Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

na kijku zawisła

Pokażcie mi swój nick a powiem Wam co Was czeka w przyszłości !

Polecane posty

Gość n.prawdziwe
prosze bardzo

Gość n.prawdziwe
hmmm... dobra... czekają mnie egzaminy... zalicze?

Gość n.prawdziwe
;)

nie zmieściłam w temacie pytania. ale proszę jeszcze pytanie pisać ;) n.prawdziwe...... będą trudności po drodze, ale jeśli tylko skupisz siły na zadaniu, który Cię czeka wszystko się uda. :)

Gość wzburzona barbanistka
czy bedę w końcu niższa? czy zdam maturę? czy popełnie smobójstwo? jak potoczy się moję zycie?

Gość n.prawdziwe
ooo kurcze... a myslalam ze pojdzie jak po masle... ;)

wzburzona barbanistka..... karty dużo nie mówią, poczekaj wyciągnę kulę życzeń ;) [ po 5 minutach] a więc: - tak! będziesz niższa. w najbliższej przyszłości bliska osoba sprowadzi Cię do parteru :( - jeżeli dalej będziesz tak się obijać - będziesz żałować tego. nie ma w życiu nic za darmo! - popełnisz samobójstwo swojej osobowości. w najbliższej przyszłości wyprzesz się siebie 3 razy - gładko, ale po grudzie. zaopatrz się w dobrego przewodonika, sama się zgubisz ! następna ;)

Gość na kijku zawisła.
wzburzona barbanistka 1) czy bedę w końcu niższa?- chyba żartujesz :classic_cool: 2)czy zdam maturę?- prosto po zawodówce będzie Ci ciężko :D 3)czy popełnie smobójstwo?- pewnie :P 4)jak potoczy się moję zycie?- gówniano 😭

same pesymistyczne odpowiedzi a gdybym miała inny nick to wszystko potoczylo by się inaczej?

co to znaczy gówniano? baranie?

Gość na kijku zawisła.
poszukaj sobie w googlach tępy lachonie :)

wzburzona barbanistka.... pierwszy nick który nasuwa się do wpisania odzwierciedla to co czeka nas w przyszłości. niestety jeżeli zmienisz nicka, postawisz te same pytania - mogą się już nie sprawdzić. magii się nie sprawdza. ona się spełnia. to nie są pesymistyczne rzeczy, tylko zmuszają do pracy nad sobą ;) Błękitna Laguna..... znajdziesz bliską osobę, która pomoże Ci rozwiązać wiele problemów w życiu. uwaga! na początku może nie przypaść Ci do gustu - mniej oczy szeroko otwarte ;) w najbliższej przyszłości nie widzę żadnej wielkiej miłości. będzie jakiś adorator, ale nic z tego nie wyjdzie

Gość Samantaaaa
:)

Gość **Licealista z Marsa**
Kiepsko Ci idzie :-o

ale ja tu wchodze co chwila i co chwila mam inny nick

Co z moją pracą? Czy przedłużą mi umowe?

Emsy ... nastąpią trudności w sferze zawodowej. możliwa zmiana pracy - otrzymanie ciekawszej oferty. chyba Ty sama nie jesteś przekonana co do tej pracy. chyba, że źle pokazuje kula ;)

Nick u góry, a pytanie: co bedzie u mnie za rok o tej porze?

DelMar... tak precyzyjnie odpowiedzieć nie potrafię. ale za rok szykuje się jakieś ważne, przełomowe wydarzenie w twoim życiu. możesz źle to odebrać, ale to będzie korzystnie dla Ciebie, choć z początku będzie wydawać Ci się katastrofą. daj się ponieść swojej intuicji ;)

Gość wicek_wacek
fajne te wrozby :O wez sie moze dziewczyno za cos bardziej pozytecznego, np. obciaganie :classic_cool:

to tylko zabawa - mam nadzieje, bo po ostatniej złej pracy, wreszcie wróciłam do mojego ukochanego zawodu. Mam nadzieje, że kula się dziś pomyliła;))