Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czas się obudzić

Ile moge znosić lenistwo dziewczyny ?

Polecane posty

Gość czas się obudzić

Najpierw wybrała beznadziejne studia humanistyczne które jej odradzałem, mówiłem jej że nie będzie po tym pracy, miała to gdzieś teraz już od roku nie może znaleść pracy, i mi beczy. Do marketu nie chce pójść bo nie po to studiowała, ale niech szuka tej pracy! Dla mnie szukanie pracy trwa 8 h dziennie tyle ile praca a nie raz na dwa dni wyslać cv mailem. Ostatnio mówi mi o zaręczynach i ślubie..... czy na sobie zdaje że jest bezrobotna ? Z czego by wyprawiła to wesele z czego żyła?

Gość odp nr 1
znaleźć się pisze, kolego pracowity :O

Gość gfgdfgd
leniwa....po to chce slub aby w koncu ktos na nia zarabial:) hie hiue. kiedy bylam w LO kazdy sie chcwalil ze idzie na studia humanistycze! ojojoj! a teraz co? heh! oj ludzie ludzie:)

Gość czas się obudzić
o zaręczynach niech zapomni, musi się wziąść w garść jak nie ma pracy w zawodzie to niech robi jakieś kursy itp...może ja mam jej załatwić prace albo poszukać lepiej ?

Gość Ty
rozumiem że się o nią martwisz i o to czy nie będzie problemów finansowych ale jak ją kochasz to to wszystko przetrzymasz Ty gburze:P

Gość no no
wsparcie to ona ma w tobie, nie ma co.

Gość czas się obudzić
nie o to chodzi ale życie nie jest takie kolorowe jak jej się wydawało na jej trendi dżezi studiach, ma się wziaść w garść. Dlaczego mnie nie słuchała?

Gość Ty
ona też jest trochę zjebana idzie na studja humanistyczne a potem beczy w poduszkę i się nad sobą użala i nawet pracy dla siebie nie chce poszukać...co za leń...żeby nawet nie zmobilizowało ją kieszonkowe...

Gość
ja uwazam ze autor ma racje.Jak ja przyzwyczaisz to uwiesi sie na tobie i bedze krew saczyc.Ja tez jestem na studiach.ale nie mialbym ic przeciwko pracowac np przy truskawkach.Wazne zeby zrabiac na sibebie.a jak jej nie pasuje to niech sie powaznie zastanowi czego ona chce.Bo teraz znalezc prace np po polonistyce jest raczej ciezko:O

Gość Ty
eh typowi faceci... trzeba na to patrzeć w ,,dwie'' strony...

Gość nastia123456
a ty jakie masz wyksztalcenie, co?

Gość moj maz parcuje jako magazynie
r wiec sobie wypraszam;) A wracajac do tematu jak Ty jej tak samo marudzisz jak nam tutaj to sie nie dziw ze dziewczyna nie szuka. Skoro masz od razu do niej pretensje. Gdyby miala wsparcie to by miala inne podejscie. Po co ma szukac jak Ty wiecznie niezadowolony?

Gość no cóż... jeżeli ci nie pasuje
jej nastawienie, to zmień dziewczynę proste. po co z nią jesteś????:O Bo jest ładna i ci daje?:O Nie rozumiem tego. Skoro nie chcesz być z taką osobą, to sobie znajdź lepszą. I od razu widać, ze towja postawa jej do pracy nie zmobilizuje, bo to nie ten typ człowieka. Twoje chamskie docinki zrobią jej więcej zkody niż pożytku. A jakbyś jej dałs pokój, to by sobie poradziła, nie martw się. I na pewno się z nią nie żeń. Bo to nie wyjdzie na dobre ani tobie ani jej.

Gość czas się obudzić
mam 5 lat wyjętych z życiorysu...jestem po Politechnice...pierwszą oferte pracy dostałem już podczas studiów....sama przyszła!!! Wybrała badziewne studia, niech teraz jakoś nadrobi te stracone 5 lat!

Gość Ty
popatrzcie na to inaczej...obie strony są ważne...obie strony coś spartoliły

Gość a ja Wam powiem tylko
ze wspolczuje kobiecie takiego faceta:O Przegrala zycie:(

Gość itiit
a ty jakie jej studia radziłes wybrac? Po wielu kierunkach trudno o prace. Takie czasy.

no super, tylko że ludzie są rózni nie każdy się nadaje na politecjnkę:O Nie dość, że twoja dziewczyna na pewno ma doła, to jesczez ją dobijasz swoimi pretensjami:o Widać, ze jej nie kochasz, bo być tak nie postępował... Wiesz... ty nie umiesz pisać, z tego, co widać:) i pewnie na studia humanistyczne byś się nie dostał, nawet jakby po nich była super praca:o Każdy ma inne zdolnosci. Jeżeli ona nie umie liczyć, rysować, nie zna się na fizyce, to jakim cudem miała iśc na politechnikę?:o

*politechnikę

Gość Ty
a Ty gdybyś był tak naprawde w niej zakochany to byś z nią był mimo przeszkód...byś z nią był,razem byście pokonywali problemy... A TAK SWOJĄ DROGĄ TO JESTEŚ TROCHĘ EGOISTĄ BO JAK ONA CHCIAŁA IŚĆ NA STUDJA HUMANISTYCZNE (TO JEJ WOLA) A TY JA ODCIĄGAŁEŚ OD TEGO POMYSŁU! ALE ,,MIŁOŚĆ WSZYSTKO ZWYCIĘŻY''

Poza tym zapewniam, ze w Warszawie jest praca i po studiach humanistycznych, tylko to zależy od osobowości. Nie każdy umie się przepychać. A to zalezy w ogromnym stopniu od poczucia własnej wartości. A ty jej w tym nie pomagasz, kolego techniczny:o

Gość czas się obudzić
Jest AM, AR ,AE tylko na takich uczelniach nauka trwa 9 miesięcy a nie dwa tyg przed sesja. Ale fajniej było sobie lajtowe studia wybrać. Teraz mam pretensje bo wszystko się sprawdziło co mówiłem !!!

Gość jestem na socjo więc nie pi***
że na humanistycznych studiach się uczy dwa tygodnie:o gdyby wszyscy byli inżynierami to kto by z waszych mostów, nowych zajebiście-potrzebnych oprogramowań korzystał?? każdy by sobie własne "stworzył" i powodzenia, po co ci studia..:o trochę nieudolnie jej idzie szukanie pracy, ale zamiast krytykować może byś pomógł, chociaz dobrym słowem.. boszz co za palant.. a dlaczego z nią jest? proste - na polibudzie 98proc kobiet wygląda hmm.. jak facet [sorry - to opinia kumpli z polibudy] więc fajnie tak z laską przed kolegami sie polansować, co z tego że studiuje filozofię cz ynną etnografię - tyłek ma ładny:o

Gość olimp3
Loooo Jessuuuu, coz za rozdete ego!!!!!!!!!!!!!!! "nie posluchala mnie"- najlepiej ja zabij za to. Wspolczuje dziewczynie, naprawde!!!

Gość tylkoo
Ona jest humanistka i takie studia wybrala.Do tego ma zdolnosci i tyle.Skoro skonczyla te studia nie jest glupia dziewczyna .Zreszta utzymanie rodziny to sprawa mezczyzny.Postaraj sie zarobic tyle ,zeby rodzina miala godne warunki bytowania.

Gość glamour000
Zrob dziewczynie przysluge i zostaw ja. Po co jej taki palant?

Gość kelwin klajn
pffff a niby z jakiej paki za utrzymanie ma facet odpowiadać? Po to się płace wyrównują aby obydwoje składali się na budżet domu!

Gość monikaratownika
ale z ciebie cham ja piernicze nie chcialabym z kims takim byc!! co za dupek! ze ci sie udalo odrazu znalesc prace to sie teraz puszysz? to dlatego ze glupi ma zawsze szczescie!! co sknero nie chcesz slubu bo bys musial ja utrzymywac! niezla milosc