Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ania k

GDZIE JEST TOPIK Z PAZDZIERNIKÓWKAMI 2006

Polecane posty

Sosna to mozna \" my stare wygi zawsze razem\" temat super:):):):):) Przeciez nikt niesprawdzi o czym piszemy,przeciez mamy tez inne dzieci. Tematów mozna sto wymyslec.

A jaka mamy pewnosc,ze one wytrzymają nasze pisanie:) te serwery a ten jest sprawdzony. No jak wolicie wybierajcie.

mi się to we dwoje kojazy z małzenstwem bardziej a nie dzieckiem,nawet komisy są z sukniami.:(

to mi akurat nie przeszkadza, a właściwie mi chodzi o kolory i to jak są poukładane wypowiedzi, na innych można dostać oczopląsu, wiadomo mozna się przyzwyczaić, ale jak się spodobało coś od razu ;) a zdanie reszty?

sosenko to niechodzi o to,ze się podoba bo ładne naprawde jest ale sprawdzone.Ale niech reszta się wypowie moze cos innego.

dzioły ja jestem, zgadzam się na przenosiny, ale w ostateczności, poczekajmy aż się wyjaśni sprawa z tt we dwoje podoba mi się bardziej i e-mama też spoko ;)

hoł hoł hoł!!! tak myślalam, ze tu się chowacie wieśniaczki! :P mi to lotto byle z Wami :D jak do TT się przyzwyczaiłam to nic gorszego mi nie stanie na drodze, hihi A szczerze mówiąc to nawet nie patrzylam do tych linków podanych przez Was, bo i tak wiem że prezesowa podfejmie dobrą decyzje :) :) :D

a jeśli chodzi o nazwe we-dwoje to jak dla mnie odpada :( buuuu kojarzy mi się z partnerstwem a nie z mamą i dzieckiem, troszke dla mnie nie ten tego... to moje skromne zdanie :/

To ja asiapanda tylko z \"2\" bo starego hasła zapomniałam- hihi hihi ta \"2\" kojarzy mi się z czymś innym :P

Agatko a fój (co Ci lotto?, warkoce?) był nawet taki kawał, ale nie pamiętam) dobra jak nie we dwoje to e-mama.... :| (jak dla mnie)

:D :D :D fój fój dziefczyny :D :D :D Dla mnie bardzij e-mama, ale jak mówiłam w ostateczności. we-dwoje jest najbardziej czytelne i najbardziej mi się podoba, ale faktyznie mało się kojarzy z macierzynstwem... Jestem za tym żeby sprawę z TT zostawić do wyjaśnienia ;)

a działało przez dzien? ja rano przeczytałam strone i padło!!! Ola mi jeszcze nie śpi,andrut jest potrzebny :)

Mosob ja pół dnia stronę odświerzałam i nic :D Nie działało od rana a wyjebanego posta strzeliłam I Riterce o drożdżach pisałam..... :D

Kociczko to pisz jeszcze raz.Ciekawa jestem co takiego o drożdzach napisałaś??? nastawiłam się że będe miała z 10 stron a tu kicha :(( przypomniało mi się, kicha w Suchej była pyszna

Gość aniaa-27
A ja mam już dosyc zmian:-( Duskutujemy z mężem na temat tego morza i wkońcu (narazie) zrezygnowaliśmy przez tą głupią pogodę nad morzem. Ciągle pada i ponoc ma padac dalej.Dla mnie to spory wydatek jechac tam tyle kilometrów i nic nie skorzystac z pogody tylko płacic za pokój i się w nim nudzic z dziecmi. Ale jestem zła :-(

Ha ha i kto to mówi??????????????? ze na noworotku kolorowo----kocica???? ta co ma szał na punkcie kolorów.Ale tam wyraznie się odrózna pisanie jedno od drugiego. odzwyczaiłam sie juz od nudnych kolorów,

no Kocica tego posta to ja Ci nie odpuszczę;) e-mama ja tyż jestem za:D i tu też mi się przypomniały stare dobre czasy, ale jaką mamy gwarancje,że znowu nas nie wykasują po roku pisania?????? i brakuje mi już zdjęć i tyle a ten noworodek teżmoże być,byle z Wami:):):D:D idę spać bo mi ten ząb nap...;)

Akna a wpłaciłaś zaliczke?? Bez sensu siedzieć w pokoju i bulić jak za woły :( wole jednak jak sa zdięcia