Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brandyy

klub marzycieli-dalekie podróże

Polecane posty

Gość brandyy

bardzo chciałabym wybrać się do maroka, tajlandi, grecji, francji, tunezji ....mogłabym tak wymieniac i wymieniac, to moje wielkie marzenia, kiedy oglądam różne oferty biur podrózy to wyobrazam sobie takie wakacje a po chwili przytłacza mnie codzienność, nie jestem biedna, rodzice dosyc dobrze zarabiają ( w sumie to zależy dla kogo) mamy nowy samochód, budujemy się, ale nie stać nas na takie dalekie podróże, jak wakacje to gdzieś w polsce teraz tak sobie myślę że jak będę się sama utrzymać to będę podróżować ile wlezie!

Gość brandyy
pomarzymy trochę razem palcem na klawiaturze??:)

Gość naucz się
że nazwy miast pisze się wielką literą :P

Gość naucz się
państw także :P

Gość banek - dzbanek
My nie mamy innych marzeń niz Kafe. Amen.

Z tych miast, które wymieniłas to najtańsza jest Tunezja. Jeśli nie jesteś wybredna to za ok. 1000 zł możesz poleciec tam na wakacje. Tak samo do Turcji. Maroko to już droższa impreza. Tajlandia dla mnie marzenie tak samo jak Meksyk. Pracujesz?

Gość lolakahsd
nie pracuje:) dopiero się uczę

Matko!!! Co ja napisałam!!!!!! :p nie miast tylko państw...chyba pora spać. Jak się uczysz to jeszcze w takim razie poczekasz na podróże. Ale są biura podróży z którymi jeżdżą studenci. Jedzie się wtedy autokarem, ze swoim jedzeniem, pod namiot czy kemping i tez jest super!

olejcie biura podrozy - najtaniej wychodzi samemu sobie wszystko zorganizowac, trzeba tylko zbierac informacje, miec troche zmyslu organizacyjnego, energii i checi :) w tym roku marzy mi sie kolejka transsyberyjska :)

Gość tramal-a
Himalaje - zamierzam je zrobić w przyszłym roku. Tybet albo Nepal.

hej!!! nie ma na co czekac ja tez nie mam duzo kasy, ale plan jest zawsze taki ze kupuje bilet na samolot a na miejscu planuje sie cala reszte bilet kupujesz wczesniej bo jest duzo tanszy i jak sie da to czesciowo tanimi liniami... ja tym sposobem zwiedzilam min. indie tajlandie , a za 6 dni jade do peru (bilet kupilam pol roku temu) na miejscu w tych rejonach jest bardzo!! tanio glowny problem to bilet wiec nie zastanawiaj sie tylko spelniaj marzenia!!!!!!