Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karola211

Co sądzicie o tabletkach z Beta Karotenem, jakie polecacie?

Polecane posty

Gość karola211

Jakie tabletki waszym zdaniem z beta karotenem są najlepsze? Czy może któras z was stosowała tabletki o nazwie: BETA-KAROTEN FORTE 120 TABL. Producent: CURTIS HEALTHCARE . Interesuje mnie wszystko na temat takich tabletek.

Gość zdrowiej jest
pić soki marchwiowe lub jeść marchewki

Gość karola211
Dziewczyny potrzebuję dobrej rady, ponieważ opalam się na solarium a nie chciałabym żeby moja skóra żle, tylko zdrowo i promiennie.

Gość bratowka
moga cie zrobic na zolto.....tak jak i po marchewce....na pewno naturalnie to nie wyglada

Gość B- karoten - ka
stosuje B-karoten firmy Hasco-Lek Wroclaw 90 kapsulek i skora ma zdrowy odcien, nie jestem blada ale ja nie chodze na solarium, wiec nie wiem jak to zadziala z lampami w lecie po takich tabletkach mialam bardzo ladny odcien opalenizny, wcale nie zolty;) kiedys uzywalam B- karoten innej firmy (nie pamietam nazwy), ale wtedy rzeczywiscie jakos "zzolklam", wiec chyba wszystko zalezy od producenta

Gość karola211
Odświeżam :)

Gość anettttttttttttttttttttta
Ja brałam swego czasu te pigułki, bo chciałam mieć ładny odcień skóry, zatrzymać letnia opaleniznę, choć mam ciemną karnację, ale na mnie w ogóle nie działały. Teraz piję soki marchwiowe i jestem bardzo zadowolona, bo świetnie smakują, poprawiły mi trawienie :P i nie rozwalają mi wątroby:) Nie bierzcie tych tablet, suplementy diety to ściema! Polacy kupuja najwięcej leków bez recepty na świecie, zupełnie bez powodu!

Najlepiej będziesz przyswajała witaminki pijąc soki marchewkowe bądź z dodatkiem marchewki.

Gość karola211
Odświeżam

Ja kiedysc lykalam te tabletki sollaris z beta karotenem.ale mnie po nich straszne wysypalo i przestalam.Ale zadnej roznic nie widzialam.Teraz kupilam sobie sokowirowke.

Gość karoo
a ile kosztują w ogóle takie tabletki?

Gość bent21
kiedys lykalam tabletki solarin- dosc drogie byly, ale mialam po nich ladna, naturalna opalenizne.

Gość abi
Dnia 23.02.2007 o 11:35, Gość karola211 napisał:

Jakie tabletki waszym zdaniem z beta karotenem są najlepsze? Czy może któras z was stosowała tabletki o nazwie: BETA-KAROTEN FORTE 120 TABL. Producent: CURTIS HEALTHCARE . Interesuje mnie wszystko na temat takich tabletek.

Super tabletki...niestety dziś już nie można ich dostać niestety 😞