Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aguska_a

zemsta

Polecane posty

i tak do siebie sie zalatwic by nie zdazyly.. chyba ze gdzies w \'\'krzaczi\'\' :D:D

Gość Peppone
a nie lepiej po prostu powiedzieć to rodzicom? może oni by na nią jakoś wpłyneli... wiem że to dzieciniada co proponuje ale to dobry pomysł... sama tak robiłam mojej siostrze i poskutkowało

oczywiscie.. tylko jeszcze cos by trzeba dopracowac.. moze wlasnie cos zwiazanego z ta kolezanka..?

\'\' Peppone\'\' wiec sprawa wyglada tak.. musze dzialas na wlasna reke.. moi rodzice siedza za granica w pracy.. babcia nas doglada.. a siostrze nic nie powie.. chyba dlatego jest tak rozpuszczona.. ale babci tez mowilam i tez nic.. :(

Gość Peppone
coż współczuje:( ja miałam akurat szczęście i do dzisiejszego dnia nie bierze nic bez mojej zgody

dzieki.. ale mam jednak jeszcze nadzieje ze jednak da sie cos wymyslic zeby choc na troche przestala..

Gość Peppone
całkiem możliwe

hahaha.. dzies czytalam jak ktos pisal na forum zeby jeszcze przezroczysta folie rozciagnac tak zeby nie bylo jej oczywiscie widac :D:D

Gość Peppone
mam nadzieje że ci się uda:) trzymam kciuki idę już spać...pa

to dobranoc.. hahaha.. ja tez sie jeszcze przespie z tym.. znaczy to moze dopracuje wszystko chociaz patrzac to niewiele mam.. :D:D

no podniesc deske i rozciagnac folie.. ze jak bedzie sie zalatwiec to wszystko na folie i przy okazji ja by troche^^

Aaaa o to chodzi:D Ja bym pewnie zauważyła. Hehe kiedyś miałam tak, że na jakiejś imprezce, już lekko wstawiona, poszłam się wysikać, siadam na kibelku i sikam, a tu cos nie tak, patrze a on jest zamkniąety:D szybko wytarłam i dokończyłam juz normalnie;)

heh.. tez mialam podobnie dlatego teraz uwazam.. ale jak by obie dostaly cos do picia z kolezanka a u nas lazienka jedna to pierwsza by siedziala ale 2 by miala problem :D:D ale tej kolezance tez sie nalezy bo w sumie zachowanie siostry to tez po czesci jej zasluga

eh.. chyba zostalysmy tylko 2 na tym temacie.. probuje jeszcze cos wymyslic ale nie wiem jak to bedzie..

zdaje mi sie ze kolezanka.. bo ona by pobiegla szybciej.. no i chyba nawet szybciej by pisa.. bo wiesz w swoim domu to pewniejsza.. a kolezanka by sie zaczela pytac czy mopwic ze pojjdzie i wogole.. :D:D

zdaje mi sie ze kolezanka.. bo ona by pobiegla szybciej.. no i chyba nawet szybciej by pila.. bo wiesz w swoim domu to pewniejsza.. a kolezanka by sie zaczela pytac czy mopwic ze pojjdzie i wogole.. :D:D

Ten plan jest dobry:D A jak nie masz pomysłu, to kup jakąś gazete typu Twist, Dziewczyna tam chyba są takie anegdotki co kto komu zrobił z zemsty:classic_cool:

wiem.. ale teraz mi przyszlo na mysl ze moglby byc jakis plan nad ktorym napracowac by sie trzeba.. ale kiepsko z pomyslami.. przypomnial mi sie program z mtv.. jakas demolka czy cos.. ale mniejsza o to.. tam jesty jeszcze takie cos \'\'kawaly i ty zemsta jakiej mozesz dokonac w domu\'\' :P:P

przed chwila poszlam o cos do siostry to mi tylko bezczelnie zaczela cos odfukiwac.. ze mialam ochote^^..

no a pod koniec sa wlasnie jeszcze te kawaly i ty.. moze cos zprobuje cos z tymi kosmetykami.. np. zrobic dziure w zelu pod prysznic a jak nacisnie to eyleci nia nia :P

chyba ze jakies mydlo w plynie.. ale lepiej nie bo jeszcze kto inny sie upaprze.. niewiem.. moze powinnam polowac na ten program na mtv :D:D