Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bobka bombka

BIO C.L.A ktos uzywa

Polecane posty

Gość Lena28
Dieta jest całkiem prosta i nie trzeba zbyt dużo gotować... dla mnie to jest najfajniejsze gdyż nie mam zbyt dużo czasu przy dwójce małych dzieci (jedna córka ma prawie 4 latka a druga dzisiaj skończyła pół roczku). Gdybyś miała jakieś pytania chętnie służę pomocą :) Życzę wytrwałości i efektów :)

Gość karolinciucha
oby sie udało.

Gość mazii
Witam. Ja osobiście stawiam na regularne jedzenie.Wiem że jest to trudne bo nieraz różne obowiązki przeszkadzają nam w pilnowaniu jedzenia.Ja przystosowałam sobie godziny posiłków do zajęć,tak jest łatwiej:) Do tego oczywiście ćwiczenia.Chodzę na aerobik,cztery razy w tygodniu.Jeżeli ćwiczę to w domu np. na rowerku to przymusem jest by jeździć co najmniej 20 minut ponieważ dopiero po tym czasie zaczynają się spalać kalorie, to samo tyczy się każdych ćwiczeń kardio czyli stepu,biegów i tym podobnych.Tak powiedział mi mój trener na siłowni. No i co jest rzeczą oczywistą żadnych słodyczy,niestety moja słabością są chipsy,których trudno mi się oprzeć:(Ale cóż,na pewno nie jem ich codziennie.Mój ostatni posiłek jest o 17.

hej, niestety i moim problemem sa slodycze uwielbiam je:) tylko 10 min z you toube chyba i ja sprobuje, zaboeram sie tez za ten callanetics ale jakos nie moge sie zabrac, jutro mam wolne to pocwicze, dzis wropcilam z pracy dopiero to troche na agrafce uda pocwicze:)

a te 10 minutowe na brzuch sa, a u was tez nie ma glosu? czy tylko u mnie cos nie dziala

a te 10 minutowe na brzuch sa, a u was tez nie ma glosu? czy tylko u mnie cos nie dziala, ja mialam impreze najadlam sie chipsow i wszystkiego co mozliwie n ie zdrowe i wszystko na nic:) ale jutro juz wracam do poirzadku

Gość karolinciucha
czy w tej diecie trzydniowej zamoiast kawy mozna wstawic cos innego np czerwona herbate? bo jakos nie specjalnie przepadam za kawa

Gość Lena28
Przykro mi ale nic nie można zmieniać bo to chemiczny skład diety powoduje spadek wagi a podobno kawa ma za zadanie zamulić żołądek. Trzy dni jakoś wytrzymasz. Ja robiłam tak: piłam wodę, zjadałam to co było przewidziane, piłam kawę. Potem robiłam sobie herbatkę lub piłam wodę. Da się wytrzymać. Jeśli jeszcze masz jakieś pytania to chętnie pomogę :)

Gość karolinciucha
no nic bede musiala to przebolec a jaki spadek wagi miałas Lena28

Gość Lena28
Tylko 2 kilo ale ostatniego dnia wieczorem trochę oszukiwałam, więc i tak jestem zadowolona z efektu. Od 16 lutego mam zamiar powtórzyć ale tym razem będę sztywno trzymać się diety :)

Gość karolinciucha
wiesz co lena ja raczej nie bede stosowac tej diety bo ona głownie opiera sie na kawie a ja jak juz jedna wypilam to juz mi jakos nie dobrze zainwestuje jednak tylkow te cwivczenia

Gość khannah
Hej , Kochane! Czytam Wasze zmaganie z odchudzaniem i się do Was przyłączam. Stosujnę Bio CLA z zieloną herbatą od pary dni, ale jeśli chodzi o dokłądną wagę to nie mam pojęcia, nie mam wagi i nie zamiierzam jej mieć =] Mogę tylko powieidzieć, że mam 181 cm wzrostu i tak z 10 kg do zrzucenia.Oczywiście na moje oko ^^ Ćwiczę w domu, jak na razie, jak wyzdrowieję (przeklęte infekcje + alergia i odczulanie, co wiąże się z tym, że w danym dniu, w którym mam szczepienie nie mogę w ogóle wykonywać żadnego wysiłku fizycznego, ale w inne dni to co innego) zwiększę intensywnść ćwiczeń. Zauważyłam, że nie ciągnie mnie już do słodyczy, a to największy sukces ^^ Jeśli chodzi o przekąskę skuszam się czasami na Rismini firny Sonko o smaku naturalnym - polecam gorąca! Poczytajcie sobie, kochane, o tym, naprawdę warto ^^ A co do 6 weidera. Podizwiam Was. Jest to bardzo dobre ćwiczenie na mięśnie brzucha. Mój brat (kulturysta) stwosuje ją raz na jakiś czas i ledwo dochodzi do końca (6 tygodni), niesamoity kaloryferek ma po tym ^^Jest to bardzo trudny, czasochłonny i ciężki, ciężki trening! Często kończy się przeciążeniem mięśni (niestety dokładnych danych nie mam ) TRZYMAM ZA WAS KCIUKI I ZA SIEBIE TEŻ OCZYWIŚCIE ^^

Gość Dani Filth
Co to jest bio c.l.a.? Ja używam s.o.a.d., h.w.d.p. i ac/dc

hej, kurcze nie wiem czemu was nie ciagnie do slodyczy, mi sie chce ich tak samo jak zawsze;)

Gość Khannah
Może tak działa poświadomość, ale naprawdę nie mam potrzeby zajadania się słodkimi rzeczami. Jednie, co zdarza mi się zjeść to owoce, któe są słodkie ^^ ale owocoe zawsze jadłam

Gość karolinciucha
dco Ewelinka663 mnie tez ciągnie może jeszcze bardziej niż zawsze bo staram sie je ograniczac i moze dlatego im mniej ich jem tym bardziej mi sie chce

Gość basikjjjjjj
biore bio cla od 3 miesiency cwicze schudlam 6 kg 3 dziennie to dziala ale trzeba cwiczyc

Gość karolinciucha
ja cwicze i fakt faktem mam mniejszy brzuch. i nawet wczoraj kupilam sobie wage ale niestety zepsuta i dalej nie wiem czy chociaz kilogram mam mniej. ale napewno sie nie poddam bo juz miesiac sie torturuje to i dalej bede do widocznych efektów

Gość Lena28
Do claudina Jak tam twoja 6 weidera? nadal ćwiczysz? widać już jakieś efekty?

Gość ojekomova
w tym roku koncze 16 lat ale wygladam na duzo stasza bo "kawał ze mnie kobiety czy wobec tego moge spozywac bio cla? bo pisze ze dla dorosłych... PROSZE O POMOC

16 to chyba troche malo, ale w sumie z naturalnych srodkow, mysle ze najlepiej zapytaj w aptece pani ona sie zna

Gość Ania_D
Nie mam czasu aby tak pożądnie poświczyc ale codziennie 20 minut cos robie: skacze na skakance, robie brzuszki itp. Mam nadzieje ze taki niewielki wysilek ale systematyczny da jakies rezultaty :) Bio CLA biore dopiero 10 dni wiec nie wiem czy mam juz oczekiwac rezultatów czy cierpliwie czekac... Jestem dobrej myśli!

Gość zwyczajna30
Ja biorę od listopada i codziennie ćwiczę ok 30 minut. Schudłam 2 kg ale skóra sie poprawiła, a po ubrniach czuję jakbym 4 kg straciła. Jak czytam niektóre wypowiedzi to wydaje mi sie że mój organizm strasznie powoli reaguje na Bio CLA z zieloną herbatą. No ale nie poddaje się mam jeszcze 7 kg do zrzucenia Pozdrawiam

Gość Anjabaa
Witam, Witam, wreszcie mam z powrotem swoj komputer (stąd ta przerwa) ale widze ze sporo sie dzialo,.... Lena28 moja dieta polega na tym ze jem o 8, 11, 15, 18 i nie ma konkretnych produuktów ale waze je, np. w ciagu dnia mozna zjesc 180 g pieczywa najlepiej podzielic to na 3 posilki po 60g dowolnie z wedlina tylko drobiowa (ogolnie jesli chodzi o mieso to lepiej drob) 40 g lub serem lub pasztetem i dowolne warzywa, obiad 150 g ziemniakow lub zamiennie makaron, kasza ryz w ilosci 50 g, do tego mieso i dowolna ilosc warzyw, w ciagu dnia mozna jesc dowolna ilosc warzyw ale owoców 200g najlepiej oprócz bananow i winogron, nie pisc slodkich napojów gazowanych i alkoholu i zero słodyczy, chyba tyle jak sobie cos przypomnie dam znac

Gość Anjabaa
Przez 3 tygodnie schudlam 3 kilo jak dla mnie to dużo, wole chudnac po woli a zeby pozniej nie przytyc, przez pierwszy tydzien stosowalam tylko ta diete co 3 godziny w drugim tygodniu zaczelam jezdzic na rowerze i oczywiscie dalej ta dieta a od tygodnia biore jeszcze BIo CLa jezdze na rowerze i dieta caly czas, narazie jestem zadowolona, Dziweczyny Wytrwalości , Pozdrawiam