Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bobka bombka

BIO C.L.A ktos uzywa

Polecane posty

Gość monia-monia
No niestety ubyło mi tylko 1.4.Trochę się podłamałam.Ale WY się trzymajcie!

Gość Lena28
monia-monia Każdy organizm reaguje inaczej. Jedna z dziewczyn która pisała tutaj na forum, że dietę stosowała razem z siostrą i mamą. Siostra straciła 1kg. ona 2kg a ich mama aż 5kg. Ja za każdym razem tracę mniej. Wydaje mi się, że jeżeli ktoś ma dużą wagę to szybciej i więcej traci a osoby o niższej wadze wolniej tracą zbędne kilogramy. Spróbuj zrobić zalecaną przerwę i powtórz. Może będziesz mieć lepsze rezultaty... Ja będę robić powtórkę od 16 marca.

Gość lucinda
witam dziewczyny...przez 3 miesiace zimy przybylo mi 5kg stanelam na wage i sie przerazilam ,teraz po 2 tyg cwiczen i mniejszych ilosci jedzenia stracilam 3kg mam nadziejeze bedzie wiecej w tym momencie waga wskazuje 60 kg ,mam 165cm wzrostu moj cel to 55kg wiec jeszcze 5 kilosow przedemna ale dam rade:) aha i stosuje tabletki Formaline L112

Gość monia-monia
Lena 16 zaczynam z tobą i zobaczymy!Dzieki za ciepłe słowa otuchy!

Gość Anjabaa
Lena 28 już chyba na nic, bo...... okres mi sie spoznial i myslalam ze moze.... ale wczoraj dostalam wiec raczej nic z tego.... ale troche sie od niedzieli rozleniwilam i ciezko mi znow zaczac, moze od poniedzialku...Pozdrawiam

Gość Lena28
Basik32 daj znać jutro jaki efekty po diecie. Ponieważ na co dzień ćwiczę, ograniczam jedzenie i zrezygnowałam ze słodyczy postanowiłam w niedzielę zrobić sobie prawdziwy Dzień Kobiet :) Bez diety i ograniczeń :) W końcu od życia coś mi się należy... :) A w poniedziałek wracam do diety i ćwiczeń (mam aerobik). Spróbujcie, zobaczycie jak super się poczujecie. Dieta dołuje a zastrzyk pozytywnej energii zdziała więcej niż tydzień diety... :) Pozdrawiam :)

Gość Martitaaaaa
dziś kończę 3 dzień diety...przeżyłam :))) ehhe ale najgorsze to to ze dziś o 18 znajdłam 2 ptasie mleczka :( aj goście byli i już nie miałam jak wyciągać tych buraczków i reszty hehe jak pojechali to zjadłam...nie wiem czy coś dieta mi pomogła bo nie mam wagi :((( ale kurcze nie biorę biocla już ze 2 tyg... nigdzie w aptekach nie ma ;//// a jak jest to strasznie drogie!!! (jest w jednej aptece biocla 90 kapsułek za 34 zł.... a innych nawet po 56. więc czeka m aż wreszcie przywiozą do tej apteki tabletki...)

Gość Onaaa789
hmm.. koniecznaa jest przerwa w odchudzaniu.?

Gość Kakasiulka21
Cześć dziewczyny potrzebuję waszej pomocy:) Otóż czy znacie jakieś dobre i niedrogie kremy ujedrniające i ćwiczenia na brzuszek???Bo ja robie już 350 brzuszków dziennie i w dalszym ciągu stosuję bi cla z zielona herbatą i stosuję dietę i rezultaty są:) Ale mam mały problem:(moja skóra nie nadąża za gubionymi kilogramami i troszkę nieestetycznie wygląda:(pomocy:)

Hej dziewczyny No nie jestem za bardzu usatysfakcjonowana po tej 3 dniowej diecie bo zgubilam tylko kilogram ;( No ale zawsze to coś. Mam nadzieje że za 10 dni będzie lepiej pozdrawiam

Gość Lena28
Martitaaa I jakie efekty po diecie?

Gość Lena28
Dziewczyny znacie jakieś dobre ćwiczenia na uda???????????????????????

Gość martitaaaaaaaaaaa
Lenko zwarze sie dopiero we środę...ponieważ wtedy wbije do apteki gdzie waga stoi :DDD będe powtarzać dietke ale już z tabletkami jeśli kupie i podejrzewam ż eefekty będą lepsze. :) a nie ćwiczyłam podczas diety bo nie miałam sił.... ledwo hula hopem zakręciłam i juz zmczona byłam

Gość Lena28
Ja bio z zieloną herbatą kupuję na allegro bo jest najtańsze... Znacie jakieś skuteczne ćwiczenia na uda????????????????????????????

Niestety Lena nie znam żadnych specjalnych ćwiczeń na uda. A co do bio Cla to tez na allegro kupuje bo są najtańsze. Pozdrawiam

Gość brumka85
Hej Ja tez uzywam czy raczej zazywam bio cla z zielona herbata. Dzis kończe pierwsze opakowanie (biore 4 dziennie) Moja dieta to jesc mniej i zdrowiej plus jazda na rowerze na okolo osiedla (ok 2km) To dopiero 3 tydzien a ja juz widzę zmiany;) Nie mam wagi wiec widze tylko po ciuchach ale i tak cieszy. Pozdrawiam i teraz juz bede tu wpadac od czasu do czasu podgladac jak innym idzie;) Pozdrawiam

2km na rowerze? a ile Ci to zajmuje, 10 min? Trzeba duzo wiecej cwiczyc zeby byly efekty, przeciez tluszcz sie zaczyna spalac po dopiero ok 30 min! ja widze efekty - wreszcie! dziewczyny, czy bio cla z zielona herbata male kapsulki maja tyle samo cla co duze i sa po prostu bardziej skoncentrowane czy maja mniej?

Gość Brumka85
2km na rowerze stacjonarnym to nie to samo co jazda na zewnątrz. Zresztą nie ma porównania. Lepiej jest przebiec sie raz czy dwa na około bloku (to pewnie tez z 10 min) bądź wybrac się do oddalonego supermarketu po zakupy piechotą i zrezygnować z windy niż robić po 500 brzuszków przez jakis czas a potem znowu nie robić nic. Poza tym nie mam aż tyle tluszczu zeby musieć go palić!! ;) W weekendy chodze na basen ale ważne jest to żeby zaczynając jakąś diete wieksza badz mniejsza postanowic ze cos zmieni sie w swoim zyciu po to by byc zdrowsza i piekniejsza juz na zawsze...zeby nie popełnić wiecej tych samych bledow.

Gość Brumka85
A tabletki mam nadzieje ze sa bardziej skoncentrowane i latwiejsze w polykaniu a nie tylko o uszczuplonyej zawartosci ;) bo teraz tez mam te mniejsze;)

Gość Brumka85
No i skoro tu utknełam to może dorzuce jeszcze cos na te uda;) Otóż majac 16 lat przy 173 ważyłam 86 kg;) bylam duuuuza dziewczynka;) zaczelam od diety kopenhaskiej znalezionej w jakiejs zagranicznej gazecie zadzialala rewelacyjnie przedluzylam ja na kolejne 2 tyg (czyli miesiac) + bralam chrom bo uwielbiam czekolade no i cwiczylam bardzo systematycznie a wrecz uzaleznilam sie od silowni w 4 miesiace schudlam do 63kg Z tej okazji ze tez mam grubsze nogi znalazlam gdzies rewelacyjne cwieczenia proste i po tych cwiczeniach rewelacyjnie sie czulam. Wyglada to tak: Klekamy na macie badz kocu opierajac sie na rekach. Wyciagamy prawa nogę glowe mocno odchylamy do tylu a noga robimy 30 zamachow tak wysoko jak mozemy a opuszczajac starac sie nie dotykac podlogi robic to plynnie i potem druga noge tak samo Po zakonczonym cwieczeniu wracamy do pozycji wyjsciowej i nie odrywajac rak wyciagamy tułów i tym samym siadamy na nogach na jakas min;) Wracamy do klekania teraz prawa noge podkurczamy pod siebie a glowe schylamy mocno w dół i tak samo po 30 tylo noga juz nie wachadlowo a w lini poziomej. Szybkie cwiczonko i napawde dziala a mi poprawialo samopoczucie dodatkowo, mam nadzieje ze w miare jasno je opisalam. A dla dociekliwych teraz mam 23 lata i ciezko zachorowalam w zwiazku z intensywnym leczeniem strydami troche mi ciałko sie rozluznilo. To juz drugi rok po chorobie a do mnie ja sie przyczepilo 10 kg tak nie chce odejsc, ale juz policzone kg;) Tylko musze kupic wage chce widziec jak to spada;)

Gość martitaaaaaaaaaa
Leno dziś się zważyłam...no byłam w płaszczu i kozakach nie licząc reszty ubrać no i wykazało 64,5.... przed 3 dniową dietą było 65 kg. ale jestem pewno że ok 1kg spadło i tak hehe dietke powtórze ale już z tabletkami które wreszzcie dziś kupiłam :)))))

Gość Muskaa
Cześć mam pytanie ..czy moge stosowac te tabletki BIO C.L.A jeśli mam 15 lat ... chciałabym troche schudnąć gdyż moje ciało pokrywa dość duża warstwa tłuszczu szczególnie na brzuchu:/ przez pewnien czas ograniczałam jedzenie i codziennie ćwiczyłam lecz efekt był marny słyszałam że te tabletki pomagają w spalaniu tkanki tłuszczowej...

Gość Muskaa
Cześć mam pytanie ..czy moge stosowac te tabletki BIO C.L.A jeśli mam 15 lat ... chciałabym troche schudnąć gdyż moje ciało pokrywa dość duża warstwa tłuszczu szczególnie na brzuchu:/ przez pewnien czas ograniczałam jedzenie i codziennie ćwiczyłam lecz efekt był marny słyszałam że te tabletki pomagają w spalaniu tkanki tłuszczowej...

Gość sisssska
zjadłam 3 opakowania po 90 tabletek biocla z herbatą...... ćwiczyłam, nie jadłam słodyczy...a schudłam aby 2 kg :((((((((( obecnie mam 67 wagi i 160cm wzrostu.... ech....

Gość Kakasiulka21
Cześć dziewczyny potrzebuję waszej pomocy Otóż czy znacie jakieś dobre i niedrogie kremy ujedrniające i ćwiczenia na brzuszek???Bo ja robie już 350 brzuszków dziennie i w dalszym ciągu stosuję bi cla z zielona herbatą i stosuję dietę i rezultaty są Ale mam mały problem moja skóra nie nadąża za gubionymi kilogramami i troszkę nieestetycznie wygląda pomocy

co do ujedrniania to nie wiem, ja uzywam zwyklych balsamow nawilzajacych, ale najwazniejsze: koniecznie uzywaj kremu na rozstepy zeby nie powstaly!

Gość mych_a
Ja Bio - C.L.A. z zieloną herbata zażywam od 2 dni po 4 tabletki dziennie i nie wiem czy mi to coś da, ale już czuję, że nie mam ochoty na słodycze jak wcześniej i tak głodu nie czuję...ale muszę powiedzieć, że w tamtym roku piłam kawe slim coffee i schudłam w miesiąc 9 kg ale oczywiście nie jadłam słodyczy, jeździłam na rowerku codziennie przez przynajmniej pół godziny no i mniej jadłam, kolacja o 18 później juz nic, jabłko najwyżej albo inny owoc i można schudnąć jak się chce ;)) Pozdrawiam serdecznie ;))

Gość kasiukaD
od bio cla nie schudłam ale mam super gładką skurę. biorę od 2 miesiecy ale bez ćwiczeń wiec nic dziwnego że waga stoi w miejscu:] liczyłam na cuda:P ale jednak sie przeliczyłam:) ale polecam jak któraś ma celulit :P pomaga :D sama jestem w szoku ze mam taką gładką skórę:D i w sumie nie chce mi sie jesć po nich ale nie chudne:(

Gość kasiukaD
skórę********* kurde:P taki błąd:P