Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga============

Będę światkiem na brat ślubie co na siebie włożyć???

Polecane posty

Gość aga============

marzy mi się długa spódnica z gorsetem albo suknia całościowa ale koniecznie długa ale jaki fason doradzcie.

Żebyś przypadkiem nie odstrzeliła się lepiej od panny młodej :o. A poza tym jak możesz być światkiem na ślubie brata? Polecam słownik ortograficzny i poprawnej polszczyzny. Zero składni i pisze się ŚWIADKIEM.

Gość aga==========
każdy może popełniać błędy

ja bylam druchna. mialam zlota sukienke z trenem i gorset ale to bylo 2 lata temu kiedy takie sukienki byly modne. teraz raczej bym zrezygnowala z gorsetu na rzecz dlugiej prostej sukienki. w jasnym kolorze zloto srebro oczywisice jesli bedzie slub koscielny to musisz zalorzyc cos na wieszch. zakiet, bolerko dopasowane kolorystcznie. modna jest satyna wiec poszukala bym sukienki w jasnym kolorze srebrny, miodowy wlasnie z satyny albo wiskozy z jedwabiem ale nie niebieska pastel czy roz albo czerwien bo poloczenie z blyskiem satyny bedzie tragiczne!!!. oczywiscie nie mozesz przycmic panny mlodej. wiec jesli zdecydujesz sie na cos blyszczacego to bardzo prosty kroj i oszczednie z dodatkami takze z fryzura. jesli chcesz poszalec z tym to zdecydowałabym sie na cos matowego. tak ja pisalam gorset sa niemodne i juz odeszly w dal jesli jestes mloda to bedziesz wygladac komicznie w takiej sukience. pol roku temu tez mialam wesele (nie ma jak liczna rodzinka:P:P:P) druchien bylo 5 w blyszczacych czerwono bilaych sukniach okropne a 15 siostra pana mlodego wqygladala wrecz komicznie w takiej sukience;/ napisz ile masz lat i jaki kolor wlosow i karnacjie albo najlepiej w jakich kolorach ci do twarzy:)

Gość aihedifziq
druhen

Gość no to jeszcze ja zapytam
Ja jestem w takiej samej sytuacji. Myślałam o dlugiej prostej sukience bez rękawów, zakładanej na szyję, ale marzył mi się kolor czerwieni albo bordo....np coś w stylu poniżej: http://www.allegro.pl/item165647057__wyjatkowa_szyta_na_miare_.html albo w takim: http://www.allegro.pl/item169041156_super_kreacja_cena_expresowa_realizacja_na_miare.html Co Wy na to? Czy może być? mam raczej ciemną karnację i czarne włosy...

Gość aga===============
mam 20 lat jestem szatynką mam jasną karnacje ale zawsze na takie okazje opalam sie żeby nie wyglądać blado .dziękuje za wszystkie odp

Gość głowacizna
hehe światek i druchna :P

Gość oj czepiacie się...
błędów zamiast pomóc dziewczynie :O

Gość uuuuuuuuupup

Gość naa_pewno
mi się zawsze śwadkowa kojarzył ze skormnie ubraną w kostium/ spódniczkę z kolano i żakiet/ sukienkę i coś na ramiona a nie jak z balu czy studniówki. ale zaraz mi ktoś powie, że się nie znam. ech

Gość rtfjlij
nie znasz się