Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aguska_a

zemsta

Polecane posty

Gość Aguska_a

Wiec moj problem polega na tym ze poszukuje skutecznej zemsty na siopstre.. wiele razy uchodzilo jej wszystko na sucho.. ale ja mam juz wszystkiego dosc.. bardzo bardzo prosze o jakies skuteczne pomysly zeby to zapamietala ale znowu nie zagrazaly zyciu czy zdrowiu :D:D

Gość Aguska_a
zerżnę ją jak tylko można tylko mi w tym pomuszcie! ok??? błagam

Gość Aguska_a
myślicie że to będzie dobra zemsta?

Gość Aguska_a
hahahahahaha.. nie moge.. ale zaszpaniles.. hahaha.. ale smieszne nedzny podszywaczu

bys mogl sie chociaz pisac nauczyc.. bo kto pisze \'\'pomuszcie!\'\' ze dzieci tak pozno siedza przy komputerze

Gość Peppone
czemu prowadzi pani monologi?

siostra.. zeby raz.. kradnie rzeczy.. np. kosmetyki.. robi jakies glupie rzeczy po czym zwla na mnie.. sprowadza sobie jakies \'\'kolezanki\'\' i popisujac sie przed nimi ^^.. spisuje numery z nojego telefonu.. i wogole caly czas cos..

moja sister to baba dorosła, rok młodsz ode mnie,[ na szczęście różnimy się charakterem i wyglądem, więc nikt nas nie rozpoznaje jako siostry :)] ale ja już nie mogę - zachowuje się jak tępy dzieciak, nie wspominając o podkradaniu wszystkiego :o

no wlasnie na tym problem polega.. moglabym sie nawet nad tym napracowac.. zeby poprostu wiedziala zeby nie zaczynac nastepnym razem..

Mi młodsza siosrta równiez podkradała kosmetyki... Ale już z nią nie mieszkam:D Poskutkowało, heh:P

no tak kosmetynki.. jeszcze numery z komorki.. jakies jej glupie zarty i wogole.. ja juz nie wiem

ona.. top mloda jeszcze jest.. wiec nie chodzi o cos takiego ale zeby nauczke miala :P

Znam taki sposób, ale on jest straszny i opłakany w skutkach...Dodaj do odrzywki do włosów krem do depilacji, efekt murowany;)

ta.. na krem do depilacji to ma chyba za dlugie wlosy i poskutkowac by raczej nie poskutkowalo

No nie wiem czy by nie poskutkowało, jakbyś kupiła niby nową odrzywkę, ale całą jej zawartość zamieniła na krem do depilacji...

wiem.. to moze jak przyjdzie do niej kolezanka to im oby 2.. ciekawe ktora pierwsza zdazy do lazienki :D:D

Gość Peppone
zrób to samo siostrze: badz dla niej złośliwa podkradaj jej rzeczy myśle że to powinno poskutkować

Hahah dodaj to jej i wszystkim koleżanką, ale będzie ubaw:P i jeszcze zatnij drzwi wejściowe, żeby nie mogły iśc do siebie się załatwić:classic_cool:

ale te jej zlosliwosci to zwykle dziecinnosci.. ja tak to znizac si enie chce.. chce zeby sie oduczyla bo ona nie mila jest nie tylko dla mnie..