Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ania k

GDZIE JEST TOPIK Z PAZDZIERNIKÓWKAMI 2006

Polecane posty

ja też będę na razie kupować a tu zobaczcie mój siostrzeniec miała bal w przedszkolu, jest na zdjeciu w połowie strony jak w tańcu obściskuje jakąś śliczną blondynkę, jest on w stroju muszkietera, nie mógł zapamietać nazwy, to mu jego tata powtarzał \" musztarda muszkieter\" :)

Kasiula, daj znać czy odczytasz załącznik. Tam właśnie też jest o przechowywaniu żywaności, ale jeszcze nie czytałam :)

Łałłłłłł Sosenko, ależ przystojniak :D A ta blondyna to wyraźnie na niego leci :)

mój mały jest dzisiaj jakis nerwowy płacze i płacze nie moge odejsc na chwile, dzieki Jolu👄

no i podobno niezłą imprezę urodzinową zrobiła w ruraparku :D

Kto ma linka do strony Janusza? Codziennie głosuję, ale linka brałam ze stopki Gosi, a jak mam go teraz znaleźć???

kocica> znowu mi powiedzą, że złamiesz serce, ale dziękuję :-* udało mi się ściągnąć - poczytam, jak tylko nakarmię małą, bo się właśnie obudziła

Kasiulka28- ja mam bezpłatny urlop wych. a to zaswiadczenie jest do płatnego, bo nie przeczytałam nic wczoraj?/

Ja nie zamrazam gotuje co drugi dzien zeby było swierze

Mery pisałam Ci wczoraj że staram się o zasiłek wychowawczy bo chyba załapiemy się na niego na styk. Papiery składa się w Urzędzie Miasta lub Gminy. U nas wymagają: - zaśw. z US o dochodach z 2005r., - zaśw. z ZUS o tym że byłam zgłoszona do ubezp. społecznych, - zaśw. z pracy o udzieleniu urlopu wychowawczego i na jaki okres oraz zaśw. o zatrudnieniu z przynajmniej 6. ostatnich miesięcy. Napisałam Ci również że już rzygam zaświadczeniami ale jeżeli coś mi się należy to niech płacą ;-) Pójdę wtedy z Jolą na jakieś \"grube\" zakupy bo ona też kasy dostanie jak lodu tylko że ona z Urzędu Pracy. Nieźle co???

Dobra laseczki, spadamy na spacerek. Jak wrócę to może nasz topik już będzie :D Sosenko :D spasiba :D Kasiulka zaszalejemy jak nic :D :D :D

Kasiulka28- dziekuje kochana teraz czaje to ja sie nie łape na ten zasiłek,ale bedziecie miały kasy zeby Wamwoda sodowa nie uderzyła kobitki:D:D:D

cos sie wczoraj wydarzyło ciekawego dziłchy bo nic nie przeczytałam?

u nas za zimno na spacer :( prezes-- sprawa jest taka jestem na akademiku i mamy dwa laptopy prezes-- chce podlaczyc w siec i zeby jeszcze przelaczyc internet na ten drugi arczi--na odleglosc ci nie pomoge arczi-- na akademiku nie ma zadnego informatyka ? prezes-- jest ale nie mam puszki konserwy dla niego :/

cześć! no ładnie, nie ma naszego topicu! :( Dziwne! Ciekawe dlaczego? Dobrze, że Was tu znalazłam!

własnie małemu dałam jabuszko zjadł dwie łuzeczki i sie krzywił jakby cytryne jadł az miał odruch wymiotnyak dla mnie tez kwasne te jabłka moze jutro świerze mu zetre , takze nie pojadł:(

Czuje sie bezdomna😭 Wchodze ja sobie dzis na mojego bloga-klikam na link na nasze forum, a tu mi wyskakuje, ze topic nie istnieje. Wiec wlazlam normalnie przez kafe i to samo:( Mam nadzieje, ze topic wroci. Wzystkie duze topicki zmiotlo z powierzchni ziemi-ehhh.... Wczoraj podalam Kylie to jabluszko-zjadla 3 lyzeczki-nie plula:)Zdiecia z tego wydarzenia na moim blogu. A wieczorkiem przewrocila sie pleckow na brzuszek i teraz mam problem, bo obraca sie caly czas i nawet pampersa spokojnie nie moge zmienic! Milego dzionka kobietki!

Ja ostatnio też nie wychodzę bo za zimno, poza tym śnieg mnie zniechęca. Wszędzie mam górki a łańcuchów na kołach brak;-) i się boję. Ale w domku jest mi bardzo przyjemnie. Asia ja od początku jestem tu, ten był chyba pierwszy więc niech będzie tymczasowy dopóki tamtego nam nie oddadzą. Żebyśmy nie czuły się takie bezdomne jak to Oliwka ujęła. Mery: wczoraj wieczorem gadałyśmy o krzesełkach do karmienia. Lałam z Mosob. Zresztą pokazała się z najlepszej strony bo wyszukała mi takie jakie chciałam drewniane DREWEX Antoś w kolorze teak (ciemny brąz). Napisałam że Sosna (nasza dotychczasowa wyszukiwarka SOSNOOGLE) musi być czujna bo nadchodzi MOSOOBLE ;-);-);-) I co się stało??????? Późnym wieczorem zjawiła się SOSNOOGLE i wyszukała tyle krzeseł że póła opadła;-);-) Nie chciałą być wygryziona ze swej posady:-) A Tu topic wykasowany, może to Sosna zrobiła;-) ????

witam, a gdzie nasze gniazdko????? mam nadzieję, że się znajdzie:D jeju ale mam jazdę Jaś ma gorączkę ciągle ryczy od 24, zasypia na chwilkę nie wiem czy to po szczepieniu czy te zęby idą i dojść nie mogą teraz śpi, ale na spacer nie wychodzę buuuuuuuuuuuuuuuuu już mi ręce odpadają i ryczę razem z nim mój mały elfik taki bidulek :o dziękuję za przepisy, kocica na Ciebie można liczyć:) bardzo się przydadzą już dzisiaj coś z tego zaserwuję Jaśkowi, może coś zje bo jakoś kiepsko mu to idzie:( zmykam bo lecę na ryjek

witam nie chce nic mowic ale to chyba moja wina ze nap topik wykasowali wczoraj wieczorem napisalam ze lubie brudne ,umorusane buzki dzeci po jedzonku a potem je wycalowac pewnie ktos pomyslał ze to molestowanie albo cos :D

Kasiulka28- dzieki za sprawozdanie, no to mamy dwie wyszukiwarki:) hehe; zła jestem bo dopiero co byłam u chirurga i małemu ptaka troche rozkleił i znowu widze sie skleja skóra jest lepiej niz wczesniej ale....juz nie wiem moze za słaboo mu naciagałam, a twojemu Konradowi widac głowe czy tez kawałak?

Kasiulka28- dzieki za sprawozdanie, no to mamy dwie wyszukiwarki:) hehe; zła jestem bo dopiero co byłam u chirurga i małemu ptaka troche rozkleił i znowu widze sie skleja skóra jest lepiej niz wczesniej ale....juz nie wiem moze za słaboo mu naciagałam, a twojemu Konradowi widac głowe czy tez kawałak?

Riterko, biedny Jaś :( Mosob, ja też myślę, że to Twoja wina, że topik nam skasowali - no kogoś winę trzeba przeciez zrzucić! ;) Mery, może siusiak się goi i dlatego tak wygląda ta skórka? Jolu, dzięki Ci za przepisy, ale mi tez się nie chce załącznik otworzyć :( szkooooda! Dziewczyny! Help! Jak sie miejsce po nakłuciu czerwieni, to czym smarować? Sodą oczyszczoną z wodą chyba?