Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fullllips

mojemu facetowi smierdzi penis!

Polecane posty

Gość fullllips

czasem tak okrutnie! :O mimo,ze sie myje,dba o higiene. ten sm rod jets straszny, nie wiem czy go nie czuje,czy co, ale wklada mi go do buzi i czeka na loda :O mam mu powiedziec?

Gość ja pierdzieleeee
no to jest mysl,ktora zdecydowanie popieram;)

Gość tez mam
taki problem, i moj robi ta samo jak twoj, chyba mamy za bardzo wysotrzony zmysl wechu

Gość niech sie
przed zblizeniem, tuz przed, umyje dokladnie - najlepiej jakims plynem do higieni intymnej tez tak mam i obawiam sie reakcji przyszlej dziewczyny :(

Gość jaahaa
eh jest to kwestia zapewne jakiejs infekcji....bo skoro chodzi do lozka to m iejmy nadzieje,ze nie chodzi tu o higiene intymna... jesli to jakas infekcja to idzcie do apteki i niech sobie cos kupi a jak sie wstydzicie wprost spytac to znajdzcie cos na necie bez recepty tak by podac tylko nazwe. tak jak dla dziewuch lactovaginal tak dla facetow tez cos jest

Wyprać, wykrochmalić i wyprasować! Będzie czysty, gładki i sztywny :classic_cool:🖐️

Gość zabobon
Pie rdolone brudasy fuj

Gość ciekawe pytanie
moze psiknij perfumka?

Gość zabobon
Czyli mieszaj róże z gównem.Ohyda.

Gość Do autoorki
Kochana! Prosty sposób na to przed sexikiem niech poprostu porządnie się wymoczy w kąpieli w wannie i umyje płynem do higieny intymn. i na bank nie powinien podśmierdywać, a wręcz przeciwnie1 Przetestowane! Ale jesli to co napisałam nie poimoże to możliwe że to faktycznie jakiś głębszy problem..jakaś choroba, albo nie wiadomo co...

Gość zboczona starucha
To nie jest normalne, to musi być jakaś infekcja albo coś. Mojemu staremu nawet po całonocnej imprezce nie śmierdział (nie było gdzie umyć a mnie naszło jakoś na lodzika). Zapewniam, że węch mam niczym pies myśliwski.

Gość taka jedna babka
Łeeeeeeeeeeeee. Weź mu powiedz... Kurcze, albo nie myj się ze 2 tygodnie i niech on Ci zrobi fajnie języczkiem :) A może on jest na coś chory?????

Gość do zboczonej staruchy
ale kazdy sie inaczej poci, ja sie poce raczej mocno, a te strefy sa szczegolnie narazone na szybkie pocenie (do tego wole zwykle majtki niz bokserki). Ja po zabawie i nie umyciu nad ranem mocno "smierdze", ale to pewnie przez wszelakie plyny, a tak normalnie gdy sie umyje plynem to po calym dniu niezbyt wytezonej pracy czasem nie czuc.. Zalezy.

Gość do zboczonej staruchy
ale dlaczego mocz?? to predzej wizyta u urologa/dermatologa chyba, nie? mocz miałem kiedyś robiony - jak się orientujesz czego szukać to mogę rzucić okiem na wyniki badań.

Gość sexboy
a mi śmierdzi z pytki pomimo że go myje ale i tak fajnie mi z niego smierdzi