Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama oli

sniadanie dla 10 miesięczniaka

Polecane posty

Gość mama oli

Mam prosbe, napiszcie prosze co dajecie swoim pociechom na sniadanie.Moja mała znudzona jest kaszkami i zawsze rano toczy walke.Nie chce w nia wmuszać bo jak wiadomo przyniesie to odwrotny efekt. Ale wiem ze powinna jeszcze pić mleko- którego nie chce- dlatego proszę moze macie jakie znakomite dania na sniadania a których ja nie znam.

Gość marzenkaaaaaaaaaaaa
serki homogenizowane, biszkopciki na mleczu, twarozek. Od 10 m-ca mozesz podawac produkty mleczne pod warunkiem ze dziecko nie jest podatne na alergie.

Według schematu żywienia produkty mleczne od 11 m-ca i to tylko raz, dwa razy w tygodniu, poza tymmożesz dawać, kisiel mleczny, lane kluseczki, jajecznicę (od 11 m-ca), mleko z płatkami kukurydzianymi, kanapeczki.

Gość patichris1
moj maly max ma 10 miesiecy.uwielbia buleczke z maslem i pasztecikiem dla dzieci!!!!!!!!!!!

Ja polecam książkę z przepisami na dania dla dzieci. Mnóstwo inspiracji. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.