Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ania k

GDZIE JEST TOPIK Z PAZDZIERNIKÓWKAMI 2006

Polecane posty

ja np bardzo sie przyzwyczaiłam do tych dopisywanych wiadomośći, skraca to miejsce i mniej mi miesza, i to że mam Wasze wiadomości nad sobą, to zawsze jak coś zapominam to mozna podgladnąć, i to wpisywanie hasła. ble...

Jestem za! Na noworodku średnio mi się podoba. kasiulka ma rację, na kafe jest przejrzyście. Wiem, wiem wolicie zdjęcia.

sosna, zawsze masz podgląd na dole;-) Na TT też było w porządku;-) Ale źle to wygląda, ciągle błąd. może coś po weekendzie się wyjaśni. Czekam na prognozę pogody, czyżby faktycznie miało padać przez 2 tyg?? Za 2 tyg. my wyruszamy nad morze i raczej z wyjazdu nie zrezygnujemy - prawie 500 km

To poczekajmy na kafe do czasu aż TT się naprawi (albo nie) i dopiero zdecydujemy.

buuu, a jednak deszcz i dziś, i jutro, w poniedziałek lepiej zwłaszcza na południu i będzie się poprawiało. U nas pochmurny dzionek. Mąż śpi, mały w kojcu a ja wcinam śniadanko

a mój mężus pojechał na budowe, mały w łóżeczku się bawi , a ja tutaj, popołudniu jedziemy do teśćów jutro wracam, miałam dzisiaj jechać do miasta klapki sobie kupić ale cóż mężusia znowu wywiało i nici z zakupów, nie mam kiedy jechać, bo zawsze późno wraca

mery u mnie często też tak jest. Maluch chyba zasnął w łóżeczku:-) Zatem zapraszam na kawkę.

Mój rozrabia w krzesełku wywalił wszystkie zabawki iczeka aż mu podniosę, ja herbatkę poproszę:)

Hej laseczki. A ja do końca z mężem nie wiedziałam czy mamy jechac czy nie.Dzisiaj rano zadzwoniliśmy do znajomego z Gdyni i on powiedział że od trzech dni u nich leje i jest zimno.A Tomek dopiero przestał brac antybiotyk. W Lublinie świeci słoneczko i jest ciepło więc zamiast nad morze nad jeziorko się wybierzemy.Ale i tak jestem zła bo taką ochotę miałam pojechac do Sopotu:-(

hej Ania- nie dziwie Ci się też bym się wkuryzła bo ja zawsze jak mam gdzieś jechać strasznie się napalam i nie lubię zmieniać planów, ale co się odwlecze to nie uciecze

Mery no nie wiem-raczej mi ucieknie...teraz nie pojadę to potem mąż nie będzie miał już chyba urlopu. Na drugi rok to zamiast nad nasze zimne morze to chyba gdzieś do Turcji lub Grecji pojedziemy.

Ale przez to wszystko mam kiepski humor.Siostra do mie zadzwoniła i zaproponowała (tak na pocieszenie) żebyśmy pojechały na któryś weekend do Krakowa.

Witam :) Ja nie wiem ale chyba najbardzie TT mi odpowiada, zalogowałam się na noworotku, ale tam w miejscu wyświetlania suwaczka, pełno tych kodów, kresek, dziwnie tak :( A tu też to wpisywanie hasła wrrrrrr

Ja już pisałam że nie mam zbytnio ochoty na zmiany.Mam nadzieję że TT będzie działało ale jak się zdecydujecie na zmiany to zabierzcie mnie ze sobą:-)

Akna to zapraszam do Krakowa , spotkamy się na kawie na Rynku , może Sosna dojedzie i inne dziewczynki przyjdą :) ja nie chce na kafe, muszą być zdięcia,chce oglądać wasze buzki i suwaczki dzieciaczków :D kto ma dzisiaj świeto??? a wczoraj???

mosob- ja na ryneczek wpadam z miłą przyjemnoscią ;) jutro David kończy 9mies, tyle ile był w brzuszku :D Dajcie znać co wymyślilyście na maila bądź gg. Nie ma mnie (nas) w weekend, jedziemy za Kraków Buźka!!!

Asiu to jest proste ja juz mam sówaczki.Dziewczyny są tak miłe,ze same weszły i odpisały ci na pytanie.

Na chwile tylko wpadam, mała jeczy Spróbujcie to forum kobietki, serio damy radę :) Ania chciała dobrze, zaufajcie jej

naciskam rejstracja i dupa nie chodzi, nie chce mi się czekać , zresztą ide się pakować nie mam czasu, znowu trzeba wszystko od nowa robić, zdjęcia i suwaki ech..

do poniedziałku chyba , ze jakoś uda mi się do Was zajrzeć papa kobitki miłego weekendu:)

Asiu dzięki:) Mery to kwestia paru minut.Przeciez juz masz sówaki to tylko wchodzisz w nie i pobierasz kody te z

Gość oj oj ojffff
Witaminka, Ty się kobieto nie przejmuj. Ania K. to jedna wielka chmówa! zresztą- zanim cokolwiek by Tobie napsiała to powinna najpierw nauczyć się pisać, bo z ortografią to- uuuu.... kiepściutko :) "Nie patrzałam"- kobieto!!!! (to do Ani K.)- pisze się "nie patrzyłam". Zero rozumu.... zero...

Gość do oj oj ojffff
"Nie patrzałam"- kobieto!!!! (to do Ani K.)- pisze się "nie patrzyłam". Kretynko-tak się pisze w niektórych regionach polski-to Ty jestes imbecylem!!! A swoją drogą Witamina jest nie lubiana i po chuja się wpierdala do nas!? Jak mnie gdzieś nie chcą to się tam nie pokazuje! Dziewczyna ma tupet i raz mówi,ze odchodzi i znowu wraca-zakała. To bankowo jest wiki-tak samo natrętna. Witamina znajdź sobie inną grupe październikówek 2006 i wymiataj od nas! Na necie jest wiele takich czatów i moze tam Cie zechcą. WYMIATAJ!!!

Gość oj oj ojffff
Boże, widzisz a nie grzmisz!!!! Sprawdź sobie kretynko w słowniku poprawnej polszczyzny- nie patrzyłam!!!! a- i jeszcze jedno- "nie" z czasownkiami piszemy OSOBNO!! ale może w twoim regionie pisze się razem? Hahahahahahah.. :) żałosne, żałosne cofnij się od szkoły. a wieczorami prponuję lekturę -najlepiej sownik ortograficzny- oj przydałby się, przydał... :) y`

Gość a jak tam
Maritka.Urodziła juz córeczke??Jak sie czuje??Jak wassze maluszki.Gdzie teraz piszecie ??