Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to zrobiliście

Do osób którzy borykali sie z przebarwieniami potrądzikowymi i już mają spokój

Polecane posty

Gość jak to zrobiliście

Gość mnie wyraznie
pomógł acne derm. ale nie mialam przebrawin potzradzikowych ale takie od wyciskania. ale to chyba nie ma roznicy ?

Gość przebarwienia to sine lub
brązowe plamy, więc jest różnica i to wyraźna. Wiele osób mających trądzik myśli, ze ma przebarwienia, a to zwykłe czerwone ślady po niezagojonych jeszcze pryszczach, które się długo utrzymyją.

tzn z bliznzmi??? ja usunelam preparatem do mikrodermabrzji-2xtyg prze jakies 3 mies i cera jak tylek niemowlaka :)

Gość a jaki to
preparat i ile kosztuje???

Gość przeciez blizny to nie przebar
wienia!

Gość witamy na kafeterii
jakim preparatem do mikrodermabrazji?

Gość wam to tylko rzucić hasło i od
razu się podniecacie, a skąd wiecie, ze wam też ten preparat pomoże? niektórym nawet mikrodermabrazja w profesjonalnym gabinecie nie pomaga. Lepiej niech dziewczyna napisze jak bardzo miała nasilone te zmiany.

preparat wlasnie pomaga lepiej niz w gavinecie bo tych zabiegow trzeba wykonac wiecej zeby daly jakis efekt a chyba niewiele osob stac by biegac do kosmetyczki kilka razy w miesiacu,nie wiem jak ocenic te blizny ktore mialam ale jakby byly male i niewidoczne to nie czulabym potrzeby ich usuwania :P:P, zreszta ja tem preparat dostalam w prezencie, kosztowal okolo 100zl ( sklada sie z maseczki ktora zasycha i ktora sie zdziera oraz z zelu odnawiajacego), ja mam firmy nu skin (zestaw tru facet jesli kogos to interesuje) ale slyszalam ze sa jakies inne tansze

Gość watpie żeby preparat do
stosowania w domu byl skuteczniejszy od profesjonalnego. To prawda, ze w gabinecie trzeba powtarzać zabiegi, ale każdy kto się na nie decyduje zdaje sobie sprawę, że jeden zebieg niewiele pomoże i będzie potrzebna cała seria. a rodzajów blizn jest wiele, można miec na twarzy mało blizn, ale głębokich, albo np. pół twarzy w malutkich bliznach, oprócz tego jedne są wypukłe, inne wklęsłe. Może miałaś widoczne blizny ale niezbyt głębokie, nie wiem, ale wiem, ze każdemu pomaga coż innego, a niektórym nic nie pomaga.

jest lepszy w tym sensie ze nie trzeba marnowac tyle kasy a efekty sa i tak takie same, nu skin to sa takie bardziej profesjonalne kosmetyki-w zwyklym sklepie ich nie kupisz :P zreszta rozmawialam kiedys z kosmetyczka o glinkach nu skina i sama zachwalala, miala niektore glebokie inne male, nie byl to jakis super denny poziom blizn ale jednak dosc spory, nie ma opcji-nic nie pomaga, tylko po prostu nie wszyscy umieja znalezc to co im pomaga :P zreszta autorka pytala kto sie tego pozbyl i jak wiec odpisalam , nikt cie nie zmusza do wyprobowywania tego

Gość .autorka topiku.
Ja mam przebarwienia a nie blizny. Blizny to są te wgłębienia a ja mam poprostu takie sine plamki ktore bardzo widac na mojej bladej cerze i ktore nie chcą zejsc!! Teraz mam na to przepisany płyn Aknemycin Plus, skóra ma sie łuszczyć po nim ale nie wiem czy pomoze :(

Gość .autorka topiku.
up

Gość alantan krem plus apteka 7zl
mi ten kremik pomaga polecam

Gość .autorka topiku.
A to jest krem który wybiela czy łuszczy skóre?