Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

na kijku zawisła

Pokażcie mi swój nick a powiem Wam co Was czeka w przyszłości !

Polecane posty

Gość te aktoreczka90
do szkoły sie uczyc, a pozniej jak bedziesz wsrod tych "kiepskich" aktorzynów to mozesz sobie policzyc na palcach:)

hmm jeszcze jedno pytanko ? ;) czy uda mi sie zawrzec jakies nowe interesujące przyjaznie z otwartymi kreatywnymi itd osobami ?

skarby moje, nie śmiejcie się z wróżb, bo to pecha przynosi ;) dana46... 1/ nie wiem, jak to traktujesz, ale jeszcze długi czas nie znajdziesz swojego miejsca na ziemi. szukaj rozsądnie, i nie ulegaj pokusom łatwego wyboru. 2/ nie jestem lekarzem. tego nie mogę Ci powedzieć. rób częściej kontrolę lekarską. to jedyne mogę Ci poradzić. i dbaj o siebie. zmień dietę - ona wpływa na twoje złe samopoczucie. 3/ jesteś kochana przez najbliższych, ale czegoś Ci brakuje w życiu. nie szukaj tego daleko, bo to znajduje się blisko ciebie 4/ potrzebują więcej uwagi. przechodzą zły okres, ale wszystko dobrze się ułoży :) 5/ żadnych zmian na razie

Some Bizarre... widzę, że jesteś trochę zamknięta, to Ty musisz się otworzyć na te znajomości. one są w zasięgu, tylko ciągle coś/ktoś przeszkadza Ci je dostrzec

Tęsknię za spokojem i łagodnością, widzisz tam coś takiego dla mnie ? zaklinam dobre myśli i słowa, wszystko na nic..

myślispokojne.. za dużo szukasz, presję stawiasz sobie samej. przeszkody nie do pokonania. obniż poprzeczkę, pozwól sobie na błędy, i na mniejsze kroczki ku szczęsciu. nie zaklinaj szczęscia, bo nie przyjdzie do Ciebie. uwierz w to, że jesteś teraz szczęsliwa. musisz zmienić coś w życiu, coś, co Cię ogranicza. ale jesteś silna, nie zdjaesz sobie z tego sprawy. wyjazd.. będzie dla Ciebie dużym przełomem.

racja...ta moja niesmialosc.... w sumie jak sie otworze to jestem zupelnie inna wesola itd ale tak..... ciekawi mnie jeszcze czy ta \"kolezanka: ur. 29.09.1989 :P bedzie z tym osobnikiem...ma troche ona taki charakter kaprysny,jakby bala sie angazowania........

Some Bizarre... o koleżance nie napiszę. ale jest przeszkoda pomiędzy Tobą a bliską Ci osobą. i może Ona próbuje wytworzyć między Wami mur. nie możesz się temu tylko przyglądać, jeżeli coś nie zrobisz - stracisz kontakt.

hmm tylko co... ostatnio sie co nieco do mnie odzywa na messengerze...tzn jakies linki przesyla z artykulami...komentuję to zartobliwie i na tym sie konczy dysputa... nie wiem,mam stc sie smielsza,podejsc ,przelamac wstyd,pogadac.........

Gość dana46
Hej...to jeszcze ja!! Jeszcze długo nie znajdę miejsca na ziemi....może i tak! może i juz nigdy!Ale ja nie pytałam o miejsce na ziemi???Zadałam Ci jasno pytania! ok lekarzem nie jesteś....zgadza się....ale wiesz ja też tak bym odpowiedziała ....gdybym dostała takie pytania jak TY!! Bez urazy....ale dalej nic nie wiem!!!!Nic mi jasno nie powiedzialaś.......bo poprostu nie wiesz?! a może??? się mylę???? Wiesz zadałam Ci jasno pytanie? ięc mnie to dziwi....i przepraszam rozśmiesza.....może studiujesz psychologię?????? No bo niby skąd masz wiedzieć kiedy dostanę mieszkanie? hahahaha Ale Topik fajny.....bawcie sie dobrze.....pozdrawiam....

Gość na kiju zawisła
Some Bizarre... jesteś zagubiona, albo zbyt młoda jeszcze. ktoś może kiedyś Cię skrzywdził, zranił? dlaczego boisz się walczyć o szczęście, przyjaźń? jeżeli jest tego warta ta znajomość musisz ośmielić się, spróbować, bo będziesz zadręczać się wyrzutami sumienia, jeżeli tak po prostu odpuścisz. Ona nie jest do Ciebie negatywnie nastawiona, ale obie chcecie chyba tą samą osobę. myślispokojne... a odpowiedziałaś sobie na pytanie dlaczego tak nienawidzisz, złościsz się? czy to na Tobie się odbija? krzywdząc siebie nie zdziałasz niczego, energię rozładuj ćwicząc. masz w sobie siłę. i Ona jest dobra, to pozytynwa energia, tylko Ty jej nie dopuszczasz. masz gruby pancerz, ale przebijesz go :) dana46... :) widzisz, niestety nie da się wprost odpowiedzieć na zadane pytania. Ci, co to robią - no cóż, ja im nie wierzę. jedyne na co można liczyć to nakierować na odpowiednią drogę, zapalić światełko, byśmy mogli sami dostrzec istotne rzeczy. to jest najważniejsze :)

ejj nikt sensownie nie odpowiedział na moje pytanie wrrr

Gość ożesz nożesz
aaale się zrobił zastój :D w takim razie proszę mnie zdiagnozować, tak w ramach trzymania kondycji ;)

Gość Sennna
Czy wkrótne spotkam miłość?