Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ania k

GDZIE JEST TOPIK Z PAZDZIERNIKÓWKAMI 2006

Polecane posty

Hej Wiecie co nie wiem gdzie mam pisać:o więc zacznę tutaj. Miałam nadzieję, że już coś odzyskali a tu lipa:classic_cool: Jaś przespał noc ale od rana znowu jazda a Krzysiek znowu w szkole dzisiaj jakieś zaliczenia ma chyba na ładne oczy:P mam kawusię kto się przyłączy?? wstawać laski szybciutko :D Kasiulka plis nie skacz :D Joluś dzięki za przepis na cyce:D postaram się zdobić jak mi wyjdzie to się pochwalę. A dzisiaj zrobię te naleśniki:D

Dzień dobry kochane To ja sponiewierana :P Też nie wiem gdzie mam pisać>>>> Tam jest dziwnie, dlatego że się przyzwycziłyśmy do \"smutnego\" wystroju kafeterii. Ja jestem za przejściem tam :D Ale jestem zależna od Waś....z Wami pójdę lub zostanę wszędzie :D Maritko . Jak sie cieszę, że wróciłaś :D :D :D Hubcio narazie je tylko jabłuszko, więc nie pomogę :) Idę zajrzeć na tik-taka. Musimy się dogadać, bo narazie trza na dwa fronciachy latać :)

Hej Riterko---ja do kawy się dołączam.Dominik dzisiaj dał mi w kosc,ze wyrzyłam się o 4 rano na Krzysku.Gówniarz mały spac chce ja mu smoczek do buzi a on go wyciąga i jazda,potem się rozbudzi i spac niemoze zasnąc. Czuję się jak bym była przeciągnięta przez wyrzymaczke.Kazdy kawałek ciała mnie boli. Dobra koniec marudzenia a co do topiku to tez miałam nadzieje,ze się juz odnalazł.

Cześć! też miałąm nadzieje że juz jest nasz topik....szkoda ze nie... ja jestm za przenosinami! Wysłałam wam coś fajnego - mam nafdzieje że sie przyda. Sorki za bledy ale kuba pomaga mi pisac.Kawke piję z koziną -niezła ;-P

Widzę że wciąż nie odzyskano nic z naszego topiku, w ogole jest takie spustoszenie że hey, wiele tematów zginęło...

czesc dziewczyny ja tez dołączam sie do kawki 👄 Marittko kochana super ze juz jesteś ja tez przez to zamieszanie zapomniałam sie przywitać wielki 👄 dla ciebie i Lilki i jak wszystkie idzemy na tik-tak bo wiecie nie ważne gdzie ważne że razem:) prawda:) i może być fajnie bo to tylko od nas zależy a do grafiki można sie przyzwyczaić a jak narazie nie widać żeby cokolwiek zrobiliu w celu odzyskania naszego topiku Pozdrawiam:)

Dzień dobry i dziękuję 🌼 ostatnio porywcza jestem ;) ciekawe dlaczego ;) :P :D dziękuję za powitanie 👄 i odpowiedzi :) jesteście niezastapione :) Kasiulka - eehhh ja nie zaczaiłam o co chodzi z tym skakaniem :o trzymaj się kochana 👄 ja póki co jestem tu :) Riterciu - u mnie na śniadanko naleśniki zrobiłam ;)

czesc kochane, widze , ze topiku nie odzyskali, szkoda, musimy sie w koncu zdecydować gdzie piszemy,mi obojętnie pójde za wami wszedzie, teraz spadam, musze sie obiadkiem zająć:) Maritta- mój tez narazie tylko jabuszko,a wczoraj Kornel miał jakies policzki czerwone i nie wiem czy mu dzisiaj dawac, soczku tez troche dostał jabłkowego ,nie wiem czy to po nim.👄

cześć Zalogowałam się dzisiaj w nocy na tik-taku, tylko zdjęcia mam za duże i nie chcą się zmieścić a może to ja jestem za wielka:-) Jeżeli ktoś chciałby mi zmniejszyć fotki to dajcie znać a podeślę;-) Całe szczęście mąż wczoraj wrócił o 20. \"przeczyścił\" mi co trzeba i już hulam normalnie :-):-):-) Dobrze że nie skoczyłam z okna bo dziś bym tego żałowała ;-) Riterko ale jakby co to możemy razem :-) Marittko fajnie że jesteś, jak tak seksik???

Mery ja jak zaczęłam dawać jabłuszko to też nie codziennie, tak że jak ma czerwone policzki to dziś nie dawaj tylko jutro i obserwuj. Dziewczyny czy któraś z Was usuwała już stałego stolca??? Nasze Małe zrobiło dziś \"coś\" wyglądem zupełnie jak kotlet mielony. Normalnie można było to zdjąc i lepić kulkę:-):-)

hoł hoł hoł! Melduje się, żyje. Później poczytam co napaćkałyście, a teraz zmykam do szkółki, buuu

Kasia, ja jeszcze nic takiego nie widzialam u Davidka, ale miłego lepienia ludzików życze ;) Porób później zdięcia i mi przyślij :P

Agatka zdjęcie dostaniesz bo zrobiliśmy;-);-) Byłaś na tik-taku? Chyba się jakoś przyzwyczaimy.

Kasiu podeslij gosi ona zmniejszy ci i wstawi. Mi tez chyba bedzie robic. sama zaproponowała:):):)

Aniu z tym hasłem to chyba zrozumiałaś już teraz co? Zdjęcia już obcykałam jak się wstawia tylko mam w kobylastych rozmiarach. Mówisz że Gosia taka dobra dziewczynka? Widziałaś w pieluszce Dominisia kotleta mielonego;-)??

Gość termin październik 2006
doczytałam własnie, że przywracają już powoli topiki i podobno zakończą dopiero w nocy jest nadzieja:classic_cool: no ja gapa jedna Marittka tak się cieszę, że jesteś:) a jak ktoś chce (Kasiulka to do Ciebie) zmniejszyć zdjęcie to podeslać do mnie ja obrobię i odeślę:) no już polatałam na mopach, odkurzaczach teraz czekam, aż mi podłoga w kuchni wyschnie i lecę robić te pyszne naleśniki:D Marittka ja uwielbiam naleśniki, ale nie lubię ich robić:o

to byłam ja tylko nie zmieniłam niku bo się upomniałam na forum o nasz topik, o jaka wtopa:P

kurna jakas potrzepana jestem :P Kasiulka ja już takie coś miałam, a dokładniej Jaś w pieluszce:) nie pachniało malinkami o niiieeee

Też od wczoraj szukam bo chcialam cos napisać :(

Kochane me.... Napiszcie mi czy przenosimy sie na tik-taka. Ja jestem za. Trochę mnie meczy to pisanie na dwa fronty. raczej monogamistką jestem :)

przeniesmy sie udalo mi sie zdiecie wkleic znalazlam winnych katastrofy na kafe to mezowie Sosny,Eli i nie pamietam ktory trzeci informatycy jak wiadomo to potrafili to zrobic a dla niepoznaki skasowali czwierc danych na serwerze upomnieli sie w ten sposob o obiad , porzadek w domu i zadbane dziecko

Witam, ja tam juz tez jestem zalogowana w tik-taku, bo cos wątpię że nam tu przywrócą. Byliśmy na spacerze, mrozik niezły. Wszystkie bakterie zginą :D. Co do kasowania topic\'u to się nie przyznaje, na zaniedbanego nie wygląda ;) Kupiłam Calgel, chyba trzeba będzie uzyć, bo wczoraj wieczorem zasypianie było ostro hard metal. Kupiłam mnóstwo słoików z napisem od 4miesiąca, moze nie bedzie takiej awantury przy słodkich morelach :) Jak zacznie coś wchłaniać to damy zupkę. Kupiłam tez kaszkę ryżową, patrzyłam na kalorie to taka czysta ryżowa ma ok 200 kalorii, a już z bananami czy jabłkiem to aż 800.

ja też się zalogowałam na tik taku, tu jest smutno, bo mi się pzrypomina tylko, że nasz kochany topic skasowali :( czekamy na pozostałe zbłąkane owieczki!

\'\'grube zło w kodzie\'\' - mój mąż się uśmiał jak mu pokazałam co napisałeś/aś :D no, no, masz wiedzę :D tylko gdzie ją wykorzystać? może za łopatę się złap, może to Ci wyjdzie ;)

Gość jeszcze grubsze zło w kodzie
Elu... współczucie :( Twój genialny mąż powiedział Ci dlaczego się śmieje? Nie zrozumiał tego co napisałem zapewne... No nic, niech się niczym nie martwi... dla niego na pewno gdzieś jest miejsce na zmywaku, bo o łopacie to niech nawet nie marzy. Bądźmy w kontakcie :classic_cool:🖐️

Gość OD ELI I JEJ MEZA WARA