Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakastam dziewczyna

TAK BARDZO MI SMUTNO

Polecane posty

Gość jakastam dziewczyna

tak mi smutno od ponad roku miewam straszne doly potrafie plakac ciagle a przez godzine sie smiac z niczego...nic mnie nie cieszy rok temu probowalam popelnic samobojstwo lekarze mnie uratowali ledwo w wakacje zacheowalam na nerke bylam bardzo odowdniona i znou mnie uratowali i co z tego???w domu tata sie awanturuje i moja siostre uwazaja za ksiezniczke bo to prawda jest sliczna madra kazdy jej to mowi...nie mam sensu nie mam celu zeby zyc...mialalm chlopaka zabawil sie moimi uczuciami i rzucil tak bardzo mnie zranil chodzilam do psychiatry i nie pomaga ciagle mnie faszeruje lekami typu.signopam,xanax.nie chce mi sie zyc

Gość tenTYP...
nie przejmuj sie ...jezeli to ci pomoze to powiem ci ze takich osob jak ty jest naprawde duzo ,ja chyba tez sie do nich zaliczam tylko ze u mnie taki stan nie trwa caly czas,tylko czasem przychodza takie dni , wtedy zajmuje sie tym co naprawde lubie robic wrecz kocham ,i jakas przechodzi zeby pozneij powrocic ,aha jakis czas temu doszedlem do wniosku ze smierc niczego nei zalatwia wrecz przeciwnie zranie wszystkich bliskich...temat rzeka

Gość jakastam dziewczyna
ale ja juz nie mam zyc dla kogo wszystko jest bezsensu boje sie przyszlosci ja ciagle placze ciagle jestem smutna moglabym calymi dniami spac

Gość trębacz z lasu
wszystko trzeba przeżyć ;) głowa do góry, masz jeszcze nas na kafe :classic_cool:

Gość jakastam dziewczyna
tak bardzo chcialabym zeby wtedy gdy mi smutno przytulil mnie ktos poglaskal po glowie i powiedzial ze bedzie dobrze moze to gupie ale ja tak bardzo tego potrzebuje mam wileu znajomych ale jestem samotna

Gość tenTYP...
ogolnie to napewno przesadzasz co przez jakiegos frajera masz sie caly czas lamac ,wiem ze to nie tylko o to chodzi ale to jest jedna z glownych przyczyn twojego samopoczucia ,mowie ci ludzi z takimi problemami jest cala masa to jest zycie , ja np tez sie juz przejechalem na kobietach w sumie kobiecie ,nie bede o tym mowiel nie ma sensu , a nawet mi sie nie chce ale zrozumialem ze tak mialo byc i trzeba cignac dalej to wszystko choc jest ciezko ...:)

Gość ewcia lerencia
Kochana, spokojnie poczekaj jeszcze za chwile będzie wiosna wszystko nabierze innych kolorow, musisz koniecznie znalezc sobie jakies zajecie , hoby cos co cie zacznei pasjonowac

Gość jakastam dziewczyna
dziekuje za dobre rady ale ciezko je wprowadzic w zycie tym bardziej ze to juz trwa dlugo mam gupia sytuacje w domu i czuje sie nic nie warta

Powiedz smutasku, co porabiasz na codzień? Uczysz się ? Może pracujesz?

Gość jakastam dziewczyna
ucze sie w klasie maturalnej...to nie jest fajne gdy nikt w ciebie nie wierzy ze mowi ze nic sie nie uda

Gość jakastam dziewczyna
popdobno jestem ladna i co z tego nic mi sie niechce robic kolo siebie caly dzie bym przespala ja naprawde mam dosc

Gość tak sie zapytam
a mozna wiedziec skad jestes chodzi mi o wojewodztwo ??

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Dziewczyno natychmiast zmień lekarza.Masz jak nic depresję,xanax bardzo uzależnia,odstawienie jest straszne,xanax też poglębia depresję.Xanax bierze sie tylko do czasu zadziałania antydepresantów!!!!!!!Powinnaś dostać antydepresant,albo stabilizator nastroju.

Gość jakastam dziewczyna
jestem z czestochowy no po xanaxie czulam sie fatalnie nacpana normalnie to straszne czemu ja tak mam moje kolezanki potrafia sie cieszyc ze wszystkiego zazdroszcze im

Może tak głupio gadają żeby Cię zmotywować do jeszcze większej pracy. Niektórzy tak robią bo myślą, że takim gadaniem pomogą. Niestety spróbój im wybaczyć i skup się na swoich sprawach. Uwierz w siebie. Po maturze może pójdziesz na studia lub podejmiesz pracę i poznasz nowych fajnych ludzi. Otoczenie się zmieni. Zobaczysz będzie fajnie.