Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

intima_30

JAKIE BYŁY U WAS PIERWSZE OBJAWY CIĄŻY c.d.

Polecane posty

Helllooooł :D Dziewczyny mam wrażenie że za chwilke mi brzuch na maxa spadnie :D Unieść się dziś nie mogę, ale i tak jeszcze latam jak \"skra\", jak to moja mama mówi :)

Dziewczyny, nie wiem co u mnie w srodku jest grane, ale 12 dc gin stwierdzila brak owu, a dzisiaj (16 dc) pojawil sie u mnie sluz rozciagliwy. Moje hormony tez nie sa w normie (byly to wyniki z marca), dlatego w czwartek pobrali mi jeszcze raz krew i 30.07. mam zadzwonic o wyniki, to sie zobaczy co dalej. Mam nadzieje, ze sa jakies lekarstwa, ktore mi pomoga w zajsciu. Ale co kurna jest z tym sluzem? Owu niby nie ma, a sluz \"plodny\" jest.

Dziekuje wam bardzo dziewczynki ale u mnie to dopiero 10 tydzien sie zaczął i oczywiscie sie naczytałam różnych ... rzeczy i dlatego sie martwie

a moze jednak cos sie dzieje? u mnie np gin zajelo z 15 minut by znalesc jajnik, i czy wytworzyl sie pecherzyk, powiedziala ze sie czasem ukrywaja:) moze powinnas mierzyc temp?? bo z tego co wiem to przy owu spada a potem rosnie po owu. ale to tylko moje opinie. tak na marginesie to ja, arvena;) jesli pamietacie. czekam teraz na @ az nie przyjdzie, jakos mi sie wydaje ze mam szanse. sutki pieka, ale piersi generalnie nie bola, podbrzusze boli, moze w tym miesiacu;) jesli nie to nic sie nie stanie, wtedy bede musiala sie chyba wstrzymac na jakis niedlugi czas, bo chce wymrozic nadzerke, i strasznie sie boje tego, albo moze moj organizm ze strach sie zebral i bede w ciazy w tym miesiacu:):):):):) pozdrowienia dla wszystkich dziewuszek, moze sie nie odzywam, ale czytam nonstop:)

czesc titi, tu arvena;) widze ze u ciebie wszystko w porzadku:) ciesze sie niezmiernie, 3maj sie cieplutko

titi, wiesz jak sie nie uda, to tragedii nie bedzie:) w tym miesiacy bardzo malo staran bylo, wiecej abstynencji, pani doktor zalecila:)

Hej Arvena. Dlaczego zmienilas nick? U mnie tez staranek nie bylo, a jezeli by nawet byly to i tak by nic z tego nie wyszlo...

a nick zmienilam dla urozmaicenia:) myslalam ze juz o mnie zapomnialyscie:( titi, ale eten czas leci, pamietam jak jeszcze niedawno mowilas jak bardzo cie bola jajniki, potem ze mialas watpliwosci z beta bo za mala wyszla, a ty juz 10 tydzien. u nas upalow nie ma:) jest cieplo ale tak fajnie, tylko ciagle pada i pada, ale w koncu to wyspa:) ale chyba wole to. dziewczyny, bo jesli teraz mi sie nie udalo to bede miala wymrazana nadzerke, mialyscie kiedys??boli to??

hehe arvenko to fakt teraz nie narzekam juz na jajniki za to na pachwiny :o

Hejka :) Klempa, otóż sklep ten nazywa się Decathlon (sklep sportowy) i będzie na ul.Nadrzecznej (jeśli dobrze pamiętam). Rozpoczęła się już budowa więc powinno być widać :P. Muszę się Wam Kobitki pochwalić, że dostałam dzisiaj przedłużenie umowy o pracę na kolejne 5 lat, a przy okazji podwyżkę :) Jestem bardzo zadowolona....chociaż z drugiej strony...Na ostatniej wizycie u lekarza, pan doktorek stwierdził, że przy kolejnej ciąży od razu na L4...I tu wyskakuje zonk :P Co zrobić? Bardzo chcieliśmy starać się szybko o dzieciątko i będziemy :D Wiadomo praca jest też bardzo ważna i fajna :P ale...Nie chcemy zwlekać. Może uda nam się \"wytrzymać\" do ślubu i wyjechać po nim w \"podróż\" a potem albo w trakcie....hihi No chyba, że jakaś niespodzianka zdarzy się wcześniej. Zobaczymy :) Pozdrawiam Was wszystkie gorąco! Limetko, trzymaj się Kochana jeszcze w wersji zapakowanej!!!

Cześć dziewczyny:) co prawda rzadko zaglądam ale widze ż epojawiła sie Anik więc nie moge sobie darowac:)Miło Cię widzieć!!!!! Ja niestety weszłam w najbardziej przykre stadium stanu błogosławionego, a mianowicie rozmowy z wielkim uchem:(:(:( Takie uzewnętrznianie targa mna już od 2 tyg.Jestem pewna ,że schudne bo na samą myśl o jedzeniu podchodzi mi wszystko do gardła..... Anik nie przejmuj sie pracą:) Jeszcze sie zdążysz napracować:D ja tez swoją lubię, nawet chodzę na szkolenia które to kosztowały mnie umowę lojalnościową ,że rok od zakonczenia kursów nie zwolnię się z pracy.....Nigdzie w umowie nie jest napisane że nie mogę zajść w ciążę:) nie znam sie na kodeksie pracy ale pracodawca nie ma prawa zwolnić gdy jesteś w ciazy...tak mi sie chyba wydaje... Dziewczyny błagam poradzcie co robic żeby nie puszczać pawi ? Nic nie moge przez to jeśc i jestem osłabiona....

witajcie to prawda pracodawca nie moze cie zwolnic jak jestes w ciazy i po porodzie bo masz maciezynskie jak skonczy ci sie maciezynskie to wtedy jesli pracodawca bedzie chial cie zwolnic moze to zorbic ale jak kobieta jest w ciazy to jestes pod ochorna panstwa i nic i nikt nie moze ci zrobi a tym bardziej zwolnic jesli cos takiego by sie tobie zdazylo mozesz podac go do sadu i wygrana masz w reku wiem co mowie studiuje Administracjie i pracuje w szkole jako ksiegowa i z kadrami tez mam do czynienia pozdrawiam:)

Majka, fajowo, że się odezwałaś :D Ja też niedawno podpisałam taką umowę...byłam na kursie w połowie czerwca. Jeśli chodzi o ciężarne u nas w firmie, to z tego co się zorientowałam mają gdzie wracać więc na razie się nie przejmuję. Poza tym pracodawca, który nie zakłada, że pracownica około 30-stki planuje powiększenie rodzinki po prostu jest głupiutki...:P

Aha, Majka jeszcze jedno: nie takie rzeczy przeżyłaś więc mdłości też jakoś przetrwasz :P

Cześć Dziewczyny! Gokatko, Limetko - widzę, że już wkrótce będziecie bardzo zajete :) Wasze Maleństwa za chwilkę pojawią się na świecie... A ja muszę czekać do stycznia... Majeczko, mdłości to niestety przykra przyjemność. W pierwszej ciąży na mdłości pomagały mi plastry cytryny, które niemiłosiernie długo trzymałam w ustach. Jednak w obecnej ciąży nie pomagało mi nic. Przetrwałam ten najgorszy okres i jedyne co mnie pociesza to fakt, że szuwar opuścił mnie po 3-4 tygodniach (przed 10tc). Teraz gdy czasami męczą mnie mdlości to \"zabijam je\" jedząc kiszoną kapustę :) W ciąży z Julką miałam szuwara przez 3 miesiące, więc rożnica jest znaczna. Pozdrawiam Was wszystkie!!! Miłego dnia!!

Puk, puk :) Ale dziś mało aktywne jesteście, cy może to nie pora była do klikania? :)

Gość Hejka. Zastalam moze kogos

hehe dzisiaj ja jestem pierwsza!!!!! DZIEŃ DOBRY!!! choć pochmurny :( Krolcia!!! ja juz teraz nie wiem w co łapki włożyć...jeszcze tyyyyyyyle do zrobienia, do przygotowania, ułożenia a jeszcze tyyyyyyyyyle osób chciałabym odwiedzić przez \"rozpakowaniem\" a czasu???? BRAK buziaki dla wszystkich!!!

No dziewczyny zaczęło sie wielkie odliczanie............ zostało mi 10 dni!!!!!!!!!!!!! Ciekawe czy w tym czasie cos sie wydarzy czy też poczekam troszkę dłużej :) A może na Gokatke poczekam? :D Chyba że ty Gokata sie troszkę pospieszysz i pojedziemy w ten sam dzień :D Pozdrawiam wszystkie babeczki - wy moje dziubki kochane :*

Limetko ---przesylam 👄 sama czekam w napieciu na topikową mamę, ktora tu chyba byla od poczatku :) a pozniej mamą (chyba pozniej) bedzie gokata :) Jak sie czujesz?

Limetko Najdroższa!! codziennie rano budzę sie z zapytaniem \" czy to dziś bedzie TEN dzien\"? losie boję sie a TY??? to takie ważne a ja drżę żeby czegoś nie zapomnieć, nie przegapić..... za chwilkę ruszam na basen...poćwiczyć hehehe przepłynąć mogę tylko dwie długości... ojejej :) a Ty przygotowana???

Krucha- witaj:D na mnie to chyba pogoda działa- niestety niezbyt sprzyjająco...mam jakieś dziwne \" nastroje niemoje\" no ale to chyba powinno sie w liczać w pakiet zespołu przedporodowego :P a u Ciebie co??????

u mnie niesustające proby bycia mama :D niedawno limetka zaofiarowala sie ze odda mi jedna dorodna kapuste ze swojego ogrodka --- bo @ mi sie spoznial (a wiadomo, ze jak dzieci to tylko z kapusty:P ) no, ale niestety...ta kapusta nie dla mnie tym razem.:P Jestescie teraz w fazie niezlych emocji:) az sie sama stresuje :D Najwazniejsze ze juz blizej niz dalej i niedlugo bedziecie tulic swoje dzidziole wyczekane:)

Krucha - dzięki za buziaki :* A tę kapustę to nadal na ogródku hoduję, tylko patrzeć jak cosik tam dla ciebie będzie. Nie martw się jakby co to jesteś zabezpieczona bo mam też późną odmianę :P Gokata - jeszcze ci sie na basen ma?????? Matulko kochana, ja to sie juz dziś ledwo kulam, jakoś wszystko w tym \"wylotowym\" :D miejscu mnie ciągnie w dół (takie mam uczucie). Poczekamy zobaczymy:) Ale mimo to ja nadal robię to wszystko co robiłam dotychczas, a znajomi jak mnie widzą \"w biegu\" to pytają:\" a ty jeszcze tak urzędujesz?\" To ja im na to:\" przecież tak nagle mi nie wypadnie\" :D :D :D Przecież nie będę siadziała i czekała na TEN moment prawda? :)

hej dziewczyny, to ja arvena;) zmienilam nick, bo tamten, za duzo osob z moich znajomych zna a nie chce zeby potem ktos w necie sie na mnie natknal:) moze jeszcze wroce:) do starego. ale fajnie macie, mi sie wydaje ze po prostu wy musicie urodzic, a wtedy dwie nowe dziewczyny zaskocza w koncu:) bo moze w naturze musi byc rownowaga??:)