Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ania k

GDZIE JEST TOPIK Z PAZDZIERNIKÓWKAMI 2006

Polecane posty

Gość jak tam
nie mam pojęcia Sosenko co sie z Wami dzieje.Prosze odpisz jak MARITKA jak dzieciaczki forumowe.Martwie sie o was i bardzo za wami tesknie 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

Gość A jak tam
Maritko czytałam wasz poprzedni topik.Też miałam termiin na październik 2006 ale nie dane nam było ujrzeć maluszka. Obecnie jestem w ciazy zaczynam 20 tc i wiem ze ty też spodziewasz sie fasoleczki.Napisz co u ciebie,u Bianeczki jak sie czujecie co poroabiacie czy szykujecie sie na przyjście nowego członka rodziny,jak bedzie sie mały/mała nazywać.Daj znać 🌼

Gość A jak tam
Oj przepraszam...widze po stopce ze czekacie na dziewczynke :D Piekne imie wybraliście :D

Dziękuję za miłe słowa i chcę też pogratulować... ale komu?? :-) napisz może na maila do mnie (1lorelei@wp.pl) pozdrawiam, M.

Gość a jak tam
Sosna 24 nie zgadlaś.Jestem Małgosia.Nie pisałam nigdy z wami na topiku ukrywałam sie ponieważ te dziewne akcje z Wiki czy jak jej tam poprostu bałam sie z racji ze nie miałabym jak pokazac wam moich zdjec bo bieda u mnie było...no szykowałam kase na maluszka więc nie mogłam nic kupowac i bałam sie ze nie bede zaakceptowana.Straciłam maluszka dośc szybko.No cóż co wiecej. maritko napisze do ciebie na e-maila potem ok??:D

a jak tam - miło, że pytasz i martwisz się o mnie :-) ale nie możesz tak oceniać - bałam się napisać, bo nie miałam kasy i bałam się, że mnie odrzucicie - wiesz jakie to przykre... ale mniejsza z tym, wiecie już kim jest maluszek?? macie jakieś imionka?? no i czekam na maila 🌼 jak wolisz :-)

Gość A jak tam
Maritko dzisiaj napisze e-maila jak wrócimy z cmentarza ok??

Gość ezsajfocx
znowu Wiki ;/

Gość A jak tam
Maritko gratuluje!!

No, no, no. Widzę, że topik jeszcze żyje :D Kiepsko, bo kiepsko ale jednak Wesołych Świąt :D

powiedzcie mi dziewczyny jaki rozmiar miały Wasze dzieci na zimę 2007? teraz sa wyprzedaze kombinezonow zimowych i tak mysle czy by sie nie zaopatrzyc w jakiś mam dziecko z pazdziernika 2007