Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ania k

GDZIE JEST TOPIK Z PAZDZIERNIKÓWKAMI 2006

Polecane posty

Elu- okład zwodą z sodka tylko proporcji nie pamietam

pielegniarka mi mówiła chyba ,ze łyzeczka sody na pół szklanki wody:)

Riterko dla Jasia ❤️ Mery widać i główkę i \"przedziałek\" ale końca jeszcze nie ściągamy, na razie kilka milimetrów:-) Mosob tak sobie nie przypisuj zasług;-);-) Ja i tak myślę że to zrobiła Sosna z zazrości o Twoją wczorajszą robotę;-) A może skasowali dlatego, że wiele z nas przyznało się do sztachania stopami.... Zresztą możemy sprawdzić;-) Do czego możecie porównać ten zapach do oceciku czy do paluszków serowych??? U nas to czysty serek choć wczoraj ocecikiem leciało:-)

ja tez kilka milimetrów bo dalej sie nie da jest sklejony:( a co do stópek to ja zawsze całuje i wącham mówie na nie \"sery\"

Byłam na spacerz e a zmarzłam,ze hej.Wiatr okropnie zimny. Riterko---współczucia 😘

Kasiulka28- ale waniają te małe stópki śmieje sie zawsze, ze mały chyba gdzies w robocie był i sie upocił

Riterko- buziakai dla Jasia[usta👄, mój tez dzisiaj jakis niespokojny teraz kima ciekawe jak długo?,

własnie przeczytałam cytuje:Trwają prace nad odzyskaniem skasowanych topików. Nie wiemy czy się do końca uda, więc proszę o spokój póki co.W imieniu całej redakcji informuję: 1. To nie moderatorzy ani admin sieją ten zamęt 2. Wygląda na to, że albo ktoś z zewnątrz włamal się na serwer, albo wyszpiegował jakoś hasło do moderatorskiego panelu 3. Bardzo prosimy o niezakładanie nowych tematów o zniknięciach - sami widzimy co się dzieje 4. Prace nad problemem trwają, jednak nie potrafimy powiedzieć, ile dokładnie czasu to zajmie - prosimy o cierpliwość i wyrozumiałość, ponieważ sytuacja taka zaistniała nie z naszej winy niezależnie od tego, kto i jakie domysły na ten temat snuje

cześć kobitki Elu ja nie wiem czym sie takie miejsce smaruje ja nic nie robiłam ale może ta soda pomoże :) mój do tego miał jeszcze takie twarde kasiulka 78 z tym mrożeniem to wcale nie jest taki głupi pomysł ja pamiętam że jak mój brat byl mały to moja mam tez tak robiła i mroziła mu zupki ale w słoiczkach i nic im nie było(w sensie słoiczkom i nie poszczelały):):):) widzę ze wczoraj był dzień jedzenia jabłuszka my też jedliśmy po raz pierwszy jabłko i to własnej roboty moja mam narobiła mnóstwo przetworków rozparzyła jabłuszka i za pasteryzowała i mam pyszne słodziutkie i bez pestycydów przetworki sama bym tego nie zrobiła bo beztalencie kulinarne ze mnie:):):) A mam pytanko czy wy już wprowadzacie jeden posiłek bez mleczny czyli same warzywa i owoce bo ja zaczęłam karmic butla i jeden posiłek chce zrobić bez mleczny ale czy już mozna czy te owoce i warzywka wprowadzać z kaszką???? Dziewczyny a wiecie ze jeśli przysługuje wam płatny wychowawczy to możecie starać się o ten drugi tysiąc z becikowego byłam wczoraj w tej sprawie w opiece społecznej i mi ta kobietka tak powiedziała i też mam takie papiery i zaświadczenia przynieść jak Kasiulka pisała:):) riterko kochana 👄 dla Jasia i ogromny👄 dla ciebie bądź twarda dasz radę:) A ogólnie to od 2 dni chodze po lekarzach i robić badania na razie zrobiłam posiew i badanie ogólne moczu CRP i morfologi i do tego byłam u laryngologa bo mi sie uszy Milanka nie podobały ale okazało sie ze jest ok ni i na koniec do pediatry musze uderzyć ale to we wtorek i odrazu go zaszczepie. Badania wyszły ładne tylko Milan jakis \"odbarwiony\" jest tzn ma za mało żelaza ale co z tym tez zapytam we wtorek:) Ok troszkę sie rozpisałam pozdrawiam mamuśki❤️

Misia jeżeli dostaniemy zasiłek wychowawczy to i także ten drugi 1000zł :-):-) Gdzieś chyba pojedziemy do ciepłych krajów? A może do Oliwki, taniej będzie;-) Mery to dobrze rokuje co piszą. Może jeszcze odzyskamy nasz pamiętnik. Trzymajmy kciuki/

Cześc kochane . Wróciliśmy, ale piździ. Brrrrr. Byliśmy tylko godzinkę, bo za zimno na jakiej dłuższe spacery. Elu ❤️ dla Jasia. Bidulek nie się trzyma. Anetko ❤️ dla Joachimka. Niech mu ta gorączka przejdzie 🌼 Mojemu Hubciowi stópki walą chipsami serowymi na bank :D Tymi najlepszymi z Biedronki :D

Boszszsze, ale dzisiaj ze mnie analfabetka. Wszystkie końcówki pozjadałam :). Widać, że jakiś haker się dorwał do forum. Obstawiam Sosenkę, chociaż Mosob też mi po głowie chodzi :D Co do krzesełek to już mamy wybrane. Hubcio dostał kasę na chrzciny, którą przeznaczamy na nowy fotelik do samochodu 9-18 kg i krzesełko do karmienia. Zaraz Wam wkleję link krzesełka, juz miałam je upatrzone jak byłam w ciąży :D

Kasiulka nie ma sprawy to sie gdzieś wybieramy, a Olivka i tak w kwietniu do Polski przyjeżdża wiec może jednak te ciepłe kraje:):):) A ja uwielbiam stópki Milanka i nie wiem ale rzeczywiście zajeżdżają takimi chipsami serowymi:D:D:D

Jola widze ze czytalas topik o najlepszych produktach z biedronki :D Kasiulka a ja mysle ze skoro oni nie wiedza co sie stalo to ZLE rokuje spadam robic tego Snikersa a odchudzam sie po tym jak go zjem

ja jeszcze nie ogladałam krzesełek, to które wybrałaś jest fajne bo mozna zrobic z niego stolik z krzesełkiem

Mosob, jesteś dla mnie guru. Nigdy w życiu nie poradziłabym sobie ze Snickersem (znaczy się zrobieniem placka, bo zjadanie batoników wychodzi mi nieźle :P). Uwielbiam gotowaź, ale to robienia ciast to zabardzo się nie nadaję :)

kocica fajne to krzeselko tylko granat mi nie pasuje

No naprawde tego sie nie spodziewalam - zeby skasowac nasz topik?:) Anyway - jakos was znalazlam:) Kocico - fajny pomysl z tym krzeselkiem - my chcemy takie kupic Oli - tylko,ze drewniane:)

mosob- z Ciebie to niezła kuchareczka rozpieszczasz tego mężusia , a slina mi leci na to ciacho ła...

zaczynam watpic , ze przywrócą topiki, za dużo ich poszło:(

to takie lekkie przegięcie no nie :( szkoda ze tak wszystko - poszło mery ja też nie zdążyłam nawet przeczytać wszystkiego i już pewnie nie bede miała okazji:(

ładne buty.... wydaje mi się, że ktoś miałniezły zatarg z moderatorami i sie postanowił zemścić. Swoją stroną, bardzo słabo zabezpieczone ejst to forum, skoro tyle ataków się zdarza i komuś bardzo pasuje to że użytkownicy wkurwiają się na moderatorów administratorów i reszte redakcji kafe

kociczko krzesełko fajniusie ale ja bym wolała takie drewniane ok spadam bo mi sie maluszek budzi i głodny pewno już jest:)

Misia- ja dzis rano wstałam, mały lulał więc pomyslałam ,ze nadrobie a tu guzik, sprawdzałam i szukałam chyba z 10 razy juz myslałam,ze mi na oczy poszło, szkoda:(

Słuchajcie są tez inne miejsca na tik rtak jest forum, wiele jest takich, jak tu wciąz nas wyrzucają albo kasuja może pomyślmy o naszym nowym gdzieś indziej?? Gdie z pewnością nie ma anonimów ani pomarańczy :) Z drugiej strony szkoda, tyle fajnych i miłych rzeczy pisałyśmy, całe nasze ciążę, przeżycia, ech szkoda.. Oby to odzyskali