Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rafaeelka

TAKICH PIEKNYCH SUKNI JESZCZE NIE WIDZIELISCIE!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Luxusowa
Nareszcie coś innego w Poslce! Już rzygać się chcę od tych wszystkich Agnes, Pronovias, La Sposa i td. Wszystkie są takie same! Te przynajmniej wyróżniają się i mają swój styl.

Gość a mi się wcale nie podobają
suknie la sposa itd. Kupię właśnie w paryżance lub cymbeline. Te co autorka pokazała też ok ale ja wolę wąskie suknie;

Gość a ja jak widze te kiecki
to az mnie mdli.... Jakbym zjadła ze 3 kg tort bezowy :o koszmar...

Gość a kupujcie sobie te bezy
i tak goscie sie beda "zachwycac" co najwyzej pod nosem smiac, przeciez nikt nie powie, ze wygladasz kosmzarnie :S

Gość ło matko kochana
każdy ma inny gust dziecko. Ciekawe jak ty na swoim ślubie będziesz wyglądać. Pewnie jesteś przy kości więc wciśniesz dupsko w wąską suknię i nikt cię nie obgada. Powodzenia/

Gość typowa kafeteryjna
iditoka powyzej. brak argumento to "jestes przy kosci". Co z ciebie za kretynka, omg

Gość ło matko kochana
sorki bardzo to wy jesteście idiotki bo komuś byście wciskały na siłe suknie, które się komuś mogą nie podobać. Jak ktoś lubi bezy to lubi i co wam do tego. Jak można coś takiego pisać że jak się ktoś w beze ubierze to go obgadają wszyscy. Czyli was to raczej na wesela nie ma co zapraszać bo zaraz byście dupska komuś obsmarowały? No to ładnie. A jakby taka niby okropną bezę ubrała wasza najlepsza koleżanka to tez pewnie za plecami ploty tylko by miała. Jesteście typowe wiejskie plotkary. Damulki a słoma z butów wam wyłazi. Ślub to przecież taki dzień dla młodych że suknia mało się liczy. Po nich widać szczęście i każdy się z nimi powinien cieszyć a nie zajmować obgadywaniem sukni. Jeszcze nigdy nie obgadałam żadnej panny młodej a byłam na dużej ilości wesel i nie każda suknia była w moim typie. Jednak każda panna młoda wyglądała pięknie:-)

Gość SUKNIE SZARM SĄ PIĘKNE
I tyle! A rzeczywiście każda Panna młoda ma inny gust, więc powinna wybrać to co jej się podoba, a nie obgadywać suknie które nie są w jej guście, a tym bardziej tych, którzy się ubierają w takie suknie!