Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ania k

GDZIE JEST TOPIK Z PAZDZIERNIKÓWKAMI 2006

Polecane posty

Oczywiście, że nie bedziemy się już nigdzie przenosić za dużo byłoby zamieszania. Pewnie, że nie mogę nikomu zabronić wklajania zdjec, bo niekiedy taka opcja się przydaje, ale tak samo jak Kasiulka nie ubię odnajdywać linijki tekstu pośród całej masy zdjeć i gif\'ów (obrazków). Mam nadzieje, że faktycznie ten szał się uspokoi :) Wow ile dziewczynek się zadeklarowało, że nie będzie wklejać zdjeć :D wielkie 😘 dla Was P.S. Jo tyz się roz skusiłach na wklejenie torta na TT ale roz jedyny ;) wiecej nie byda :D

Nie będzie więcej bo tort zjedzony. Gosia, deklaracje są a jaka spowiedx przy tym :D:D

hejka Rany jak tu spokojnie bez żadnego oczopląsu. Ja też nie bede wklejać zdjęć obiecuje. A tak poważnie to tu jest jakos inaczej tak spokojniej.

Myszeczki moje wróciły :-):-) Ależ kochane jesteście z tymi spowiedziami ❤️❤️❤️ Proponuję jeszcze pisać DUŻYMI LITERAMI I TŁUSTYM DRUKIEM to może coś wiecej dojrzę ;-) Weszłam tam na chwilę i już się spociłam choć ślicznie jest 🌻 Za dużo tam musi mój umysł pracować...

Kasiulka -> leniuszek leniuszek tara ra ra tara ra ra 😘 Mam nadzieje, że te wszystkie obiecanki to nie takie \"cacanki\" ;) wklejamy foty tylko na specjalne okazje, co? czyli śmierć niektóych teściowych, urodzenie nastepnego dziecątka i ogolenie głowy na łyso :D

Tutaj chociaz widze co kiedy piszecie i nie musze ciągle odswiezac. Jak tam Gosia maszyna zakupiona? Ja dałamluza na razie, zjadłam sobie czekoladke i powiem szczerze że Jasiek po tym ma lepsze sranie.

O rany, w życiu nie nadrobię zaległości na TT. A ten topik ciała teraz na mnie jak relaksacja...:) Prawda, że można tu wypocząć. Nie odpiszę dzisaj żadnej, wybaczcie, ale miałam dzisiaj MEGA DOŁA/ Tak bez sensu. Dopadł mnie i jeszcze nie odpuścił. Aż odechciało mi się wszystkiego.:( Byłam dzisiaj u pediatry. Mały waży , UWAGA, 8300. KARAMBA. Wg centylów jest ok. bo jest długi na71 cm, ale żadnych kaszek i kleików mam mu nie podawać, za to zaczynam deserki. Trzymajcie się ciepło i nierozłaźćie się za bardzo:) Buziaczki dla dzieciaczków

Marguniu kochana i czym Ty się dołujesz???? Ja też kaszek i kleików nie podaję, sama będę je jadła;-) Konrad jest 6 tyg. starszy i 2 tyg. temu ważył 8750g. Pytałam pediatry czy to duża nadwaga? To mi powiedziała że on nie ma nadwagi :-) Że duży się urodził, dużo potrzebuje i dużo będzie przybierał do momentu aż zacznie biegać bo wtedy spali co trzeba. Laleczko ja też daję tylko owoce i warzywka, zobaczymy co będzie dalej. Buziaczki 👄

KAsiulo- Ty poskramiaczu dusz, dzięki kochana. Po prosty marzę już o wiośnie, i żeby tata był zdrowy i żebym miała gdzie do roboty wracać, i żebym mogła w nocy się wyspać, i żeby mąż mi bardziej pomagał... i żebym bąka mogła puścić (żartuję) No dobra wygadałam się:)

Spokojnie słodziutka to już wszystko wkrótce się zdarzy 🌻🌻🌻 A jak nie wkrótce to pomożemy. Do jutra.

no laseczki tutaj was mam Myślałam, ze juz tu nie piszecie, wchodze , patrze a gaduły na dwa fronty jadą.Kurcze też mi brakuje kafe, tu tak spokojnie było, na początku wogóle nie mogłam się przestawić teraz juz sie przyzwyczaiłam,myślałam, ze topik nam oddadzą a tu guzik.Co prawda tez sie skusiłam na kilka fotek na TT ale już nie bede wklejac obiecuje, ja też nie nadążam z czytaniem tak tam te strony lecą:) Widze, ze pomarańczy pilnują nas wierne bestie trzeba przyznać:D

OO Powrót? :) Ja widzę na tamtym forum duuuży \"+\" nikt anonimowo na mnie nie nagada :) a tu zaraz pojawi się jakiś komentarz pod moim adresem, jakieś znerwicowanej zazdrośnicy. Jasne krytyka jest dobra, ale wprot, a nie jakieś chowanie się. Fakt jest tu bardziej przejrzyście i nie gubi się człowiek. Dobrej nocki, acha ja nie moge objecac że fotek nie wkleję, lubię się chwalić moja niunią i nic na to nie poradzę :D

Ja też uważam, że szał wklejania który mnie jeszcze nie ominął :)niedługo się skończy. Po stracie kafeterii też ubolewam, myślałam naiwna, że wnukom :), bedę pokazywać ten topik. Drugi raz takiej straty nie chcę przeżywać.

HEJAH ;-) Mery no jestem ... co chciałaś słońce Ty moje??? Ja jednak z tego forum nie zrezygnuję. Potrafię oddzielić złośliwości pomarańczy od naszych śmiesznych pogawędek, których bardzo mi brakuje więc zapraszam :-) Kocham mojego Konradka ponad życie ale nie mam potrzeby chwalenia się nim na okrągło. Bardziej potrzebuję jakiejś odskoczni od tych wszystkich obowiązków. Dlatego tu będę. Życzę miłego dnia 🌻

A ja Kasiu mam :) bo taka jestem i wcale nie jest mi z tym źle :D Każdy jest inny co nie :D Całuski na dzionek cały

W 100% się Asiu z Tobą zgadzam :-) To absolutnie nic złego a wręcz normalka. Ty mam nadzieję też mnie rozumiesz? Oczywiście z TT się nie wypisuję bo ja ubóstwiam kolorki;-)

A mnie się podoba że jesteśmy i tu i tam :) Tu możemy pogadać a tam popatrzeć na siebie :D Kasiulka 😘 Agatko i tu ślę buziaki dla tweg maleństwa 😘😘😘

I ja tutaj się melduję :D Asiu, ty zawsze coś fajnego wyszukasz :) Te szeleszczące zabawki są bombowe. Hubcio ma kilka szeleszczeków i je uwielbia...... wkładać do buzi :) Ale myślę, że jeszcze trochę i będzie się nimi fajnie bawił ;) Kasiu 👄. milczysz tu sobie :D? Spadam na TT

Przepraszam musiałam iść obrobić mojego głodomorka i zaszczańca ;-) Asiu wyjęłaś mi to z ust :-) Tu się łatwiej komunikować a tam super na siebie popatrzeć. Zawsze można znaleźć jakiś consensus :-):-) Zabawki te są rewelacyjne, Konrad ma kilka takich (nie chicco) piorę je na zmianę, fajnie pochłaniają nadmiar śliny ;-) Słuchaj.... czy udało Ci się ujarzmić plucie Wiki???? Bo mi już ręce opadają, jego to bardzo bawi a mnie nie. Kary mu nie dam bo nie zaczai ;-);-) Jolu 👄 Ja mam tutaj dyżury, więc jak jakiś problemik to słucham:-) Ucałuj tego małego chorowitka, poinhaluj go a na pewno obędzie sie bez szpitala 🌻 Agatka dla Dawidka 🌻🌻🌻 Stawiasz cuś????

hejeczka ja dzisiaj juz obrobiona, jeszcze tylko pranie i finito. Własnie załatwiłam chrzest na 11 marca(mam nadzieje że ładna pogoda bedzie) dałam mu ino 100 chyba starczy co? Wiecie co kazał nam porzyjsc na nauke czy wy też byłyście?

Jasne każdy jest inny, ja swojego też kocham, ale musze uważać żeby nie był maminsynkiem.

Fajnie sie tu pisze bo nie musze czekać 60 sekund oooo i nie trzeba odświeżać

Hej:D Agatko wielki buziaczek dla Davidka i buziaczki dla Jagódki i Kylie:) Kasiu dyzuruj, dyżuruj, jakoś mi się lepiej czyta tutaj, a ogląda się fajnie tam, szkoda, że nie można zrobić 2 w 1:( Dzisiaj wyszłam z Jaśkiem na dwór pokazać mu \"zagrodę\" :P ależ mu się wszystko podobało, kwiatki, bazie normalnie szok i wrony oglądał, myślałam, że zaślini całą kurtkę musiałam mu smoka wsadzić:D Kasiulka jak tam zęby u nas bez zmian ciągle rosną i ciągle ich nie widać a bulwy są wszędzie:P

U mnie narazie spokój nie wrzeszczy na zęby. Kasiula pewnie coś pysznego pichci w kuchni

Kasiula nic nie pichci :-) Je pomidorową już 3 dzień bo lubi :-):-) Riterko u nas też nic, a te bulwy to może trądzik młodzieńczy? ;-);-) Aniu28 my byliśmy na jednej katechezie przed chrztem po to żeby na mszy był porządek, żeby każdy wiedział gdzie stanąć. Wszyscy i tak nie poszli i w kościele stali jak te mongoły z boku :-) Dopiero Kasiulka - przodowniczka;-) pokazała jak to trzeba pod ołtarzem przechodzić. Cały kościół na nas patrzył. Byłam w żywiole! Oszołom ze mnie co??? Co do 100zł to przesadziłaś... jak chcesz ładną pogodę to musisz dopłacić drugą stówę;-);-);-)

dziewczynki kochane ale ja na dwa fronty to w życiu nie dam rady :( nie ma jakiegoś innego forum identycznego jak kafe? bo moze znajdziemy inne? chciałabym wsio co piszecie czytać a tak to chyba ducha wyzionę :( kobitki, Wy się martwicie że maluchy za dużo mogą ważyć a ja że za mało :( ale tak naprawdę to myślę że wszytskie ważą tyle ile muszą!