Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

intima_30

JAKIE BYŁY U WAS PIERWSZE OBJAWY CIĄŻY c.d.

Polecane posty

Gość magadusia
Hej. Czy możecie mi pomóc zrozumieć taką rzecz: dzisiaj mam 29 dc, a właściwie powinnam mieć dzisiaj @(czyli 1 dz kolejnego cyklu). @ mam raczej regularne. Temp. wczoraj rano 37,2 a dzisiaj 37,1. Moje pytanie jest takie: jak myslicie czy ten niewielki spadek może wskazywać na to że dostane dzisiaj @?? Dodam jeszcze że staramy sie o dziecko (ale jakos jestem do tego, że mogło sie udać pesymistycznie nastawiona). Dzięki za odpowiedź!!!!!

Magdusia hmmm myśle , że najlepiej bedzie jak pobiegniesz do apteki po test :D od razu wszystko bedzie wiadomo nie bedziesz sie stresować a skoro to 29dc to czas ku temu najlepszy!!! no i daj mi tu zaraz znać ;)

Gość magadusia
Dzięki gokata:) Test leży w domu ale boję sie go zrobić. Poczekam do jutra:)) Miłego dnia.

ale po co czekac do jutra???????????? nie przejmuj sie mną- ja jestem taka w gorącej wodzie... nie doczekałabym do jutra tak czy inaczej czekam na wiesci i trzymam kciuki :)

Cześć Babeczki! I jak Wam mija ten długi weekend? Ja nadal siedzę u rodzicow, bo u mnie w mieszkaniu trwają ostatnie poprawki remontowe. Dzisiaj wieczorem sie przeprowadzam :) Nareszcie!!!

Hej Karolcie. Inne dziewczynki chyba delektuja sie weekendem, ja musze niestety isc na popoludnie do pracy. Jutro i w piatek zreszta tez. A poza tym staranka u mnie w toku, a wlasciwie to juz po.Staralismy sie kazdego dnia cyklu od 10 do 14 dnia wlacznie. Teraz przerwa az do soboty rana.

Haloooooooooooooo. Woooooooooooooooooooooooolam was. Jest tu kto? Wiem, ze macie dzisiaj wolne i swietujecie, ale moze wpadnie tu ktora na slowko????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Limetka, Gokata, Alutos, Pyzaczek, Majka, Celtyka, Jakajaaana, Pyzaczek, Monia, Anett, Anik, Mari, ktora pominelam???? Slyszycie moje wolanie? HHHHHHHHHHHHHHHHaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllo.

Hej Karina!!!!!!!!!!! Kto widział tak krzyczeć od rana??? Nie trudno cie usłyszeć :D Cóż sie stało?

No nareszcie ktos sie pojawil.Od wczoraj nikogo nie bylo. Nie ladnie tak topik zaniedbywac. Nie, nic sie nie stalo. Ide troche pobiegac, bede za niecala godzinke.Zwolaj inne dziewczynki zeby tez przyszly - bedzie razniej.

No to biegaj sobie :) Ja tym czasem może coś napisze w tym moim ostatnim rozdziale. A na inne dziewczyny chyba też dziś nie ma co liczyc, bo dłui weekend nadal trwa, albo tez wykorzystują ten czas na staraniu sie o powiększenie rodziny. Jeśli tak to są usprawiedliwione z nieobecności ;)

ja tylko wpadłam zobaczyc czy wszystkie nie śpiecie przypadkiem- co to była wczoraj za cisza, hmmm? buziaki dla WAs i słonka dzis i dobrego humoru i mężów/narzeczonych/chłopców którzy nie denerwują ;) odezwe sie jutro Cektyka masz największego buziaka , ze sie z tej swojej norki wychyliłaś wczoraj :*:*:*

Czesc Babeczki! oj starałam sie starłam... az mi sie goraco zrobiło;) teraz poodpoczywam na spacerku ,bede wieczorkiem .Mam nadzieje,ż e któraś bedzie żeby pogadac:)

cześć babeczki dawno mnie tu nie było, ale staram się jak najmniej siedzieć przy kompie i jak najwięcej czasu spędzać z mężem, chociaż ostatnie dni spędzamy na sprzątaniu. Dziś na szczęście już koniec. Trochę jestem zmęczona tym wszystkim, na dodatek po kilku dniach lepszego samopoczucia znów pojawiły się wymioty :/ Ale staram się jakoś to wytrzymać. tylko od wczoraj coś mnie w dole brzucha boli i jestem niespokojna :/

Ewkamarchewka- witaj KOchana!!!!! jak po weekendzie? i przed weekendem???? ja miałam dzis okropną noc - mój Skarbek cała noc strasznie sie wiercił, kopał - bardzo mnie to bolało....nie spałam nie wiem dlaczego- miał już uregulowany czas aktywności i snu...może dlatego , że ja sie wczoraj bardzo zdenerwowałam.... nie wiem ale martwi mnie to...dopiero teraz przestał sie ruszać... mam nadzieję że wszystko bedzie dobrze

Gokatka Kochana wiem jak to jest .... moj synek byl bardzo aktywny! A co u mnie??? hmmmm staranka były zobaczymy co z tego wyjdzie,bo za duzo stresu było w tym miesiacu! Ale jak nie w tym miesiącu to w nastepnym sie postaramy! A Ty nie mozesz sie stresowac... to szkodzi:)

wiem KOchana ale no cóż- życie ;) wysyłam do Ciebie anioła na bocianie ;) i zobaczysz ze sie uda!! ehhehe a my mamy problem z imieniem dla chłopca...normalnie K A T A S T R O F A mi sie podoba Kajetan, Nataniel, Jeremiasz ew Tycjan a mój mąż wystrelił IWO!!! ew Bruno, Walter, Gracjan( ale następnego dnia sie z tego wycofał) i Olaf- najnormalniej ale do nazwiska ni w ząb nie pasuje :(:(:(

Ja zawsze chciałam miec Emila.... ale Cezary tez mi sie podoba a najważniejsze pasuje jak ulał do naszego syna... nastepny bedzie Emil lub JUlka choc ja bym wolala Zuzanne... zobaczymy. 😘 za bociana teraz zmykam po zakupy ,jutro na działke chcemy jechac.

Aloha :) Dziewczynki współczuję....jak sobie pomyslę, że niedługo i na mnie przyjdzie czas...wybór imienia to poprostu koszmar :) Za równe 2 tyg prawdopodobnie się dowiem jakiej płci jest mój bąbelek także zacznie się burza mózgów :)

ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjj ale się ociągacie!!!!

Hej Ewka :) Ja tam na ciepełko nie narzekam, wręcz odwrotnie, uwielbiam je :D

Ja tez lubie ,ale mieszkam na poddaszu i juz jest jak w garnku.... a pozatym zabieram sie za pieczenie placuszka... kto ma ochote na karpatke??

Nie, no Ewka, aleś mi na język trafiła :D Ja już od 2 tygodni go piekę i jakoś zawsze co innego sie w końcu upiecze. Mmmmmniam :D