Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ania k

GDZIE JEST TOPIK Z PAZDZIERNIKÓWKAMI 2006

Polecane posty

Słuchajcie są tez inne miejsca na tik rtak jest forum, wiele jest takich, jak tu wciąz nas wyrzucają albo kasuja może pomyślmy o naszym nowym gdzieś indziej?? Gdie z pewnością nie ma anonimów ani pomarańczy :) Z drugiej strony szkoda, tyle fajnych i miłych rzeczy pisałyśmy, całe nasze ciążę, przeżycia, ech szkoda.. Oby to odzyskali

bardzo bym się chciała cieszyć ale neistety prócz jednej strony nic w tej kopii nie działa :(

Mosob mi niebieskie krzesełko też nie pasuje, zresztą ten kolor za bardzo mi się nie podoba. Dlatego wybraliśmy takie, tylko zielone.A właśnie dlatego takie krzesełko wybraliśmy, bo może posłuszy nawet trzy lata :). Moja szwagierka ma troszkę podobne i jej córeczka do 3 roku życia na nim siedziała. Miała je później jako stolik do rysunków i zabawy Podaję przepis na KURZE CYCKI Z JABŁKAMI I TYMIANKIEM :D (pamiętajcie, że robię \"na oko\" i może być trochę niedokładny) Dla 2 osób 2 pojedyńcze filety z kurczaka 1 duże twarde jabłko 1 czerwona papryka 1 spora cebula wino wytrawne lub jak kto woli półwytrawne tymianek sól, pieprz, cukier do smaku Pokroić w kostkę piersi z kurczaka, posolić, popieprzyć, posypać dość dużą ilością suszonego tymianku, odłożyć na ok30 min. do lodówki. Pokroić cebulę w małą kosteczkę, zeszklić na oliwie lub oleju, dodać do tego wcześniej przygotowanego kurczaka. Chwilę podsmażyć, dodać pokrojoną w sporą kostkę paprykę, podlać winem. Poczekać aż alkohol wyparuje i dodać pokrojone w dużą kostkę jabłko. Poczekać aż jabłko trochę zmięknie, ale pilnować żeby się nie rozpadło. Doprawic całość do smaku. Podawać z ryżem. Ja to uwielbiam, ale kwestia gustu. Robi się naprawde bardzo szybko.

Też myślę, że warto pomyśleć o forum, które wymaga logowania i żadne pomarańcze ani mandaryny sie nie przyczepią :) Tylko czy to będzie to samo................

Heja!! Co się podziało? CZemu nie ma naszego toiku? Nie było mnie cały tydzień bo chorowałam , miałam paskudną grypę, przespałam 24h z gorączką 39... al już dochodze do siebie.... Wracam a tu nie ma naszego topicku//////

na tiktaku jest fajne, można tam wklejac zdjątka :) cały czas widac suwaczki :) Nazwiemy się szalone mamy z października ;) Ale kude ktos jest perfidny

jakis wkurwiony haker wyczyścił nieco kafe no i między innymi nas też :( no cóż Asia ma rację, trzeba by było się gdzieś przenieść, gdzieś gdzie trzeba się zalogować żeby coś napisac, przynajmniej miałybyśmy spokój z pomarańczkami

Szkoda troche naszych wypocin z ostniego roku:( ech ale ludzie są pojebani....na prawde niektórym sie nudzi

przeglądnęłam to forum Asiu wygląda porządnie ale ejst jedno \"ale\" na kafe miałyśmy jeden topic i pisałyśmy tu o wszystkim, tam widze forum podzielone jest na podkategorie, czyli np. \"karmienie piersią\", \"karmiące butelką\" itp wiesz o co mi chodzi? nie wiem czy tamtejsi moderatorzy pozwolą nam na taki powiedzmy \"osobisty\" topic... ale chyba nie ma leszego forum z tego co przeglądałam

Tylko żeby pozwolili nam zrobic \"termin październik 2006\"........ Nie chce dołanczać się do czyijś wypocin ;)

pomyślałam też, że jeśli uda się moderatorom odzyskac nasz stary topic na kafe to mozna by zrobić jakąs kopie i trzymac na jakimś serwerze, powiedzmy ja bym mogła na swojej serwerowni trzymac kopie, na wszelki wypadek, a dalsze nasze dzieje spisywać na jakimś innym forum...tylko żeby im się udało odzyskać nasz stary temacik

Jolu ja też bym nie chciałą się podłączać do czyjegoś tematu - wolałabym żebyśmy miały swój własny osobisty

i nikt nie będzie miał żadnych pretensji, że piszemy o wszystkim w jednym temacie?

A co inne babeczki na to? Ja jestem \"za\". Widać, że tutaj jest straszny bałagan i moderatorzy nie bardzo nad tym panują :o Każdy może wejść na forum, nie ma rejestracji, jedna osoba może pisać pod 100 nickami.....

tylko teraz pytni czy wszystki przejda dziewczny na nowy temat, pewni kilka sie zgubi po drodze....

Gość A nia

Już teraz chyba jesteśmy porozbijane po kilku tematach....

Asia całkiem fajny ten tik tak ale ja niemam pojecia jak to zrobic. Poprostu bardziej kumate musicie nam pomóc

i to jest właśnie problem, niektóre dziewczyny bywają na forum dość rzadkoi mogą nas później nie znaleźć :( idę się zarejestrowac

Treba sie tam zarejestować i w profilu można już cudowac co się chce :) Ide bo mała dziś marudna jak cholera, normalnie mnie az trzęsię jak słysze to jej pojękiwanie, na moment nie mogę od niej odejśc....

ania na górze jest taka linijka a na niej \"rejestracja\" klikasz i wpisujesz dane, przepisujesz kod z obrazka i już jestes zarejestrowana. A potem możesz poszalec w profilu, wstawić sówj obrazek itp :)

Ja juz tam się zarejestrowałam jak suwaczek zakładałam. Tylko będę miała mniej zwierzęcego nicka. Trzeba będzie zaglądać tutaj i odsyłać kobitki :) Pewnie przez dłuższy czas bedziemy jechały na dwa fronty :). Niestety na tym forum jest możliwość, że ten temat też nam skasują :(

Aniu, przeprowadzimy Cie przez to. Narazie zmykam, bo jedziemy Hubcia odstawić do rodziców. My jedziemy na zakupy, a o 20 umówiłam sie z kumpelami. Będę się poniewierać :D Pewnie zajrzę jutro :)

no i musze spadać mój Wrzaskunek mnie wzywa zdązyłam się zarejestrować na tamtym forum, potem popracuję nad profilem

Jola, miłej poniewierki! Ja w końcu zostanę jedyną niesponiewieraną bo nie mam do kogo Jaska odstawić i cyca jak odczepić! W razie jak zmienimy forum to roześlemy do dziewczyn info mailem!