

Gość marekkkkkkk
ale kiedy to wyczułas? jak zdjął majtki? a zrobiłas mu laseczke?

Gość doradca d/s higieny
mogą być rozmaite przypadki ale generalnie resztki moczu zebrane pod napletkiem wydzielają zapach, który często porównywany jest do zapachu ryb, należy myć dokładnie żołądź członka, nie jest to trudne a nawet może być przyjemne :)

Dzięk wszystkim za obecność.Chciałam to z siebie wywalić a tylko tu mogłam,bo nawet przyjaciólce wstydziłam się o tym powiedzieć.Powiem mu o tym.Może doprowadzę do teakiej sytuacji jeszcze raz....jeśli to się powtórzy,powiem mu o tym.zapytam w czym jest problem. Dzięki:)

Gość producent masek
załóż maskę gazowąna twarz i bedzie po problemie

Gość marekkkkkkk
powiedz mu wprost "kochanie, myj fiutka przed seksem, bedzie nam obojgu przyjemniej" jak sie obruszy to nie umyj cipki, i daj do lizania, zobaczysz jak zadziała!

Gość oj oj
kiedys bylam z chlopakiem,bardzo dawne dzieje,orzygalam mu fiuta jak mial mu zrobic loda,mial cos bialego,cuchnacego na nim,jak jakis ser,nie wytrzymam i z miejsca zwrocilam na niego cala zawartosc zoladka.nietety to bl konie c naszej znajomosci,mimo ze facet ogolnie b.fajny ale ja niestety czulam juz tylko obrzydzenie

Gość znikająca
ło matko 😭 ja bym sie zżygała na tego rybnego fiuta :o i bylaby "ryba ala fiut" :P

Gość agivp
phi... jaki naturalny zapach? naturalny zapach nie smierdzi!!!!!!

Gość anitka1
ale glupio tak mowic komus z kims sie jest tylko 3 miesiace , ze smierdzi :/ gdyby mi ktos powiedzial " sluchaj dziwne zapachy odchodza z* czy Ty dbasz o higiene?"spalilabym sie ze wstydu bo jak na to zareagowac ?

Gość hehheee
warszawskie kurwy twierdzą, że lepperowi też wali z jaj. Może ten twój też ma szanse na polityczną karierę...

Gość upaa szkoda topicu

Gość a moze tak...
zrewanzuj sie i podsun mu c*pke 2-3 dniowa do wylizania...:)

Gość upaaaaaaaaaaaaaaas

Gość sssyyylllwwwiiia
tez tak mialam, robilam aluzje i nic, jak wydusilam z siebie ze cos nie tak z zapachem Jego malego to speszyl sie i przez jakis czas bylo ok, po pewnym czasie wszystko wrocilo do normy i dalej przeszkadza mi ten dziwny zapach a On dziwi sie ze i sie nie chce seksu, ja nie moge pojac wglowie mi sie nie miesci jak mozna nie umyc sie dokladnie (nie wiem moze to wina wilgotnego recznika, moze niedomycia, moze lenistwa trudno mi powiedziec), ale to jedyny facet, ktory ma takie dziwne podejscie do higieny :((

to powiedz mu otwarcie,z e jak nie umyje dokladnie fiuta to nici z seksu i orala:D jak mozna obciągac śmierdzącego fiuta?? nigdy bym tak nisko nie upadła:O

Gość Kasjjja
niekoniecznie brak higieny, moj ex mia dosyc inensywny swoj zapach, nawet jesli sama go umylam podczas wspolnej kapieli to juz w lozku bylo czuc taki specyficzny zapach (ale bez przesady). za to moj obecny partner w ogole nie pachnie, nawet jak jest bardzo podniecony. za to od niego sperma ma specyficzny zapach lekkiego chloru a ex-a byla bezzapachowa ;-] moze miec jakies problemy zdrowotne dlatego smierdzi,a jesli nie, to moze zaproponuj wspolna kapiel i umyj go porzadnie i jesli potem nie bedzie smierdzial to znaczy ze facet sie myc nie potrafi;-)

Gość kazdy ginekolog ci to powie
to jest grzybica, taki zapach ma u faceta więc lepiej zaprzestańcie seksu i jakoś namów go na leczenie

Gość uopppppp
ciekawy temat:D