Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

intima_30

JAKIE BYŁY U WAS PIERWSZE OBJAWY CIĄŻY c.d.

Polecane posty

Gość moni_12
hej dziewczyny, mam pytanie chcę zrobić ten test beta hcg i nie wiem czy mozna je robić o każdej porze dnia, czy ma to jakieś znaczenie o jakiej porze się robi?

Witajcie. Juz mnie tu dawno nie bylo, ale jakos nie mialam czasu. Wybaczycie? Super, ze mamy przedluzony weekend. Chyba w koncu sie nam nalezy. Jak tam u was staranka? Bo u mnie w toku. Dzis moj 12 dc. Ciekawe czy cos z tego wyniknie? Moj mezulek ma zaraz wizyte u urologa. Mam nadzieje, ze wszystko ok, tym bardziej, ze ok.2 miesiace temu, jak sobie zbadal sperme, to te wyniki nie byly za dobre. Oby mu sie polepszyly, bo od 2 m-cy bierze ziolka na wzmocnienie plemnikow. Ja tez sobie biore wiesiolek. Ciekawe czy da nam jakies rezultaty... A co u was. Jak tam u was staranka???

Cześć Dziewczyny!!! I jak Wam mija długi weekend? Ja niestety jestem dzisiaj w pracy :( I niestety długi weekend spędzę w domu, bo w sobotę rozchorowała się Julka :( Co u Was?

witam misie malinowe, chciałam tylko wam przekazać że też zajrze tu dopiero po weckendzie czyli koło poniedziałku, jak ogarnę swój smutek i sie pozbieram, @ niestety przyszła, buziaki pozdrawiam

Celtyka, trzymaj się Kochana!!! Będzie dobrze! Jestem pewna, że doczekasz się dnia, w którym ta @ nie przyjdzie. Głowa do góry!!! Miłego weekendu!

Czesc Babeczki! Sheila naprawde pomaga ... moze bol nie ustepuje jak reka odjał ale naprawde pomaga,a zioła sa bezpieczne... wiadomo we wszystkim trzeba miec umiar.MIgreny nie mozna lekceważyc....MOja tesciowa mówiła ze jej tez pomaga oklad z wody z octem na czoło.

Ewcia...dzieki za wskazówki :) Napewno zapamiętam...choc mam nadzieję że w najbliższym czasie nie bedę musiała z nich korzystać ;) :) ;)

Gość czy wiecie
co to jest aglutynacja i czy to ma wiekszy wpływ na starania???????????????????????????

cześc dziewczynki Celtyka- kurcze :( ale ja też wiem , że przyjdzie taki czas bez @- na pewno!! tylko ucha do góry!!!!!! Sheila co tam u Ciebie Kobietko? ja mam jakiegos dołka...takiego bez sensu- najchętniej usiadłabym i popłakała gdzies w kącie.... buuuuuu:(

Gość czy wiecie co to
mój mąż ma dobre wyniki nasienia oprócz nieznacznej aglutynacji plemników????????????????????????????co to takiego????????????????????????????

Hej Gokata!! Co to za dołowanie??? Ja już tam ide do Ciebie.... i zleje pasem na goły tyłek!! :) :) :) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Mamy wiosne i nie wolno się smucić !!!! ;) Ja siedze dalej nad pracą....to ja powinnam usiąść w kacie i sie poryczec bo juz mam dosc....utknelam w martwym punkcie...mecze sie nad analiza finansowa :( No tragedia :) aaaa i jeszcze do tego wszystkiego musze jutro isc do pracy....to juz wogole cudna wiadomosc :)

Gość czy wiecie co to
czy jest tu ktoś kto może mi odpowiedzieć na moje pytanie????????

aglutynacja - zlepianie się plemników, wtedy nasienie jest zbyt gęste by doszło do normalnego zapłodnienia..poprostu nie są do tego zdolne bo nie mogą przebic się przez sluz......wystepujące aglutany moga oznaczać jakiś stan zapalny

czy wiecie co to - tak na marginesie.....naprawde wystarczy odrobina chęci i znajomość alfabetu....wszystko można znalezc bez problemu w internecie

Gość czy wiecie co to
dziekuje ci shelia a jeśli jest napisane nieznaczna aglutynacja i czy mam sie czym martwić???

aaale się dziś wkurzyłam! miałam odebrać mieszkanie i załatwić wszystkie formalności z tym związane ale oczywiście nie załatwiłam bo to babsko od której kupiliśmy mieszkanie na stałe mieszka w hiszpanii i polskiego prawa nie przyswaja! ona myślała że jak zabierze meble to odda mi klucze a reszta sama się załatwi! ludzie w agencji nieruchomości za głowę się łapali! oczywiście ich grzeczne tłumaczenia nic nie dały więc pokazałam dziś tej kobiecie co to znaczy wściekła baba w ciąży. :/ no , mówię wam , mało mnie szlag nie trafił! KOSZMAR! to tyle na temat długiego weekendu...

Hej kobietki ;) Widzę że jestem pierwsza dZisiaj i pewnie ostatnia, bo wszystkie wyjechał na dłuuuugi weekend :) Ja niestety spędzam go w domu. Musze nadrobić z pisaniem pracy i w ogóle troszke porządków porobić, także ja będę miała pracowity tydzień. Pozdrawiam wszystkie kobitki i moooocno całuje :)

Witam wszystkie w ten sloneczny pierwszomajowy poranek. Ja musze niestety jutro do pracy, no ale przynajmniej dzisiaj i wczoraj mam wolne. Bylam sie zaszczepic przeciwko kleszczom, potem musze isc na powtorzenie tej szczepionki pod koniec maja, a potem w styczniu i to wystarczy na 5 lat. Moj tez byl wczoraj u urologa, wyniki ma niby dobre, no ale pojawilo mu sie tam jakies zakazenie, wiec dostal od lekarza tabletki, ktore ma brac po dwie przez 5 dni, a potem znow na badanko. Ja sobie tez dalam zbadac krew u gina, a po wyniki ide 14.05.To sie wtedy okaze co i jak. A poza tym jest oki. Aha, jestem w samym centrum dni plodnych, wiec domyslacie sie, co sie u mnie dzieje teraz...

witajcie Kochane!!!!!!!!!!!! ciekawa jestem kto się tu dzis dopisze....masz rację Limetka- pewnie wszystkie powyjeżdzały, Celtyka siedzi w kącie jak ja wczoraj- i nawet nie \"słyszałam\" jak mnie Sheila woła... no własnie mogłaby sie ta Celtyka odezwać....zawsze to rażniej posmęcić z kimś niż samemu.... Karina- cierpliwości - wszystko bedzie pieknie :)

Hej Gokata :) Jesteś tam jeszcze???? nikt ci wczoraj drabiny nie podstawił, dlatego nie mogłaś wyjść z tego dołka :D

pewnie masz rację LImetka :) co tam u Ciebie oprócz pisania pracy???? jak Synuś??? masz juz imię?????????????????????? bo ja własnie siedzę na wikipedii ale oczywiści nic nie mogę wymyślić :(

Cześć Gokata :) Nic nie mów na temat imienia :( Mam z tym problem jak jasny gwint, od momentu gdy wiemy ze to przwdopodobnie chłopak, nie możemy sie dogadać co do imienia. Te co mnie się pdobają nie podobaja sie mężowi i na odwrót.

no nic Limetko- teraz to Ciebie zabrakło :( odezwe sie później- idę się pokrzątac po kuchni...

jejku jak ja to znam............... wyć mi sie chce :( dla mnie to jest teraz sprawa pierwszorzędna...i chcę już miec to imię i zwracać sie do Syneczka po imieniu...a tu zonk- dogadaj sie z chłopem =dostaniesz nominację do Nobla

hej dziewczyny! mam pytanko. Czy ktoras brala castangus? ziolowy lek na zbicie prolaktyny? Jesli jakas sie znajdzie to prosze o odpowiedz na pytania: czy on naprawde dziala? czy jesli ktoras go brala to udalo sie jej zajsc w ciaze? Bylabym niezmiernie wdzieczna za odpowiedz. Pozdrawiam.