Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madagaszer

wybrał inną

Polecane posty

powiem Ci tak \"cierpienie jest niezbędnym warunkiem szczęścia\" każdy mniej lub więcej cierpi, by później wiedzieć, jak pięknie, gdy wszystko się układa po naszej myśli (spacer letnią nocą z Mrokiem, musi być cudowny, ehhh). uszy w pion, i jak najmniej to rozpamiętuj. 🌻

Gość MAKE LOVE NOT WAR
znajdz sobie kogos nowego.. na nieszczesliwa milosc najlepszym lekarstwem jest nowa milosc (tak, wiem, ze łatwo mi mówic, ale wiem to z autopsji) uszka do góry...skoro tak postapił, to nie ejst wart tego, zebys teraz za nim płakała trzymaj sie!

Gość znikająca
znalazły się cierpiętnice cierpią, bo facet miał chcicę :P

już sobie wyobrażam :D tę Jego pucowatą buźkę;), i czerwone wypiegi na policzkach, od kafezainteresowania Jego Osobą.

Gość wrednamałpa
Oj tam wybral inną. Wazne, ze wybral, bo gorzje jak by nie mógł wybrać. Mnie kiedyś jeden tak zmęczył kręceniem, ze malo świra nie dostałam.

Gość MAKE LOVE NOT WAR
u mnie tez keidys tak było...miał dylamet ja czy tamta..i wybrał tamta, nie powiem..bo troszke mnie to zabolało, ale tylko troszke, bo widocznie nie byłam zbyt mocno zaangazowana uczuciowo...a keidy mu sie odmysliło, to chcial wrócic do mnie.... nie zgodziłam sie i teraz jestemy tylko na "czesc"

Gość wrednamałpa
poza tym Autorko Ty nasza kochana - chlopy są glupie a ich pewność siebie i przekonanie o wlasnej wyjątkowości często niczym nie uzasadnione. Niektózy myślą, ze jak pracują i zarabiają na siebie to juz każda ich a laski nie powinny byc takie bierne i powinny zacząć myślec jak chłop.

Gość madagaszer
nawet popłakać nie mogę, bo jestem zrozpaczona. Nie zrobiłam nic złego, wszystko miedzy nami było dobrze.Jak mógł mi to zrobić. Mógł wiem, bo zrobił.Może łatwiej jest kiedy cos idzie nie tak , ale wszystko było ok. Pełna euforia. Czuję sie jak wierny , zbity pies.

Gość znikająca
olał Ciebie daj mu spokój facet wróci w jednym podskoku :P ole :classic_cool:

Gość wrednamałpa
madagaszer ---->pluń na niego. Faceci są jak autobus - przyjedzie i odjedzie....mi często uciekają autobusy i podobaja mi sie faceci , któzy nawet nidgy sie o tym nie dowiadują. W końcu jakby chcieli to sami by się o mnie postarali. No i spotykam popaprńcow, ale o tym szkoda gadać. Kochana - nie warto rozpaczać, uwierz mi, jakem wrednmalpa :D bo wiem co mówię, wszak sama to przerabiałam wielokrotnie.

Gość wrednamałpa
a jak przyjdzie na kolanach to kopa mu zasadzić mentlanego :classic_cool: ...i niech wraca do tamtej.

Gość MAKE LOVE NOT WAR
skoro wszystko bylo dobrze, to jest nadzieja, ze wróci... moze po prostu mial ochote troszke sie wyszumiec z inna... ale ale to tymbardziej go nie rozumiem...skoro miedzy wami sie dobrze ukladało... a powiedz mi, ile macie lat i ile czasu byliscie razem?

Gość madagaszer
czy jest ktokolwiek na swiecie , kto moze mi wyjasnic , dlaczgo mi to zrobił ? lepiej bym sie poczuła gdybym wiedział dlaczego.Nie mam co go pytac . To dla mnie zbyt bolesne

Gość wrednamałpa
...kochana, mial za duzo mozliwosci wyboru - ot co...

Gość madagaszer
mam 29 lat , wiec jak widac nie jestem nastolatka i nie łatwo popadam w głupawke hormonalną. On jest straszy o 2 lata. Czekałam 10 lat żeby znów sie zakochać.Tylko kręcę głową , bo łzy nie chcą lecieć . Nie wierzę , ze tak sie stało.

Gość znikająca
ciesz sie wolnościa do woli niedługo ona go wypierdoli :classic_cool: ty juz nie będziesz go chciała a jego "kuśka" stanie sie mała :P

Gość moze mu sie
juz znudzilas....? faceci odchodza z dwóch powodów...albo nudza sie swoja kobietą...albo kobieta ich juz nie zadowola w sposób jaki by chcieli

Gość moze mu sie
tak wiem, to jest chore :/

Gość co
ja wiem że jestem inna ale "kulaj czukerek" mnie powaliło z nóg! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość madagaszer
"znudziłam sie mu" straszne słowa, ale pewnie prawdziwe...samej mi sie zal robi.

Gość co
faceci odchodza z dwóch powodów...albo nudza sie swoja kobietą...albo kobieta ich juz nie zadowola w sposób jaki by chcieli a kobity tak nie robią?

Gość moze mu sie
tak, kobiety tez tak robia, nie przecze, to idzie w dwie strony...no ale co zrobic, jestemy tylko ludzmi... meczyc sie z kims, z kim nie chcemy byc, zeby nie krzywdzic tej drugiej osoby?? kogo stac na taki altruizm??

Gość znikająca
ja samiec samicą się znudzi nagle się siła w nim budzi i temperament się zmienia jakby zatrzęsła sie ziemia jest żway do sexu i gibki tylko...dla innej kobitki :O