Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Różnica między piersiami i mały biust

Polecane posty

Mam 18 lat i w moim odczuciu - zbyt mały biust...Zdecydowanie. Pod biustem 75 w biuście 88-89. To jest jakoś tak między miseczką A a B. Nie lubię się oglądać w lustrze, bo wydaje mi się, że wyglądam przez to niekobieco, a dodatkowo jest między jedną a drugą piersią różnica. Może niespecjalnie duża, ale dość widoczna. Mm z tego powodu spore kompleksy. Dodać jeszcze powinnam, że mam za szczupłe ręce, ale nie wiem, jak przytyć, żeby tłuszczyk poszedł tam, a nie gdzie indziej ;) Mając tyle lat, ile mam ja nie ma już co liczyć na to, że biust mi urośnie, prawda? Co sądzicie o tym, co napisałam? Jest tu parę osób z moim problemem ? A może ktoś chce się wypowiedzieć???

Gość biust jest ok
nie martw się

Gość o taki
mysle, ze biust moze sie jeszcze powiekszyc to zalezy w jakim tempie dojzewasz - ja wlasnie tak mialam, dopiero po 18 - tce zrobil sie konkretny. Co do roznicy to chyba jesli niewielka to nie problem, moje piersi nieznacznie roznia sie od siebie i bylo tak jak mialam miseczke A i teraz D. U mnie sie nie wyrownalo, choc podobno sie czasami tak dzieje - ja juz na to nie licze.

Gość ja w tym wieku
takze mialam podobne kompleksy...ale w wieku prawie 20 lat zaczelam brac tabletki antykoncepcyjne i problem sam sie rozwiazal, biuścik mi nieco urósł i jest ok, ciut sie zmniejszył jak zaczelam intensyniw ecwiczyc, ale mam teraz proporcjonalna sylwetke i jest git :)

Dzieki wielkie :) Nie jest duża, ale dosyć widoczna... :) Dzieki za wypowiedzi

Dobrze, że wspomniałaś o proporcjonalności! Może nie wyglądałby ten mój mały biust tak źle, gdyby nie szerokie biodra. Jestem niby szczupła, nie widać tego w ubraniu, ale patrząc na siebie w lustrze kiedy jestem bez ciuszków widzę, że biust jest niewymierny do bioderek :(

Dobrze, że wspomniałaś o proporcjonalności! Może nie wyglądałby ten mój mały biust tak źle, gdyby nie szerokie biodra. Jestem niby szczupła, nie widać tego w ubraniu, ale patrząc na siebie w lustrze kiedy jestem bez ciuszków widzę, że biust jest niewymierny do bioderek :(

Gość ja w tym wieku
ej, kolezanko nie łam sie :) jestes za młoda, zeby juz w kompleksy wpadac...a to naprawde nie ejst rzecz priorytetowa u kobiety :) mamy inne zalety, na ktore faceci zwracaja uwage ;) a sa takze pewne cwiczenia na wzmocnienie klatki piersiowej i podniesienie biustu :)

Dzieki :D Nie no, nie mogę się łamać, masz rację. I wiem - cycki to nie wszystko :P Podnosić nie muszę, powiększyć bym chciała, no ale jak się nie uda, to trudno :) Dzięki za słowa otuchy :P hehe . Jakoś to przeżyję :)

Gość ja w tym wieku
w kazdym razie, ja uwazam, ze lepiej miec mniejszy biust niz ogromne cycki wylewajace sie ze stanika....jak juz bedziesz starsza i Twoje cialo straci na jedrnosci ( a to rzecz raczej nieuchronna-zreszta zoabczymy co bedzie za te 30-40 lat) :) to wtedy Twoje piesri nie beda obwisle ;)

Gość maly cycus
ja mam 23333 lata i jestem płaska jak sciana:)a faceci i tak za mna lataja:)

Gość ja w tym wieku
a pewnie nie chcialabys, zeby pierwsza rzecza na ktora wszyscy zwraca uwage byl biust? :) bo ja na pewno nie...lepiej miec zgrabne nózki, ładna twarzyczke i ogolnie byc zadbana :) a cycki to tam olej, na sam koniec zostaw :D pozdrawiam i dobre nocki zycze

Gość maly cycus
znaczy się 23 lata!:)

:D:D Hahaha :D pewnie racja ;) dzieki kobiety! Pare Waszych słów i już mi lepiej :) Taka chwila słabości:)

Też pozdrawiam i też miłej nocy :)

Właśnie się kompletnie zdziwiłam. Mam biust tak między 70B i 75B (pod biustem ok 72cm) , prawie 30 lat i dotychczas zawsze uważałam, że mam piękny biust. Nie za duży, nie za mały - świetnie prezentuje się zarówno przy dekolcie, jak i przy nagiej sylwetce. Niejednokrotnie słyszałam też komplementy, że mam śliczny biust. Naprawdę, nigdy nikt nie miał do niego zastrzeżeń. I będę dalej nosić go z dumą i radością. Ale jeśli Tobie to naprawdę przeszkadza - spróbuj z tabletkami antykoncepcyjnymi. Może urosnąć nawet o jeden rozmiar. A może wystarczy dobry staniczek, który ładnie je zbierze, żeby wyglądały jędrnie i słodko? :) A różnice w piersiach są normalne. Zawsze jedna (zwykle prawa) jest nieco większa. I tak naprawdę widzisz to tylko Ty w lustrze, albo ktoś kto próbuje to dostrzec. Pozdrawiam.

Gość maly cycus
a najważniejsze aby umieć się z siebie śmiać!nam za to nigdy nie obwisną:) spójrz na to z innej strony!zajdziesz w ciąże i będziesz miała śliczne jędrne cycuszki:)

No i dobrze mały cycuś hehehehe może założymy klub małych biuścików? :P Ale póki co spadam chyba już do łóżeczka :) Pozdrawiam wszystkich i kolorowych ;)