Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna juz całkiem duża

W sobote poznam partnerkę mojego ojca....

Polecane posty

Juz jestem dorosla, mam 22 lata, nie mieszkam z ojcem juz sporo, od roku on ma partnerke, ciesze sie ze nie jest sam, w ta sobote mam ja poznac... troche sie stresuje, jak sie zachowac o czym rozmawiac.... :P :P

Gość podobno ona ma 26 lat

Nie ona nie ma 26 lat ;) ;) Normalna kobieta moze 2-3 lata od Niego mlodsza ;) ;)

Widze ze nikt nie ma takich doswiadczen ;)

Gość Karoljfdjakldja
Powiem jedno. Dystans jest najwazniejszy. Jezeli nie bedziesz utrzymywac dystansu to ta osoba moze to wykorystac przxeciwko Tobie. Badz mila, uprzejma, ale z dystansem mnimo wszystko. Wiem sam po sobie z autopsji. Zycze udanych relacji z ta osoba.

do karoljakistam Nie przesadzaj,śmieszny/a/ jestes. do założycielki Nie denerwuj sie ,zachowuj sie naturalnie,pomyśl,ze ona tez będzie zdenerwowana;)

Gość *Merigold*
ale dlaczego dystans? :| mój tata ponownie się ożenił kilka lat temu, jego żona jest świetna, o wiele lepszy kontakt mam z nią niż z moim ojcem, często się zdarza że przyjeżdzam do nich, i czeka już na mnie moje ukochane ciacho, malibu, czy np. nowa spódniczka którą gdzieś dla mnie wypatrzyła. i nie ma w tym żadnego celu, mam 22 lata a zona mojego taty okoóło 35 (nie pytałam nigdy, jakoś mi głupio było) i wiem ze to po prostu dlatego że mnie lubi :)

Gość Karoljfdjakldja
Troche sie poznalem na ludziach po prostu... Dystans - zachowanie dystansu zapewnia mniejsze rozczarowanie pozniej, a przekupywac kogos jego ulubionymi rzeczami to kazdy potrafi.

Wiecie, nie mam nic do niej, zadnej urazy ze tata jest z nia a nie z moja mama, pewnie nie bede jej czesto widywac, chyba ze maja jakies plany :P Szczerze bardziej ciekawa jestem niz zla. oczywiscie na pierwszym spotkaniu dystans, a pozniej ;) ;) Zobaczymy jak bedzie

Gość a twoi rodzice rozeszli sie
przez nią

Nie nie przez nia. On jest z nia od roku, moi rodzice rozeszli sie jakies 10 lat temu, takze nie mam do tej kobiety zupelnie nic :)

Gość Ja jestem kobietą czyjegoś ojc
Myślę, że ta Pani zrobi wszystko, aby było dobrze, a reszta zależy od Ciebie.Pewnie zaraz dopatrzysz się wad, skrytykujesz każde słowo i skończy się cała kurtuazja. Nie tremuj się tylko popracuj nad sobą, zanim wszystko zepsujesz swoimi fochami i porównywaniem tej babki z Twoją Mamą.

Gość abcdefghijklłmnoprstuwyz
zachowuj sie normalnie ,nie ma sie czego bac ,mysle że ona boi sie bardziej od ciebie

Szczerze powiem, ze nie mam im za zle ze sa razem i nie mam zamiaru jej porownywac do mamy. Oni sie nie dobrali i chyba lepiej ze sie rozeszli, ale tata tez ma prawo do bycia z kims, chce dla niego jak najlepiej

do ja jestem kobieta..... dlaczego atakujesz?Przecież dziewczyna jest nastawiona pozytywnie i nie ma zamiaru nikogo krytykować.

no właśnie, chciałabym być tamtą kobietą, bo Dziewczyna już całkiem duża mi się podoba jako córka partnera. Kiedy pisałam nie było jeszcze jej postu z godz.21:41

Fajna jesteś, będzie dobrze, pozdrawiam. Napisz po wszystkim jak poszło. :D

Napisze, rozumiem ze Ciebie zle przyjela corka, albo nie tak jak chcialas. Moze ma zal, ze to Ty jestes z jej ojcem...

Tak wyszło. też wiele lat po rozstaniu mnie poznał, ale jakaś solidarność z mamą każe dzieciom olać nową partnerkę. Zwłaszcza gdy ojcu dzięki temu związkowi znacznie lepiej się żyje.To tak jakby mama miała być jakaś gorsza.