Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fffuuujjj

Widziałm wczoraj czarny wózek dla dziecka- okropieństwo!

Polecane posty

Gość bzzzzzz
ale ku woli scisłosci j(ak zwykle) "ą i ę" to przenosnia (jeny jak tego mozna nie załapac) i chodziło tu o mnie. i to Miodek zna sie na polszyźnie. Ty mniej.

Gość maja papaja
Zaczepka o ą i ę była z mojej strony ironiczna. :) Nie bierz wszystkiego tak dosłownie. A Miodkowi znajomości polszczyzny bynajmniej nie zazdroszczę. :) Specjalizuję się w ciekawszej dziedzinie. :P

Gość bzzzzzz
nie chodzi o zazdrosc ale on ma do tego dryg. no ale kazdy ma inna pasje, nie dla wszystkich nauka o jezyku jest porywajaca. no mnie tez jakos szczegolnie to nie pociaga:P

Gość czarnywozek
wuj ciebie to obchodzi w jakim wózku ktoś dziecko wozi,

Gość ja mam czarny wózek
ja mam czarny wózek i mam gdzieś to co uważacie..mnie się podoba i już :P

Gość dddddddddpkokdaaaaaaa
mieszkam za granica i tutaj wiekszosc wozkow jest czarna lub ciemna, nasptepna popierdolona idiotka ze swoim jebnietym topikiem,brak mi slow, co za pustak

Gość maja papaja
Ja miałam 2 całe czarne - pierwszą czarniuteńką Emmaljungę Classic, a drugiego czarniusieńkiego Quinny Zappa z caluteńkim czarnym Maxi-Cosi Cabrio. :P I co? :D Jak dla mnie prezentowały/prezentują się pięknie.

Gość no czarne wozki sa ble i fe
dla mamus najlepsze to te w oczojebnym rozowym ;)

Gość maja papaja
Niektóre ciuchy też dzieciakom kupuję czarne. Akurat zatrzęsienie ich w KappAhlu - od body po sukienki i sweterki. Leżaczek i nosidło też mam czarne BabyBjorna i jakoś wcale nie wydaje mi się, żeby były smutne, za to są super praktyczne i wygodne.

Gość maja papaja
Właśnie sobie uświadomiłam że nawet rączkę od melaminowej łyżeczki też mamy czarną! :P Heh...

Gość kazdy cos nie lubiii
a mnie np. nie podobają się matki mające dwoje małych dzieci, no bo jedno to rozumiem, ale dwoje małych albo troje i więcej, no to fujjjjjj, jak można tak dawać

Gość maja papaja
Bo się urodziłaś i wychowałaś w Polsce, więc model rodziny większy niż 2+1 nie mieści ci się w głowie, podczas gdy przyjętą normą w krajach wysoko rozwiniętych jest 2+4 lub 2+5. 2+3 to troszkę nędznie. :)

Gość ja mam dwoje
i chyba musze sobie w leb strzelic z tego powodu:(

Gość do szkoły po wiedze bo ciemnot
no i oczywiście, do tej pory o tym nie wiedziałaś, w krajach wysoko rozwiniętych model 2+3 i więcej, co ty bredzisz, taki model to jest w niedorozwiniętych krajach tj. w krajach biedy tzn. krajach trzeciego świata, afryka itp.

Gość maja papaja
Widać na wakacjach byłaś najdalej w Hurgadzie i Alanyi. :P

Gość ja mam dwoje
"w krajach niedorozwinietych":D:D:D:D:D

Gość maja papaja
Przykro o tym pisać, ale to Polska należy do grupy krajów wciąż słabo rozwiniętych, stąd wielu Polaków zwyczajnie nie stać na liczne potomstwo, bo nie daliby rady utrzymać rodziny, podczas gdy państwo nie dołożyłoby do ich utrzymania grosza. Dlatego wpojono tobie i twoim rówieśnikom takie przekonania. :)

Gość ale pieprzysz głupoty
...Wyraźnie największą dynamikę przyrostu naturalnego wykazują Afryka, Ameryka Łacińska i Azja, natomiast najmniejszą Europa. Kraje słabo rozwinięte cechują się wysokimi wskaźnikami przyrostu naturalnego. Wynikają one z utrzymywania się dużej liczby urodzeń ze względów demograficznych i kulturowych, takich jak: duża liczba młodych kobiet będących w wieku rozrodczym; duża dzietność rodzin, będąca wynikiem tradycyjnego modelu rodziny; niewielki dostęp do środków antykoncepcyjnych. Odwrotna sytuacja ma miejsce w krajach wysoko rozwiniętych, dlatego stopa urodzeń i związany z nią przyrost naturalny są małe...."

Gość ale pieprzysz głupoty
oto strona http://www.bryk.pl/s%C5%82owniki/s%C5%82ownik_geograficzny/89942-przyrost_naturalny_ludno%C5%9Bci.html no i co, łyso ci, do szkoły, a jak już ci się nie chcialo bo zajęta byłaś facetem to przynajmniej w internecie sobie poczytaj

Gość maja papaja
Zmień podręcznik kochanieńka, bo ja nie potrzebuję twoich wystudiowanych formułek. :) Wystarczy mi to co widzę na co dzień. Gdzie nie spojrzę po 5-cioro, 4-woro dzieci. Rzuć dokładniej okiem na Europę zachodnią i północną, Nową Zelandię i zamożne prowincje US. :P

Gość poczytaj sobieee
no bo jak mieszkasz w slamsach, no to trudno aby widzieć rodzinę z 1-2 dzieci

Gość maja papaja
Zdziwiłabyś się. :D Haha! By tha way: Nie wstyd ci posiłkować się "brykami"? :P

Gość maja papaja
+ Wiedz, że te dzieci są w nieporównywalnie lepszej sytuacji finansowej od niejednego polskiego jedynaka. :)

Gość ale babskoooo
jesteś polką, spieprzyłaś z kraju a teraz naśmiewasz sie z polskich dzieci, fe, won mi z polskiego forum, mozesz ze swojej polskiej matki sie naśmiewać, ze ciebie tak wychowala

Gość maja papaja
Cicho, no przecie widzisz że wyprowadzam na prostą gimnazjalistę i jego bryka z geografii. :P

Gość maja daj sobie
na luz z gownarzeria:D