Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bobka bombka

BIO C.L.A ktos uzywa

Polecane posty

Gość Lena28
Do karolinciucha I jak zaczęłaś dzisiaj dietę?

Gość a propo
ja zuzyalm cale opakowanie nei schudlam bo jakos diety nei moglam stosowac teraz zaczelam niedawno drugie juz z regularnymi cwiczeniami i zmniejszeniem jedzenia, ale nie wiem czy przez te tabl czy nie wyskoczyly mi pryszcze na twarzy nigdy tak nei mialam na czole i brodzie, okres jeszcze daleko wiec nie wiem przez co to. w ogole jakas nerwowa jestem, jak cos zjem nawet malo a wezme tabletke to sie czuje bardzo najedzona, ale na slodkie i tak mam ochote:)

Gość a propo
aa i jeszcze jedno ból mięśni, nie te od ćwiczeń bo to normalne ale ogólny ból mięśni jak te podczas grypy

Gość karolinciucha
lena29 nie nie zaczelam jakos nie moge sie przemoc narazie bede sie trzymac tego co do tej pory robilam

Gość do claudina
jak tam twoja 6 weidera? bo ja dziś zrobiłam dopiero po raz 16 i już mam dosyć. przy 6 ćwiczeniu nogi mi wysiadają a brzuch wcale się nie poprawia poza tym że się trochę spłaszczył przy żebrach. robi mi się podobnie jak tobie a nie o taki efekt mi chodziło. Zastanawiam się czy jest sens kontynuować te ćwiczenia. napisz jak u ciebie. Lena28

Gość monia-monia
czytam i czytam i podziwiam! Od 2 dni biorę te tabletki i jeżdżę na rowerze stacjonarnym 2 razy po 30 min.jak długo wytrzymam to nie wiem ! piszę bo morze potrzebuję wsparcia!-nie wiem.Ale będę się starała wytrwać chociąż miesiąc. acha,od dzisiaj stosuję 3 dniową dietę tą którą tu wyczytałam- będę informować o efektach.p.s- mam 10 kg za dużo zdecydowanie!!!pozdrawiam

monia-monia trzymaj sie ja też oczytałam się wypowiedzi i jestem pełna zapału, ja od wczoraj jestem na tej dietce jest całkiem nieźle jak jestem głodna to pije wodę. Przy wzroście 165cm. waże 65kg. chcę zgubić 7kg. a mażę o 10 . Trzymam kciuki za wszystkie odchudzające się damy rade

monia-monia trzymaj sie ja też oczytałam się wypowiedzi i jestem pełna zapału, ja od wczoraj jestem na tej dietce jest całkiem nieźle jak jestem głodna to pije wodę. Przy wzroście 165cm. waże 65kg. chcę zgubić 7kg. a mażę o 10 . Trzymam kciuki za wszystkie odchudzające się damy rade

Do monia-monia Ja od 3 miesięcy biorę bio cla z zielona herbatą i jak narazie 3 kg schudłam chociaż po ubraniach widać sporo. Przy wzroście 166 ważę (teraz)64 kg a chcę zrzucić jeszcze 5 kg. Jak mam czas to jeżdżę na rowerku 15 minut, 10 min. na steperku i 10-15 min. ćwiczenia na brzuch (różne). Ogólnie staram się dużo ruszać. Nie jem po 18 i piję codziennie ok 3 litrów wody niegazowanej. Powodzenia i trzymam kciuki

Gość Anjabaa
Do monia-monia w miesiac schudlam 3 kilo, stosuje diete co 4 godziny jezdze na rowerku stacjonarnym przez godzine dziennie i od 2 tygodni biore BIO CLA, tak ze wytrwalosci i powodzenia, Pozdrawiam

Gość monia-monia
bardzo dziękuję za słowa otuchy.Wiem że jeśli ktoś nie walczył z kilogramami to nigdy nie będzie sobie zdawał sprawy jakie to trudne . Mam jakby się miało zdawać tylko 10 kg do pozbycia, a wydaje się że to 10 ton.A najgorsze że to niestety trzeba wypocić i to nie przychodzi tak -hop siup! Silna wola to podstawa MYto wiemy ,ale czy tak robimy??????no właśnie! No ale walczę nadal i 2 dzien jwstem na dietce -faktycznie nie taka zła!UPS-DZISIAJ TŁUSTY CZWARTEK.ALE SIĘ NIE PODDAM!BĄDŹCIE DZIELNE NO I MIŁEGO DNIA ŻYCZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lena28 jak twoja dieta chyba już skończyłaś jakie efekty? Ja mam dziś trzeci dzień jak skończe to dom znać z jzkim efektem.

Gość Lena28
Moja dieta tym razem nie przyniosła żadnego efektu. To chyba moja wina, chciałam szybciej stracić i zrobiłam dietę w zeszłym tygodniu od poniedziałku do środy potem przerwa tylko 4 dni do niedzieli i teraz od poniedziałku powtórzyłam mimo, że pisało o 10 dniach przerwy. Zastosuję się do zaleceń i powtórzę za 10 dni i dam znać czy dało to efekt. Po pierwszej straciłam 2-3 kilo. Mam nadzieję, że uda mi się to powtórzyć. Mam doła. Ćwiczę 6 weidera a brzuch się nie zmienia, jestem na diecie lub jem mało i co 3 godziny, 6 x bio cla, zero słodyczy i od ponad tygodnia żadnego efektu. Wcześniej było 5,5kg na minusie w 3 tygodnie a teraz nic. Chyba się załamię...

Do Lena28 Nie załamuj się co dopiero ja mam powiedzieć od 3 miesięcy biorę bio cla z zieloną herbata i dopier 3 kg schudłam. zazdroszcze Ci że aż tyle udało Ci się schudnąć, daj odpocząć troszkę organizmowi od diety. Powodzenia

Gość karolinciucha
lena nie zalamuj sie ja nie jem słodyczy codzieniie godz cwicze jem 3 razy na dzien bio cla x3 i tak od dwóch miesiecy i dopiero 2 kilogramy zrzucilam ;-( a dzisiaj jest mi wyjatkowo trudno sama wiesz (tłusty czwartek) ale jakos sie trzymam i ty tez badz dzielna

Gość monia-monia
do Leny28.HEJ KOBIETO NIE PODDAWAJ SIĘ.GDZIE TWOJA WIARA, DZIEKI TWOIM KOMĘTARZOM UWIERZYŁAM ŻE TO REALNE,A TY CO CHCESZ SIĘ PODDAĆ?NIE RADZĘ!BO NIE JEDNA CZEKA NA MOBILIZUJĄCY KOMĘTARZ!

Gość Lena28
czy któraś z Was korzystała z pasów wibrujących? dają one jakiś efekt? zastanawiam się nad zakupem... liczę na wasze opinie. dzięki.

Gość karolinciucha
ja słyszlam ze te pasy to jedno wielke ni wiecie osobiscie nie korzystalam z nich ale nie jestem przekonana ze one cos daja ale zawsze warto sprobowac

Gość do Lena28
nie załamuj się bądź dzielna, najgorsze co można zrobić to się poddać jak efekty przestają być takie jak by się chciało, uwierz mi. ja kilka razy podchodziłam do odchudzania i sie poddawałam a potem co..efekt jojo i gorszy dół. spokojnie powoli dasz rade widocznie twoj organizm na chwile sie zablokował, ale potem ruszy znowu, bierz bio tak jak bralaś cwicz i nic nie zmieniaj, nie poddawaj sie! powodzenia! mika222

co do 6 weidera to schudlam tak samo tylko pod zebrami i robia mi sie okropne miesnie pod zebrami, reszta nic, i postanowilam ze bede robic weidera co drugi dzien. lena28 nie kupuj tego pasa, jedna wielka lipa, ja to mam, on nic nie daje.

Gość DO karolinciucha
mam dokładnie ten sam problem co TY!!! zarzywam tabletki od początku roku, ćwicze, nie jjem słodyczy, staram sie nie jadac po 18 i kurcze dziś sie zwarzyłam i aby 2 kg.... no ale mam nadzieje ze do lipca schydne jeszcze ze 4... :)

Gość mika222
ja też mam tak z weiderem, na górze pod żebrami wyksztalciły mi się miesnie na maksa ale na dole brzucha w okolicach pępka mam kulkę..nie wiem moze te cwiczenia sa zle bo u mnie to dziwnie wyglada, ale skoro wy tez tak macie to nie jestem jakims alienem. to co robimy? moze jakies inne cwiczenia na brzuch sa dobre?

Gość Anjabaa
Do Lena28 cos w tym jest bo ja w miesiac schudlam ponad 3 kilo a od tygodnia nicccccc, ale narazie sie nie poddaje, nadal dieta rowerek i 6 weidera (dzien 8) głowa do góry!!! Pozdrawiam

Gość karolinciucha
w sumie az tak bardzi nie zalezy mi na szybkim schudnieciu bo dopiero na czerwiec ale myslalam ze jak bede robic to wszystko tak jak robie to efekty beda szybciej widoczne i utrata wagi tez. ale nic trzymajmy sie dalej kiedys nasz powolny organizm moze ruszy

mika222 jak znajdzies jakies fajne cwiczenia na brzuch to wrzuc tu link!

Gość aaaafdffdfddfd
mi bardzo pomogła ta stronka http://dietetyczni.pl/ jak zobacze ile zjadłam to aż mnie to przeraża i od razu ćwiczę hehehe

Gość Lena28
Wczoraj jak weszłam na wagę po trzydniowej diecie to się całkiem załamałam. Do tej pory waga wahała się między 61-62kg a wczoraj było 63,5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Totalna załamka.... więc postanowiłam strajkować i nie ćwiczyłam, nie zrobiłam 6 weidera, a moja dieta wyglądała następująco: 10.30 śniadanie 2 bio+ 2 szklanki wody + kawa + 2 pączki, 13 obiad 2 bio + 2 szklanki wody + leczo + 2 kromki świeżutkiego chlebka, 16 podwieczorek 2 pączki, 22 kolacja 2 bio + 2 szklanki wody + 2 pączki. Tragedia... ale samopoczucie mi się poprawiło. Dzisiaj bałam się wejść na wagę ale nagrzeszyłam więc chciałam wiedzieć jak bardzo... i się okazało że ważę... 62kg! Morał: jeśli w diecie pisze zrób 10 dni przerwy to się tego trzymaj! Nie popełnijcie mojego błędu (dieta od każdego poniedziałku do środy a potem tylko 4 dni przerwy). Dzisiaj czuję się super :) :) :) taki dzień rozpusty był i mnie i mojemu organizmowi potrzebny po miesiącu wyrzekania się wszystkiego . Pozdrawiam i życzę wytrwałości :)

Brawo Lena28 Tak trzymaj każdemu się zdaża gorszy dzień. A co do pączków to w tłusty czwartek podobno nie tuczą? Ja sama wczoraj zjadłam 4 (a co tam raz się żyje) ale troszke jeździłam na rowerku i ćwiczyłam. Pozdrawiam