Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Inka67

***DOŚWIADCZONE MAMY W OCZEKIWANIU NA KOLEJNE MALEŃSTWO***

Polecane posty

Gość Allinka....
Hej Daily!!! Co postanowilaś w tym cyklu? Chyba muszę Cię wygonić do lekarza... powinien Cię dobrze pooglądać! Sory, ze sie wtrącam ale wiem co czujesz co miesiąc... a nie musi tak być...

Gość nie wolno
w pierwszym i trzecim trymestrze nie powinno sie latac

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Inka bylaś na becie, jak wyniki, skoro piszesz tzn., że wynik w porządku i nie jestes w szpitalu ??????????????????????????

Gość wolno
ja w ciązy latałam kila razy bo musiałam, to wszystko tylko zależy od samopoczucia kobiety.

Gość viki77
w ciązy w pierwszym trymestrze nie wolno latac!!!!!!!!

Gość a można
wiedzieć czym grozi latanie w ciązy?????????????

Gość kto to jest Alinka

MISIU!!! To odpowiedź na TWOJE pytanie :D :D :D Jak Maciuś, jak reszta maluszków???? Misiu jak sie czujesz??????

hej kochane Ja na chwile sie tylko pochwalic:D jestem ciocia :D,Natalka urodziła sie dzis o 16.50. w 2godz:D, waga 3550,dł56cm, ale jestem szczesliwa jutro jade ja zobaczyc:D daily Alicja sliczna:) pozdrawiam Was do jutra🖐️

daily, ja świetnie, mimo że dziś skończyłam 33lata! ;) Maciuś bez zmian, wciąz mnie zachwyca! za to Wojtuś mocno przeziębiony i z gorączką... a dziewczynki... szaleją :)

o dzieki ,dzieki:D,misiu 100 lat w zdrowiu,i wszystkiego naj:)🌻,bony własnie ja 9.06. juz 31 skoncze,matko jaka ja młoda jagoda:D:P

Śliczna dziewuszka Daily! Teraz jestem już zbita z tropu latać czy nie ? Aczym miałoby groxić to latanie?

Pewnie, że młoda jagoda i do tego małolata ja już dawno skończyłam 36- stara baba i...w ciąży

Witajcie dziewczyny po długim milczeniu 🌼 co prawda czytam Was codziennie i na bierzaco wiem co się u Was dzieje ciesząc się z Waszych sukcesów, jak i smucąc z porażek. Nie pisuje, bo właściwie nie bardzo wiem o czym. Nie mam przy sobie zadnego dziecka, aby podzielic się czymkolwiek. Siedze w tej Anglii, cięzko pracuję i tak dzień za dniem. Bardzo tęsknie do rodzinnych stron, ale dopiero mogę wybrać się jesienią. U mnie kolejne staranka zakończyły się porażką :-( no ale jeszcze tak bardzo nie popadam w rozpacz, tylko od kąd się staram o dzidzię ciągle sni mi sie moja córeczka. Co prawda jest zawsze radosna i wesoła wiec chyba to dobre sny. Pozdrawiam Was serdecznie. ❤️

Daily Mówić , że Costa... a może thassos czy jakoś tam wyspa grecka, no ale jak nie latać to jestem przygnębiona tak długo czekałam na wyjazd, mój pierwszy...a potem to już raczej nie będzie możliwe zbyt szybko

Paty nie bardzo rozumiem co napisalaś :D :D :D KATE myslalm ostatnio o Tobie, bedzie dobrze, chce żebys wiedziala, że trzymam bardzo, bardzo bardzo mocno za Ciebie kciuki i chetni przepuszcze Cię w kolejce po aniolka. Zazdroszcze Ci tej sily, wiem, że jest Ci bardzo cięzko, ale dla mnie jesteś wzorem, nie poddawaj się. może uśmiech Twojego aniolka z nieba zwiastuje coś cudownego. Na pewno tak jest ❤️ ❤️ ❤️

paty ja z młoda jagoda tak w przenosni :P,my tu wszystkie młode jagody:D... katy kochana to b dobre sny :)❤️ zobaczysz przyjdzie aniołek do Was:)❤️ daily kochana ty mi pisz ,bo chyba nie odp ostatnio,czy teraz Twoj maz rzadzi w starankach??

Nie wiem Moni czy będzie w domu wtedy kiedy trzeba będzie rządzić :D :D :D :D :D. badzo podoba mi sie imie Natalka :D.

mi sie tez bardzo podoba daily ,imie natalka sama je wybrałam:) oczywiscie z mama Natalki:) ale rozumiem ze dajesz szanse mezowi porzadzic ,jak bedzie:D?????? no to czekamy na wiadomosci jak wrócisz od gina... a do jakiego chodzisz lekarza??

Gość co tak malo
piszecie nie ma co czytac chyba ze wszystkie kury domowe spia o tej porze to dobranoc

Wlasnie dostalam sms-a od koleżanki z pracy, urodzila drugiego synka. SZOK, miala być dziewczynka!!!

Oczywiście,że śpimy:D jak to wzorowe kury domowe:D I wstajemy też z kurami:D Paty-serdeczne gratulacje Misiu-żyj sto lat:) i jeszcze drugą czwóreczkę urodź:p Ciociu Moni-gratuluję :) zostania ciocią:) Sylwuś-no cóż...........głową muru nie przebijesz. Choćby się chciało jak najlepiej -nie zawsze się uda-niestety:(Nie zrozumiemy tego. Całuski dla Ciebie 👄 ja ślęczę nad papierami i nie wiele już widzę.Ale jeszcze chwilkę. 🌻🌻🌻