Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

na kijku zawisła

Pokażcie mi swój nick a powiem Wam co Was czeka w przyszłości !

Polecane posty

Gość Samantaaaa
No napiszcie cos o moim nicku i moim zyciu buhahahahhahaha zenada

nie posiadam czegos takiego jak intuicja, kieruje sie raczej zdrowym rozsadkiem...

1)czy i kiedy znajdę pracę? 2)Czy długo będę ze swoim obecnym partnerem 3)Czy moj partner mnie kocha?? 4)Czy uzyskam upragniony cel:) Dziękuuuje z góry:)

Kto obraza?! Ale ciekawa jestem, dlaczego akurat wybralam ten nick. Co on znaczy, chyba jestes w staie mi to powiedziec...

Ahh i jeszcze jedno pytanie...czy udzielasz odpowiedzi na pytania dotyczące bliskich?Bo chciałabym wiedzieć czy moja mama wyzdrowieje..?

Yasirah.... 1/ w przeciągu pół roku powinna się sytuacja zawodowa ustabilizować. nie możesz się tylko poddawać, i przejmować niepowodzeniami. szukaj tam, gdzie wydaje się, że nie masz dużych szans - zaskoczysz się ;) 2/ nie widzę u Ciebie drastycznych zmian w życiu uczuciowym. chyba przechodzicie na spokojne wody, wasze uczucia się uspokoiły, chociaż będą też kryzysy, ale chyba je przetrwacie. 3/ darzy Cię silnym uczuciem. chyba jeszcze nie do końca jest tego pewien, ale zależy mu na Tobie bardzo. w najbliższym czasie sama się o tym przekonasz 4/ musisz o niego powalczyć trochę. może się wymknąć spod kontroli i będziesz musiała długo się starać by go zdobyć DelMar ... bo jesteś jak morze ;) gdy nadchodzi sztorm - mogą być ofiary, z drugiej strony spokojne kołysze delikatnie ;)

=Ja= .... nie widzę wielkich zmian w Twoim życiu uczuciowym. będzie miłość, ale taka platoniczna ukryta. do ciemnowłosej. w najbliższym roku nie widzę poważniejszych związków.

No to mnie uspokoiłas..:) dziękuje! Gdzie Ty to wszystko widzisz?Wróżyzsz z czegos? Co daje Ci nick osoby o której mówisz?

Gość Robisz prześmiewkę niezłą

to lecimy dalej: co sie dzieje wlasciwie z moimi uszami, i czy ja jeszcze z tego kiedykolwiek wyjde, cz nie?

dobre to jest,ja tez moge wam przepowiedziec co tylko chcecie,ale musicie zadc pytanie:-)

Gość aktoreczka90
Zacząć się rozglądać już za jakimiś castingami?? Czy aktorstwo to jest kierunek w którym odniosę sukces? Czy może zawziąć się i dokończyć pisać książkę? X)) Czy rzucić to wszystko i zacząć poważnie kuć w szkole? Bo na coś muszę się w końcu zdecydować! :)

Gość aktoreczka90
heh

Co się stanie jeśli po studiach pójde na aplikacje prokuratorską? :P

Gość aktoreczka90
hehehe nom co dla mnie wymyślisz? czekam na coś zabawnego! :D

DelMar... pokochaj uszka takimi jakie są. troszcz się o nie i przemawiaj czule. One tego potrzebuja ;) mimi05.... widzę podróż w przyszłości, ale miejsca nie jestem w stanie podać ;) aktoreczka90... skończ najpierw szkołę, potem myśl o marzeniach. bo może wszystko się nie udać, a będziesz mieć jakieś koło zapasowe ;) nie jesteś zbyt dobrą katorką, ale ćwicz ;) leonora ... stanie się cud ! ;) Some Bizarre.... stagnacja. na razie: nic ciekawego się nie dzieje. ale to po prostu nie ten czas :) nie śmiejscie się z tego ! to się Wam sprawdzi :) musicie wierzyć. ten kto wyśmiewa się, spotka go odwrotność :)

moze inaczej...czy uda mi sie znajomosc kolezenską z pewnym niegdys bliskim mi osobnikiem odnowic?

Some Bizarre.. widzę jakąś przeszkodę między Wami, dość trudną do pokonania. będzie niepewność, będzie się wydawać, że nie ma szans na odzyskanie tego, co utraciliście. ale rzy odrobine dobrej woli uda Wam się :)

kochana wrózko, moje uszka sa póki co gluche i chyba im dynda, czy sie do nich przemawia czy nie...

Gość aktoreczka90
a pokażcie mi teraz w Polsce aktora który jest dobrym aktorem. Na palcach policzyć można... :D Bo chyba takiego Zakościelnego czy Braci Mroczków czy tej tancerki nie można zaliczyć do nich. heh. :D lol

DelMar... przemawiaj...mimo, że głuche one słyszą. przemawiasz do siebie, do ciała, a to leczy ;) Leonora... ;) aktoreczko.. jeżeli interesuje Cie taka pseudo kariera to próbuj. lepiej chyba robić coś dobrze i porządnie ;) ale twój wybór :)

Gość dana46
Witajcie.....fajnie się bawicie.....ale ja reż tak lubię nie śmieje się ,chociaż?????Ale skoro mogę sie cos zapytać to proszę mam pytania: 1.Kiedy?i jakie załatwie mieszkanie? i czy to juz będzie ostatnie? 2.co z moim zdrowiem??Tz.na co chorowałam?I na co bede chorować? 3.Jak widzisz moja przyszłość w sferach uczuciowych? 4.Co z moimi dziećmi? 5.co nowego mnie czeka w pracy? Może na razie starczy????? Czekam ,może mi odpowiesz.....na te nurtujące mnie pytania???? A moze jeszcze co jeszcze mnie czeka w najbliższej przyszłości????