Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Elales

Poszukuję pań, które zechcą wypełnić ankietę internetową

Polecane posty

Dzień dobry, nazywam się Elżbieta Lesińska i pracuję dla agencji badań marketingowych. Obecnie prowadzimy badanie przy pomocy ankiety internetowej wśród kobiet, które mają dzieci. W badaniu mogą wziąć udział matki w wieku 25-35 lat, które w ciągu ostatnich 6 miesięcy kupiły coś w jakimkolwiek sklepie internetowym (nie tylko na aukcji), może to być księgarnia, apteka, sklep elektroniczny, a także kupiły coś przez internet dla dziecka do 5 lat (może być na aukcji). Gdyby któraś z Pań zechciała wypełnić taką ankietę, to bardzo proszę o kontakt na mój adres emailowy: lesinska@cem.pl. W emailu proszę podać swój wiek. Będę wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam serdecznie Elżbieta Lesińska

i ja też ale mój wiek to 38 lat :D chyba starsze mamy nie sa brane pod uwagę ;)

Przyjmujemy zwykle pewne ograniczenia w celach, powiedziałabym, statysytcznych i porządkowych. Tu badamy mamy, które kupowały coś dla małych dzieci, więc statystycznie rzecz biorąc częściej będą to młodsze kobiety, choć wiadomo, że jest niemała grupa kobiet po 35, kóre też mają małe dzieci. Młodsze kobiety też częściej korzystają z internetu niż starsze, co oczywiście nie znaczy, że starsze nie korzystają (ja należę raczej do tych starszych). Stąd wzięły się te kryteria do badań. Przykro mi, że nie mogę skorzystać z pomocy wszystkich osób, które taką pomoc oferują, ale wszystkim bardzo dziękuję za zainteresowanie.

a co z tego bedziemy mialy? bo rozumiem ze Pani za to płacą... Jakoś nie lubię takich ankiet...potem na maila przychodzi mnóstwo spamu... no ale może się mylę...

matko od razu co z tego będziemy miały, przecież jak nie chcesz nie musisz tego wypełniać....gdzie ta bezinteresownośc z dawnych lat, teraz tylko coś za coś???? Ja jestem chętna, spełniam warunki wiekowe i moje dziecko też,, już piszę na maila.

Gość apownica
Elales wyslalam maila - i ja i dziecko lapiemy sie wiekowo :D

Niestety nie mogę zaproponować żadnego wymiernego wynagrodzenia za wypełnienie tej ankiety. Wiem, że proszę o uprzejmość i dlatego bardzo jestem wdzięczna właśnie za bezinteresowność. Myślę, że taką niewymierną korzyścią udziału w różnych badaniach marketingowych jest to, że dzięki im na rynku pojawiają się produkty, które faktycznie trafiają w potrzeby konsumentów. Pozdrawiam serdecznie Ela

Gość mamareni
A czy musiały to być zakupy dla mojego dziecka?

Nie muszą to być zakupy dla swojego dziecka, chodzi o zakupy dla dziecka do 5 lat.

Zastanawia mnie dlaczego matki poniżej 25 roku życia nie są brane pod uwagę , ojej może jesteśmy za mało dojrzałe na taką poważną ankiete!!!!

Bardzo gorąco dziękuję wszystkim Paniom, które zechciały wypełnić ankietę. Gdyby ktoś jeszcze miał ochotę, to dziś jest jeszcze taka możliwość, a dla mnie będzie to duża pomoc. Pozdrawiam serdecznie.