Little_Mi 0 Napisano Luty 22, 2007 Moja skora glowy jest niestety bardzo wrazliwa i mam juz dosc swedzenia i drapania sie po uzyciu szamponow w ktorych znajduje sie pol tablicy Mendelejewa. Moze ktorejs z was udalo sie natrafic na lagodny szampon, ktory nie podraznia skory glowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jps Napisano Luty 22, 2007 Mieszkam na stancji z Panią, która ma podobny problem co ty. Ostatnio kupiłą szampon J&J z rumiankiem i pomogło. O ile nie przeszkadza Ci że jest to szampon dla dzieci to polecam Ci właśnie ten:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Little_Mi 0 Napisano Luty 22, 2007 jps wielkie dzieki. Sprobuje i tak nie mam nic do stracenia, moze pomoze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pianka 0 Napisano Luty 22, 2007 Szampony dla dzieci są najdelikatniejsze:-)Wypróbuj ten z J&J o którym pisała jps,może akurat będzie on dla Ciebie odpowiedni:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lissaa 0 Napisano Luty 22, 2007 Dokładnie tak ja napisane wyżej, szampony dla dzieciaków zawierają najmniej chemii, warto wypróbowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leanne 0 Napisano Luty 23, 2007 ale Johnson\'s baby czesto uczula...i tez zawiera SLS ja polecam szampon Hipp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uwazam Napisano Luty 23, 2007 polecam babydream z rossmanna 4 zl kosztuje, ja tylko tego uzywam a mam podobny problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Brilant Napisano Luty 23, 2007 Tak zgadzam sie najlepszy bedzie szampon rumiankowy taki najzwyklejszy co w drogeriach stoi na najnizszej polce ja kupuje avea 1 litr kosztuje 3,70zl i po nim mnie skora nie swedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leanne 0 Napisano Luty 23, 2007 albo jakiś z naturamnych, np.Lavera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach