Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małe zapytanie..

Jaką suknię na ten typ figury??? Proszę o pomoc..

Polecane posty

Gość małe zapytanie..

Dzień dobry wszystkim :D na początku czerwca wychodzę za mąż, jest koniec lutego, a ja mam się do soboty zdecydować na sukienkę :( proszę o pomoc, jakieś linki. Mam 1.75m, jestem dość szeroka w biodrach i też w ramionach.. noszę rozmiar ok 40. Z góry dziękuje :D

Gość małe zapytanie..
acha, fajnie by było gdyby ktoś wybrał z tej stronki, bo ta firma wydaje mi się być w miarę kompetenta.. :D

Gość zadnej strony nie ma
:O

Gość małe zapytanie..
aaa fakt :) www.suknieagnes.pl

Gość małe zapytanie..
???????????????? nikt nie może mi pomóc... ??? :(

Gość odp nr 1
boze dopierop 10 min minelo, opanuj sie troche, myslisz ze nagle wszyscy wszystko rzuca i beda ci sukienke wybierac?

Nie ma sensu tak doradzac, bo to co piekne na obrazku niekoniecznie musi dobrze wygladac na tobie. Ja przeznaczylam na wybor sukni tylko 2 dni i juz w pierwszy zakochalam sie w sukni Sincerity z tegorocznej kolekcji ,na ktora wczesniej przegladajac strone wogole nie zwrocilam uwagi, co wiecej bylam pewna ze poszerzy mi i tak juz szerokie biodra. Wygladam w niej slicznie. Wiec odwiedz kilka salonow, przymierz po kilka sukni w kazdym i jesli znajdziesz odpowiednia to nie bedziesz musiala sie nikogo radzc. Po prostu bedziesz wiedziala ze to jest to! Jak w milosci... Pozdrawiam i zycze udanych poszukiwan. http://www.sinceritybridal.com/eu_en/collection.php?linenum=0&totlines=-1